به نظر من بهترین زمان بعد از عیده قیمت ها کاهش پیدا می کنه 100%؟
به نظر من بهترین زمان بعد از عیده قیمت ها کاهش پیدا می کنه 100%؟
ایران خودرو اعلام کرد ماشیناش غیر از تندر 90 و 2تا دیگه ازماشیناشون 2 الی 5 درصد ارزون میشه حالا به نظرتون احتمال داره سایپا این 132 رو ارزون کنه ؟
هر وقت آفتاب از غرب طلوع کرد اینام ماشینو ارزون می کنن!!
به نظرم 132یا هر خودروی دیگه کم مصرف و پر مصرف نداره کسی کلا خودرو نمیخرن اگر ارزان بشه شاید!امروز تو تهران 40%خودروها پشتشون زده بود فروشی مقداریشونم پارک بود کلا خلوت بود!نمایندگی هام که مگس میپروندند!فعلا کسانی که ماشین دارند روزهای جهنمی دارن پشت سر میگذارند!
به هر حال بعد از ام وی ام (که واقعا قیمتش بالاست........)و پی کی (که تولید نمیشه .......گزینه ای به جز پراید ندارید..............
از كدوم سايت مي شه فهميد سفارش خريد پرايد ما در چه مرحله اي هست ؟ وضعيت پلاك و اين حرفا
از اينجاهم كه مي ريم مي گه بايد بري اون يكي سايت . اون يكي سايت هم كه مي ريم ميگه فقط پرسنل نمايندگي ها مي تونن پيگيري كننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اين سايت پي گيري كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . پيدا شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو روز پیش رفتم نمایندگی تا سرویس اولیه رو انجام بدم و..................
روغن موتور و جعبه دنده رو عوض کردن و بعد زیر ماشینو آچار کشی کردنو فاصله بین لاستیکها رو کمی تنظیم کردن.... و درب سمت راننده که از بیرون باز نمیشد باز کردن و درستش کردن تعمیر کار گفت خار های درت رو چند تا نذاشته بودن تو کارخونه و رفتم چند تا خار گرفتم ازانبارشون و همچنین لامپی که در صندوق عقب جا گذاشته بودن و باز هم قابشو نداشتن...........
تازه شانس من این بود که از مرکز برای بازرسی نمایندگی اومده بودن ........وقت نشد که بهشون بگم به جای این همه گیر به نمایندگی چرا از کارخونه یه ماشین سالم نمیدید بیرون ..............................
یه سوال دوستان این روغنی که خود نمایندگی که پلمب شده و محصول خود سایپاست خوبه یا نه .................که تو سرویس اولیه برام ریختن.....؟
آره روغنش خوب بود!
من باهاش 6000 تا رفتم.عوض که کردم طرف گفت هنوز جا داشته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)