خوب منم دیگه
+
دوستان خبر دارید آپدیت مخصوص فریمور3.42 چی شد فکر کنم قرار بود 15 سپتامبر بیاد!!؟
یا واقعا طبق مقاله چند صفحه قبل بیخیالش شدن!!؟
خوب منم دیگه
+
دوستان خبر دارید آپدیت مخصوص فریمور3.42 چی شد فکر کنم قرار بود 15 سپتامبر بیاد!!؟
یا واقعا طبق مقاله چند صفحه قبل بیخیالش شدن!!؟
چجوری قطعش میاد شبیه سازش نمیاد؟!
البته ما PC شو داریم
و حاضریم با 10 FPS بازی کنیم (خودمونیم من زیر 50 FPS بازی نمی کنم ولی صداشو در نیار!!)
فقط شبیه سازو بدن بیرون
اخه فقط Gow رو می خوایم بازی کنیم نمیارزه![]()
چه ربطی داره ؟! شبیه ساز باید کل روند پروسس رو شبیه سازی کنه ولی این قطعه فقط کنسول رو هَک میکنه و شما بازی رو با خود کنسول اجرا میکنید !.
نه منظورم این بود که
قطعه که لو رفت
شبیه سازشم لو بره دیگه![]()
اینم از نقشه ...رو همین کیت رو بساز
![]()
بچه ها با دو تا سیدر با سرعت بیشتر از این نمیشه دانلود کرد ، فقط 4 دهم % مونده تا آموزش هَک به گوشی N900 به همراه تمام فایل های مورد نیاز رو براتون بذارم .
این هم چیزی که قول داده بودم :
آموزش هَک کردن Ps3 به کمک N900 باتمام فایلها و برنامه های مورد نیاز
H a c k رو توی لینک بچسبونید به هم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش 4 روز طول کشید ، آپلودش 10 دقیقه ! خاااک بر سر این تورنت .
Last edited by sonixax; 19-09-2010 at 18:56.
اینتل کرک شدن کد HDCP را تایید کرد ولی می گوید امکان استفاده از آن تقریبا غیر ممکن است
روز پنج شنبه اینتل تایید کرد که شاه کلید HDCP نرم افزار ضد-سرقت مورد استفاده در نمایش فیلم ها در تلویزیون های HD، پخش کننده های Blu-ray و دستگاههای پخش کننده کابلی که در روزهای اخیر در اینترنت منتشر شده است، واقعی است. اما این شرکت، که این نرم افزار را ساخته است، می گوید که امکان استفاده از آن توسط تکثیر کنندگان غیرقانونی تقریبا غیر ممکن است. -- تام والدراپ سخنگوی اینتل گفت "بر اساس آزمایشهای ما، به نظر می رسد که این ترفند، واقعی است؛ با این حال گفت "برای سوء استفاده از این کد، لازم است تا شخصی یک تراشه کامپیوتری از آن تهیه نموده و آن را درون دستگاه قرار دهد" تا فیلم های غیر قانونی را پخش نماید. او گفت: "ایجاد یک تراشه کامپیوتری، گزینه بسیار پر هزینه ای است" "اما اگر کسی بخواهد یک تراشه تولید نماید و دستگاههایی بسازد که بتواند شنود و استراق سمع محتوا را انجام داده و آنها را به این طریق،بطور غیر قانونی، بدست آورد، مجبور است که این کارها را انجام دهد." -- به عبارت دیگر، تنها داشتن شاه کلید کد HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)، نرم افزار ضد-سرقت مورد استفاده در دستگاههای پخش کننده محتوای HD برای جلوگیری از کپی فیلم ها، برای ایجاد کپی های زیاد یا حتی یک کپی از فیلم هایی مانند "Resident Evil: Afterlife" یا "Inception" کافی نیست.
فقط یه سوال میمونه برای من ، چه طوری میشه که این همه فیلم بلوری کپی هست و دستگاه ها هم پخش میکنند ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این معنیش اینه که Ps3 هم از این به بعد دیسک های بلوری کپی را خواهد خواند .
داداش ن900 باید یضرب وصل باشه یا میشه جداش کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)