تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 229

نام تاپيک: یورو 2012 (UEFA Euro) | مرحله مقدماتی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

آلمان امسال هم داره میترکونه . تبریک میگم به همه ژرمن دوستها .

2. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Euro Qualifiers
    Qualification EURO 2012

Turkey 1 - 3 Germany
    Serbia 1 - 1 Italy
    France 3 - 0 Albania
    Netherlands 1 - 0 Moldova
    Montenegro 2 - 2 England
    Portugal 5 - 3 Iceland
    Czech Rep. 0 - 2 Spain
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

تصاویر منتخب دیدار جمهوری چک- اسپانیا

اسپانیا جمعه شب توانست تا با نتیجه 0- 2 از سد جمهوری چک عبور کند

سایت گل- تیم ملی اسپانیا روز جمعه در دیداری از سری دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 در پراگ به مصاف جمهوری چک رفت و توانست با نتیجه 0-2 از سد این تیم عبور کند

دراینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار را تماشا کنید

محتوای مخفی: ادامه 

داوید سیلوا، با وجود انتقاداتی که از دل بوسکه کرده بود در ترکیب ثابت ماتادورها بود و نمایش خیره کننده ای را هم به اجرا گذاشت

اسپانیا با اقتدار تمام به پیروزی رسید و ثابت کرد که هنوز هم همان تیمی است که پارسال در آفریقای جنوبی قهرمان شد

ماتا گل اول اسپانیا را به ثمر رساند تا توانایی هایش را یک بار دیگر به نمایش بگذارد

همه هوای پویول را داشتند.پویول بعد از سختی های زیادی که در دوران مصدومیت متحمل شده بود به اردوی ماتادورها بازگشته بود و گویا روز خوبی را هم درکنار دوستان سپری کرد

خطای دی یونگی بازیکن چک روی پای ژابی آلونسو

و بیسنته دل بوسکه که برد ارزشمند دیگری را با ماتادورها به دست آورد

شادی ماتادورها بعد از به ثمر رسیدن یکی از گلهای بازی

هدف محقق شد و بازیکنان اسپانیا بدین ترتیب از هوادارانشان تشکر کردند

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/8

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپلو: به هدف مان رسیدیم

در دیدار شب گذشته شاگردان کاپلو علی رغم 10 نفره شدن توانستند به تساوی 2-2 دست پیدا کنند و به عنوان تیم اول راهی یورو 2012 شوند

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی انگلیس، پس از تساوی شب گذشته مقابل مونته نگرو که به صعود سه شیرها به یورو 2012 منجر شد، اعلام کرد وین رونی، ستاره خط حمله اش که در این دیدار کارت قرمز گرفت، مشکل عصبی ندارد.

در این دیدار شاگردان کاپلو علی رغم 10 نفره شدن توانستند به تساوی 2-2 دست پیدا کنند و به عنوان تیم اول راهی یورو 2012 شوند، هرچند رونی در دیدار اول این رقابت ها نمی تواند به میدان برود.

علی رغم مشکلاتی که رونی در خارج از زمین داشت و دستگیری پدر و عمویش به دلیل شرط بندی غیر قانونی، کاپلو تاکید کرد که ستاره تیمش مشکل خاصی ندارد.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" این اتفاق من را بسیار شگفت زده کرد. دقیقا در مقابل من، او حریف را زد. فکر می کنم کارت قرمز او به این دلیل بود که او از نمایش خودش راضی نبود به همین دلیل وقتی توپ را از دست داد، بازیکن حریف را زد.

اما برای بازی بعدی، او محروم است و ما سعی می کنیم راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم. او بازیکن مهمی برای ماست. بعضی مواقع بازیکنان مهم تیم خوب بازی نمی کنند و دچار اشتباه می شوند. این درس خوبی برای او و همه تیم بود."

سرمربی ایتالیایی سه شیر ها همچنین در مورد صعود تیمش به یورو 2012 گفت:" ما واقعا خوشحال هستیم. ما قصد داشتیم در همین دیدار به یورو صعود کنیم. ما به این هدف رسیدیم اما من دوست دارم بیشتر در مورد خود بازی صحبت کنم زیرا ما بسیار خوب بازی کردیم.

بعد از اینکه آنها گلزنی کردند، موقعیت های زیادی به دست آوردند و می توانستند بازی را به تساوی بکشند. این می توانست شرایط بازی را کاملا تغییر دهد. در نهایت ما توانستیم به تساوی برسیم و این نیتجه برای ما کافی بود.

من واقعا خوشحالم زیرا صعود کردن هدف اصلی ما بود و سرانجام به آن رسیدیم. بعضی اوقات خوب بازی می کنید و بعضی مواقع نه، اما ما در این دیدار حداقل برای 35 دقیقه خیلی خوب بودیم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/10/8

هیدینک: امیدوارم آلمان، بلژیک را ببرد تا ما به پلی آف برسیم

بعد از شکست تیم ملی ترکیه به دست آلمان، مربی هلندی ترکیه امیدوار است تا آلمانی ها با غلبه بر بلژیک به صعود آنها کمک کنند

سایت گل- گاس هیدینک سرمربی تیم ملی ترکیه در صحبتهایی در پایان دیدار تیم ملی کشورش مقابل آلمان که با پیروزی 1-4 ژرمنها همراه بود،ابراز امیدواری کرد تا آلمان بتواند در روز سه شنبه از سد بلژیک عبور کند تا بدین ترتیب ترکیه بتواند به صعود به رقابتهای نهایی یورو2012 از مسیر پلی آف امیدوار باشد

آلمان جمعه شب توانست تا در استانبول،با نتیجه 1-3 از سد ترکیه عبور کند و در دیدار بعدی اش مقابل بلژیک قرار خواهد گرفت و دیدار بعدی ترکیه مقابل آذربایجان خواهد بود که این تیم تنها یک امتیاز بیشتر از ترکیه دارد

در پایان مسابقه حساس روز جمعه هیدینک به خبرنگاران گفت:« ما باید در دیدار روز سه شنبه به پیروزی برسیم. اگر این کار را بکنیم و آلمان هم مقابل بلژیک به برتری برسد، ما می توانیم به مرحله پلی آف راه یابیم.»

این مربی هلندی در ادامه ناامیدی اش را از عملکرد شاگردانش در دیدار جمعه شب ابراز کرد و گفت:« ما می توانستیم بهتر از این باشیم. اگر می توانستیم از فرصتهایی که در نیمه اول بازی خلق کرده بودیم، بهره ببریم، شاید داستان دیگری را شاهد بودیم. زمانی که مقابل تیم تراز اولی مثل آلمان بازی می کنی، باید 100% منسجم باشی.»

پیروزی 1-3 آلمان مقابل ترکیه، سنگین ترین شکست خانگی ترکها در 7 سال اخیر بوده است

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/8

5. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تکل خشنی که منجر به مصدومیت ژابی آلونسو شد

این برخورد در دقیقه 69 بازی رخ داد و باعث شد تا ژابی آلونسو با مصدومیت زمین مسابقه را ترک کند

سایت گل- در جریان دیدار دو تیم اسپانیا و جمهوری چک در مرحله مقدماتی رقابتهای یورو2012 که با برد 0-2 ماتادورها همراه بود، ژابی آلونسو مجبور شد تا با مصدومیت زمین مسابقه را ترک کند.

در دقیقه 69 بازی بود که هوبشمن ، بازیکن چک برروی ژابی آلونسو مرتکب خطا شد . این خطای خشن که با کارت قرمز برای بازیکن جمهوری چک همراه بود، باعث شد تا ژابی آلونسو با مصدومیت از زمین مسابقه خارج شد و جایش را به خاوی مارتینس دهد

این درحالی بود که تا قبل از این خطای خشن، بازی با جوانمردی تمام و بدون خطای خشنی دنبال می شد. حال باید منتظر ماند تا از شدت مصدومیت آلونسو مطلع شویم

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/8

کاپلو: رونی عذرخواهی کرد

رونی در دیدار شب گذشته به دلیل لگذد زدن به میودراگ زودوویچ در دقیقه 75 از بازی اخراج شد.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد که وین رونی به دلیل اخراج شدن در دیدار شب گذشته مقابل مونته نگرو از هم تیمی هایش عذرخواهی کرد.

رونی در دیدار شب گذشته به دلیل لگذد زدن به میودراگ زودوویچ در دقیقه 75 از بازی اخراج شد.

کاپلو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او اشتباه احمقانه ای مرتکب شد و در رختکن گفت:بله، متاسفم.

او کارت قرمز گرفت و نمی توانست از کاری که کرده دفاع کند. او با تجربه ای که دارد، بازیکن مهمی برای تیم است. او در بازی های مهمی برای تیم بازی کرده ما در این دیدار اشتباه مضحکی انجام داده است. من دیده ام که بازیکنانی مانند او چنین کارهایی می کنند اما نمی دانم چرا. نمی توانم رونی وقتی بازی می کند، وارد ذهنش شوم.

من می توانم قبل از بازی با بازیکنان صحبت کنم. می توانستم او را تعویض کنم یا راه حل دیگری پیدا کنم اما نمی دانید در بازی چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. به جز رونی، کسی نمی داند که چرا او آن حرکت را انجام داد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/10/8

7. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب بازی کرد آلمان توی اون جو سنگین ورزشگاه ترکیه
    اوزیل رو هم فکر کنم از قصد به بهانه مصدومیت بازی ندادن که فشار روش نیارن تماشاگرا

9. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آلمان عالی بود. مثل همیشه هجومی و زیبا. اما چه گلی زد گومز :O از اول بازی داشتم بهش بد و بیراه میگفتم و به برادرم هم میگفتم چقدر این گومز بازیکن بیخودیه که یهو زد تو پوز من. فکر کنم دفاع ترکیه هم فکرش رو نمیکرد گومز بخواد دریبلش کنه. اما آخرای بازی یه پاس توپ مولر رو به سبک همیشگی خراب کرد تا من یکم شرمندگیم کمتر بشه

به نظر من باحال ترین صحنه ی بازیهای دیشب تو بازی انگلیس-مونته نگرو بود. وقتی مونته نگرو که داشت از جون مایه میذاشت، دقیقه 90 گل مساوی رو به انگلیس زد و بازی تموم شد، تقریبا تمام تماشاگرهای اون ورزشگاه کوچیک ریختن تو زمین. واقعا جالبه تو گروهی که سوییس و ولز توش بودن مونته نگرو به پلی آف رسید. یکم برام شادی بردهای ملی زنده شد. یادش بخیر خیلی وقت پیش ها ما هم یه تیم ملی داشتیم که اینقدر بهش امید و ایمان داشتیم که اگر می باخت براش گریه کنیم. برای من که شخصا خیلی وقته فوتبال ملی وجود نداره
    Last edited by romantic; 10-10-2011 at 21:51.

11. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با تاخیر بازی زیبای ژرمن ها رو تبریک میگم...
    انصافا خیلی روون و یک دست بازی کردیم ...
    اوزیل رو که احتمالا به خاطر جو منفی ایجاد شده بازی نداد ...
    بواتنگ به نظرم خیلی خوب بازی کرد هم دفاع راست و هم گاها به عنوان دفاع پوششی ازش استفاده میکرد.
    وقتی هم بیرون رفت از همون مکان گل خوردیم.

به نظر من باحال ترین صحنه ی بازیهای دیشب تو بازی انگلیس-مونته نگرو بود. وقتی مونته نگرو که داشت از جون مایه میذاشت، دقیقه 90 گل مساوی رو به انگلیس زد و بازی تموم شد، تقریبا تمام تماشاگرهای اون ورزشگاه کوچیک ریختن تو زمین. واقعا جالبه تو گروهی که سوییس و ولز توش بودن مونته نگرو به پلی آف رسید.
    موافقم ...
    من بعد از بازی المان دقایقی از بازی انگلیس رو دیدم .. وقتی گل مساوی رو مونته نگرو زد چقدر خوشحال بودند...و بعد از سوت پایان تماشگرای مونته نگرویی تقریبا همشون ریختند وسط زمین و رفتند به سمت تماشاگرای انگلیسی .. بعضی هاشون پیراهن هاشون رو در اورده بودند و مثل پرچم به سمتشون تکون میدادند و شعار می خوندند ... حق هم داشتند انگلیس رو متوقف کردند و البته با باخت سویس به تیم دوم گروه هم شدند.

بدترین تیم دوم حذف می شه و 8 تای باقی مانده با هم مسابقه میدهند درسته؟ خب بعضی گروها 5 تیمی و بعضی 6 تیمی هستند . جه جوری حساب می کنند که بدترین در حقش ظلم نشه ؟ فکر کنم درصد امتیاز میگیرند نه؟

13. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای آخرین دور مرحله مقدماتی یورو2012

امشب آخرین دور از رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 در اروپا برگزار می شود

سایت گل- امشب رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 دراروپا به پایان می رسد و تیمها در گروه های مختلف به مصاف هم می روند. برخی تیمها مصل اسپانیا، انگلیس ،هلند و... صعودشان را به دور نهایی این رقابتها مسجل کرده اند و برخی دیگر از تیمها برای صعودشان باید امشب به مبارزه بپردازند

برنامه بازیهای امشب بدین ترتیب است

گروه A

قزاقستان – اتریش
    آلمان- بلژیک
    ترکیه – آذربایجان

گروه B

جمهوری ایرلند- ارمنستان
    مقدونیه- اسلوواکی
    روسیه- آندورا

گروه C

ایتالیا- ایرلند شمالی
    اسلوونی- صربستان

گروه D

آلبانی- رومانی
    فرانسه- بوسنی و هرزگوین

گروه E

مجارستان – فنلاند
    مولداوی- سن مارینو
    سوئد- هلند

گروه F

کرواسی- لتونی
    گرجستان- یونان
    مالت- اسرائیل

گروه G

بلغارستان – ولز
    سوئیس- مونته نگرو

گروه H

دانمارک- پرتغال
    نروژ- قبرس

گروه I

لیتوانی- جمهوری چک
    اسپانیا- اسکاتلند

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/11

دامنهای اسکاتلندی در سواحل اسپانیا؛ هواداران اسکاتلند درآلیکانته

امشب آخرین دیدارهای دور مرحله مقدماتی یورو2012 برگزار می شود

سایت گل- امشب اسپانیا در آخرین دور از رقابتهای مرحله مقدماتی یورو 2012 در آلیکانته میزبان اسکاتلند خواهد بود.این درحالی است که ماتادورها پیش از این صعودشان به مرحله نهایی این رقابتها را مسجل کرده اند. در این میان هواداران اسکاتلندی برای تشویق تیمشان به اسپانیا و آلیکانته سفر کرده اند و در روزها و ساعات پیش از برگزاری این بازی جذاب مشغول تفریح در اسپانیا هستند. دراینجا می توانید تصاویر منتخب هواداران اسکاتلند در اسپانیا را تماشا کنید:

1

2

3

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/11

15. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نتایج شب پایانی رقابتهای مقدماتی یورو 2012

Getty

سایت گل – در شب پایانی مقدماتی یورو 2012 شکست هلند مقابل سوئد و پیروزی دانمارک مقابل پرتغال از نتایج قابل توجه و سرنوشت ساز بود. نتایج کامل دیدارها به شرح زیر است:

گروه A

* آلمان 3 – بلژیک 1

* قزاقستان 0 – اتریش 0

* ترکیه 1 – آذربایجان 0

گروه B

* مقدونیه 1 – اسلوواکی 1

* جمهوری ایرلند 2 – ارمنستان 1

* روسیه 6 – آندورا 0

گروه C

* ایتالیا 3 – ایرلند شمالی 0

* اسلوونی 1 – صربستان 0

گروه D

* آلبانی 1 – رومانی 1

* فرانسه 1 – بوسنی و هرزگووین 1

گروه E

* مجارستان 0 – فنلاند 0

* مولداوی 4 – سن مارینو 0

* سوئد 3 – هلند 2

گروه F

* کرواسی 2 – لتونی 0

* گرجستان 1 – یونان 2

* مالت 0 – اسرائیل 2

گروه G

* بلغارستان 0 – ولز 1

* سوئیس 2 – مونتنگرو 0

گروه H

* دانمارک 2 – پرتغال 1

* نروژ 3 – قبرس 1

گروه I

* لیتوانی 1 – جمهوری چک 4

* اسپانیا 3 – اسکاتلند 1

کد:

17. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گروه A :

آلمان صعود مستقیم
    ترکیه صعود به پلی آف

گروه B :

روسیه صعود مستقیم
    ایرلند صعود به پلی آف

گروه C :

ایتالیا صعود مستقیم
    استونی صعود به پلی آف

گروه D :

فرانسه صعود مستقیم
    بوسنی صعود به پلی آف

گروه E :

هلند صعود مستقیم
    سوئد صعود مستقیم ( به عنوان بهترین تیم رده ی دوم تمامی گروه ها )

گروه F :

یونان
    صعود مستقیم
    کرواسی صعود به پلی آف

گروه G :

انگلیس صعود مستقیم
    مونته نگرو صعود به پلی آف

گروه H :

دانمارک صعود مستقیم
    پرتغال صعود به پلی آف

گروه I :

اسپانیا صعود مستقیم
    جمهوری چک صعود به پلی آف

19. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •