راست میگه مزه فیلم و سریال اینه که خودت نگاه کنب و بفهمی![]()
راست میگه مزه فیلم و سریال اینه که خودت نگاه کنب و بفهمی![]()
من براي اولين بار 2 شنبه شب بالاخره فرصت شد كه اين سريال رو ببينم.
واقعآ كار زيبايي بود از چند لحاظ: جلوه هاي تصويريش خيلي خوب بود(نسبت به داخلي ها) و اصلا قابل مقايسه با سريال زيباي!!!!!!!!!!!!!! ملكوت نبود.واقعا زحمت كشيده بودن.اونجا رو ميگم كه داشت خواب ميديد.
بازي مهدي فخيم زاده هم خيلي عالي بود مخصوصآ اونجا كه داشت نماز ميخوند يهو گفت و لاضالييين!! بعد روش رو كرد به مختارخيلي خنده بود.
نكته ي ديگه اين كه سعي كردن از دوبله استفاده نكنن و از صداي خود بازيگرا استفاده كردن نه دوبلور!
ديگه هم اينكه خيلي بي طرفانه داره جلو ميره يعني نيومدن نشون بدن كه معاويه ته بده! اومدن گفتن فاتح روم و نيل و آندلس و گسترش دهنده ي اسلام و ...
يا راجب مختار هم همينطور
البته داوود رشیدی صداش دوبله شده بودنكته ي ديگه اين كه سعي كردن از دوبله استفاده نكنن و از صداي خود بازيگرا استفاده كردن نه دوبلور!
نه عزيز جان دقيق خودش بود منتها صدا براي سر صحنه نيست شما اونطور به نظرت ميرسه.حالا اين قسمت دقت كنيد متوجه ميشيد.البته درسته كمي صداشون تو دوبله تغيير داره
خودش صدای خودش رو دوبله کرده.
دیگه صدای بازیگرا رو میتونم تشخیص بدم تابلو بود صدای خودش نبود
شایدم صدای دوبله مال محمدعلی کشاورز بوده باشه. نظر دوستان چیه؟
عزیز صدای خود داود رشیدی بود از این دیگه تابلو تر![]()
من نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید که صدای داوود رشیدی دوبله شده است (توسط خود او یا کسی غیر از او)!!!![]()
تیکه میندازی ؟
من خودم قشنگ دقت کردم صدای خودش نبود حتی به دقت نگاه کردم موقع حرف زدن مشخص بود تصویر با صدا یه کم ناهماهنگی داره البته خیلی کم بذارید این قسمت ببینم شاید من اشتباه کرده باشم نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)