کسی توی اینترنت مارک dlink سراغ نداره؟
کسی توی اینترنت مارک dlink سراغ نداره؟
این چه فرمایشیه؟ حتما داره. edge داشته باشه، بعد نرم افزار رابط کاربری نداشته باشه؟
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
ولله ما تمام اینترنتو شخم زدیم تا حالا ندادیم یه شرکت پدر و مادر دار edge modem تولید کنه. این فن مسخره ی چینی هاست.
به نظر میرسه همه جای دنیا edge را با موبایل استفاده می کنند.
البته یکی از دوستان فیلیپس خریده بود که با اوصافی که تعریف میکرد به نظر میرسه ریمارک باشه.
مرسی
آخه من میخواستم یه گوشی بگیرم برای اینترنت وصل شدن
گوشی ای هم که شما معرفی کردید خوبه
ولی من فقط نوکیا گرفتم تا به حال
میخواستم ببینم این سامسونگه چی ریختی ها هست
راستی اینا سیستم عاملی چیزی مثله سیمبین دارن؟
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 64.5 گرم
حافظه: حافظه داخلی 1 مگابایت
شبکه های ارتباطی: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
Edge Class 10, 236.8 kbps
صفحه نمایش: رنگی CSTN - اندازه 1.43 اینچ - 128x128
فاقد دوربین
امکانات نرم افزاری: جاوا
سایر مشخصات: - باتری 800 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 420 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت
ممنون
سیستم عاملش پس جاوا هست
مثله اریکوسنه
از هیچی بهتره
ولی چیزی که برای اینکه وصل میشه و میشه به عناونه روتر استفاده کرد یا نه نزدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینه دیگه!!! یه دانگل 7دلاری رو 75 هزار تومن میفروشند..![]()
اتصال یو اس بی داره یعنی وصل میشه دیگه.
تازه قضیه داره جالب تر هم میشه.
اول تو سایت فارسیش دیدم که نوشته مرورگر اینترنت نداره. گفتم لابد اشتباه نوشته، چطور گوشی که edge داره مرورگر نداره؟ پس edge میخواد چیکار؟
وقتی دیدم تو این سایتی که شما آدرسشو دادی هم همینو نوشته : Browser No فقط به یه نتیجه می تونم برسم:
این گوشی به عنوان یک edge modem ارزان قیمت با قابلیت تماس تولید شده. اصلا edge رو گذاشتن روش فقط واسه اتصال به رایانه.
ولی شما قبل از خریدن قشنگ از این قضیه مطمئن شو. به نظر من که ok هست.
بقیه دوستان نظر بدن ببینیم میشه حال این گرون فروش های بازارو بگیریم![]()
خوب جاوا داره میشه browser ریخت
اپرا مینی اینا هم هست نسخه جاواش
اون سایت ایرانی ها رو که من یکیش رو هم قبول ندارم
من 3 تا گوشی دارم همینطوریش این رو فقط برای روتر میخوام
حالا باید یه آمار بازم بگیریم
از بچه ها کسی نداره؟
راست میگی ها
اصلا به اینجاش فکر نکرده بودم.
من سایت رسمی سامسونگ رو چک کردم. این مدل رو نداره. ولی مدل های مشابهش نه edge دارن نه java
به نظر میرسه با یه مدل استثنایی طرف هستیم.
البته این مدل های مشابه تو سایت های ایرانی هم فاقد این امکانات هستند. این نشون میده که راجع به این هم چرت ننوشتن. اون سایت خارجی هم که شما معرفی کردی اینو تصدیق میکرد.
من نود درصد احتمال میدم که قابلیت استفاده به عنوان edge modem رو داشته باشه. ولی باز هم شما مطمئن شو.
همین الان مدل 1085t رو دیدم.
دقیقن همون مدله ولی چند تا چیز اضافه تر داره: رادیو، هندزفری، و از همه مهم تر کابل یو اس بی و سی دی نرم افزاری که رو 1080t موجود نبود. این یکی خیلی مطمئن تر به نظر میرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)