تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 24 اولاول ... 10161718192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 233

نام تاپيک: راهنمایی خرید کابل HDMI

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنونم از توجهتون.ببنید من این دستگاه مدیاپلیر رو دارم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تلوزیون هم سونی ex720 هست که ورژن hdmi 1.4 هست.این مدیا پلیر هم ورژن 1.4 هست.خودتون یه برسی داشته باشین ببنید این پلیر با این کابلی که شما میگین مشکلی نداره ؟
    یه کابل ایکس باکس 360 به قول طرف اصلی خرید که ورژنش 1.4a بود ولی نشون نداد دستگاه.
    ایا امکانش هست این کابل رو خریداری کرد ؟قیمت اون طوری که متوجه شدم 31 ت شد ؟
    تشکر/
    درود
    عزیز چون TV شما FULL HD هست کابل 1.4 کاملاً کافی هست براش.
    ولی اگه میخوایی آینده نگری کنی و در آینده میخوایی انشاله 4K TV بخری،این کابل ورژن 2.0 تمام پورتهای 1 رو ساپورت میکنه.
    شما برو به این آدرس حالا اگه مدل دیگه ای هم خوشت اومد رو بررسی کن، البته تو آمازون مدل جدیدتر هم اومده ولی این مدل ارزونتر شده.(پک 4 تایی هست)
    بعد هر مدلی رو خواستی به ایمیل سایت آل دیجیتال ( باید تو آل دیجیتال ثبتنام کنی) ایمیل کن و بنویس که این کالا با این لینک برام چند در میاد؟
    تمام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SONY XPERIA Z2
    Last edited by rznrz06; 23-09-2014 at 11:59.

2. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز از روشی که گفته بودین استفاده کردم.
    فروشگاه ال دیجیتال بعد از 4 روز اعلام کرد که هر عدد از کابلی که لینک کردین رو حدودا 120000 تومن میشه.میخواستم بدونم اون قیمتی که برای شما دادن با من خیلی فرق میکنه اخه.
    شما خودتون یکشو تکی نمیفروشین ؟
    یه مطب دیگه هم اینکه من کابل 1.4a رو به پلیر وصل کردم جواب نداد.احتمال داره که بیشتر از 1.4 رو ساپورت نکنه دستگاه ؟
  4. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز از روشی که گفته بودین استفاده کردم.
    فروشگاه ال دیجیتال بعد از 4 روز اعلام کرد که هر عدد از کابلی که لینک کردین رو حدودا 120000 تومن میشه.میخواستم بدونم اون قیمتی که برای شما دادن با من خیلی فرق میکنه اخه.
    شما خودتون یکشو تکی نمیفروشین ؟
    یه مطب دیگه هم اینکه من کابل 1.4a رو به پلیر وصل کردم جواب نداد.احتمال داره که بیشتر از 1.4 رو ساپورت نکنه دستگاه ؟
    عزیز شما فقط باید لینک رو میدادین و حرفی از تعداد کابلها یا محتویات پک کامل جنس به میان نمیاوردین.

مثال:
    با سلام و خسته نباشید، آل عزیز لینک زیر با قیمت $5.99 در سایت آمازون با تخفیف برای ما چند درمیاد؟
    لینک
    (با ایمیلی که تو آل عضو شدی باید ایمیل کنی،اگه صبح بفرستی تا شب جوابش میاد.تا حالا 5 مورد خرید کردم یکروزه جواب دادن)

الان من 23 روز هست کابل MHL3.0 برای انتقال فیلم 4K از گوشی Z2 به 4K TV با قیمت 19.99 $ با کیفیت 4K رو با قیمت 144 تومن سفارش دادم ولی هنوز نرسیده.(لینکش پایین هست،یک عدد مدل2متری)

اگه منظورتون ساپورت کردن ورژن پایینتر هست بله تو همون لینک نوشته از 480i تا 2160P ساپورت میشه.
    متاسفانه چون من تمام سیستم منزلم رو 4K کردم کابل اضافه ندارم،وگرنه تقدیم میکردم.
    احتمال زیاد کابل تون(1.4a) مشکل داره.چون ورژن 1.4 یا 1.3 یا1.2 شنیدم ولی 1.4a اولین بار از شما میشنوم.
    البته اون لینک قبلی سایت آمازون تکی شده.
    هر چیز ارزون هم بخری حداقل 120 تومن میگیره آل.
    یا شما تو آمازون بگردین پک 4 تایی گیر بیارین،یا اگه میتونید چیزای دیگه هم بخرین تا هزینه پست ارزونتر بیوفته.

توجه
    عزیز پک چهارتایی گیر آوردم،اگه این رو آل از 125 تومن بیشتر بگه، داره دندون گردی میکنه.
    اینم لینکش(با قبلی فرق میکنه لینکش)
    SONY XPERIA Z2
    Last edited by rznrz06; 29-09-2014 at 13:41.

6. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان عزیز توجه کنید. فروشگاه آکوستیک به مدیریت آقای هادی محمد پور اقدام به فروش کابل های HDMI ماونستر تقلبی کردند. شدیدا از خرید از این فروشگاه خودداری کنید و به دیگران هم اطلاعرسانی کنید.
    قضیه از این قرار بوده که من و دو سه نفر از از بچه های دیگه ازین کابل خریدیم به قیمت 80 الی 100 هزار تومن و بعد از مدتی وقتی دیدیم که قیمت خارج از کشورش 200 الی 250 دلاره شک کردیم که شاید تقلبی باشه. با یه سرچ ساده مثل fake monster m2000 hdmi cable ده ها عکس و تصویر از کابل های فیک دیدیم انگار همه دنیا خبر داشتن غیر ما. خلاصه به هرکی گفتیم زیر بار نرفت. به مدیر سایت HTcenter.ir بهرنگ برزین هم اطلاع دادیم گفتن اصلیه! گفتیم نیستا! گفت نه اصلیه اگه خود کمپانی بگه فیکه من قبول می کنم و به همه اطلاع می دم می گم نخرن. خلاصه ما ایمیل فرستادیم برای کمپانی. توی سایتشون یه بخشی دارن برای بررسی اصالت جنس. عکس گرفتیم ایمیل زدیم بعد از دو هفته جواب دادن و 100% تایید کردن که فیک و تقلبی هست. الا به همون آقای برزین هم گفتیم دیگه کامنتمون جواب ندادن. ایشون هم جیره خور فروشگاه آکوستیک هستن و یه درصدی از فروش می گیرن که منافع دارن نمی خوان سر و صداش در بیاد.
    شاید اینجوری این فروشنده های شارلاتان کمی به خودشون بیان و فکر نکنن یه جنس تقلبی فروختن و پول رو گرفتن قصر در رفتن.

در سایت رسمی شرکت Monster بخشی هست برای بررسی اصالت کالا و تشخیص کالاهای تقلبی و جعلی و فیک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یه آدرس ایمیل هم هست که کاربرا برای بررسی صحت و اصالت یه محصول ماونستر می تونن بهش ایمیل بزنن و کارشناسان شرکت درباره اون جنس نظر می دن که اون آدرس توی لینکی که گذاشتم هست.متاسفانه طبق تایید کارشناس کمپانی ماونستر کابلی که در ایران توسط فروشگاه آکوستیک فروخته شده تقلبی هست. اسکرین شات از مکاتبه ایمیل را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
    آدرس اینه که بهش ایمیل زدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

to: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    subject: counterfeit/real
    Hello,

I'm Nader and I'm mailing you from Iran. in fact I recently bought a M2000 HD Monster HDMI cable for 25USD and I was wondering if it is a geniue or a counterfeit product. this product is sold by a local dealer named Hadi Mohammadpour who holds an store in Tehran city the capical of Iran. he is selling these cables in vast quantities and many audio/video hobysists have bought this product but we are anxious if they are any real or we've just wasted our coins. this is the seller information/detail:

AcousticHifi
    No, 76 1th Floor
    Bozorgmehr Passage
    Jomhouris across Hafez
    Tehran
    Iran

I took some photos in detail of this product and I'm asking you to humbly check them and confirm if this is fake or real.

all best regards, Nader

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جوابی که سایت پشتیبانی ماونستر بعد از حدود یه هفته فرستاد:
    Good day,

Nader, it's absolutely a fake/counterfeit replica product and not real. Monster M2000 HDMI cable is a very preferential top-notch quality product with certain retail price. Only authorized dealers/resellers are obliged to sell this item. To make sure you are not wasting your money purchase only from authorized dealers listed in our website. We DO NOT HAVE any dealer nor reseller in Iran but you can still try nearest authorised provider in the area.

Sincerely,

Monster Cable Products, Inc.
    455 Valley Drive,
    Brisbane, CA 94005
    Tel: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Fax: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از نادر برهانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

جالبه اومدم تجربه ام رو در مورد برندها بگم و بگم برندهای معتبر هم ممکنه مشکل داشته باشن که این پست دوستمون رو دیدم !!!!!!!!

قضیه از این قراره که که من حدود دو سال قبل یه کابل hdmi مونستر گرفتم ( اون زمان دلار 1100 بود و قیمت کابل فکر کنم چهل و خورده ای بود )

از حدود 3- 4 ماه قبل ارتباط بین اچدی پلیر و تلویزیون ( که همین کابل اونو برقرار می کرد ) قطع میشد و با دستکاری محل اتصال کابل به اچ دی پلیر درست میشد

-- کاب تا اون موقع 1 یا دو بار از محلش در اومده بود - تحت فشار .گرما و یا هیچ استرس دی گه ای نبود --

کم کم این قطعی زیاد شده و برای برقرای ارتباط وقت زیادی ازم می گرفت طوری که گاهی اعصابم خورد میشد می خواستم اچ دی پلیر 400 تومنی رو بشکنم !

در کل این مدت هم فکر می کردم مشکل از ورودی اچ دی پلیر هست و حتی مشاوره دوستان رو هم که می گفتن کابل رو عوض کن گوش نمی کردم ( مونستر و اشکال ؟؟!! اون هم خودبخود )

تا این که یکی دو روز قبل تسلیم شدم و از کابلهای چینی 12 تومنی استفاده کردم ---- بله درست شد - کابل مونستر بدون تحمل هیچ استرسی خراب شده بود

10. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تکراری حذف شود
    Last edited by alirafaat; 23-10-2014 at 10:04.

12. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ira-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان lcd ورس ی ور من هردو از hdmi 1.3 پشتیبانی میکنن یعنی تلویزیون fullhd وسه بعدی نداره اگه من کابل hdmi v1.4 بخرم برام جواب میده یا فقط در tv با ساپورت 3d این کابل جواب میده البته کابل معمولی 1.3 الان دارم و1.4 را برای آینده میخوام.ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان lcd ورس ی ور من هردو از hdmi 1.3 پشتیبانی میکنن یعنی تلویزیون fullhd وسه بعدی نداره اگه من کابل hdmi v1.4 بخرم برام جواب میده یا فقط در tv با ساپورت 3d این کابل جواب میده البته کابل معمولی 1.3 الان دارم و1.4 را برای آینده میخوام.ممنون
    بله جواب میده

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز اگر سایتی معتبر میشناسن که کابل 1.4 یا ورژن بالاتر ( فقط خدایش واقعی باشه ورژنش ) رو معرفی کنن.من هم قصد خرید کابل رو دارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیز اگر سایتی معتبر میشناسن که کابل 1.4 یا ورژن بالاتر ( فقط خدایش واقعی باشه ورژنش ) رو معرفی کنن.من هم قصد خرید کابل رو دارم.
    درود
    عزیز یکمی بالاتر اگر بری پستها رو نگاه کنی ورژن 2.0 بگیری بهتره البته روش خرید و عکس و لینک آمازون رو هم گذاشتم.

18. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •