رو مموری که بدون روت هم میشه فایل ریخت .. حتی برنامه و بازی هم میشه نصب کرد ربطی به روت نداره.
فقط بعضی از برنامه ها نیاز به روت دارن .. و برای ریختن کاستوم رام و فارسی ساز حتما باید روت کرد.
رو مموری که بدون روت هم میشه فایل ریخت .. حتی برنامه و بازی هم میشه نصب کرد ربطی به روت نداره.
فقط بعضی از برنامه ها نیاز به روت دارن .. و برای ریختن کاستوم رام و فارسی ساز حتما باید روت کرد.
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكر
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكراز شما
پس gsm arena چی نوشته؟
The internal 8GB of storage is for apps only
میلستون 2 وارد شده / دروید گلوبال بعید میدونم بیاد
خب این چه ربطی به جوابی که من دادم داره؟ شما بخون ببین ایشون چی پرسیده من چی جواب دادم![]()
جی اس ام آرنا گفته 8 گیگ حافظه داخلیه فقط واسه نصب برنامه هاس .. دوستمون گفته با روت میشه روش موزیک و ویدئو هم ریخت
اما یکی گفته (اون بالایی)
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
قیمت مایلستون 2 چقدر هست ؟
فارسی میشه؟ (اس ام اس - مخاطبین - دفترچه تلفن)
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
و نمیشه یه کاری کرد که با فرمت mp4 فیلمبرداری کنه نه 3gp
حدود 460قیمت مایلستون 2 چقدر هست ؟
فارسی میشه؟ (اس ام اس - مخاطبین - دفترچه تلفن)
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
100% باید بشه .
99% میشه . چون الان 2.3 داره برای دروید ایکس و دروید 2 هم بیرون میاد تا چند وقت دیگه . و موتورولا هم از سری میلستون خوب ساپورت کرده .![]()
این قیمت با گارانتیه یا بدون گارانتی؟اصلا گوشی های موتورولا گارانتی دارن؟
و یه سوال دیگه :این حرف درسته که باید 30-40 هزار تومان برای نصت درایور ها -فارسی ساز و ... داد؟چون تا حالا آندروید و ویندوز موبایل نداشتم میپرسم. ممنون
جدی مایلستون 2 460 تومنه من فکر میکردم مایلستون 460 نه مایلستون 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)