سلام.
یه سوال از دوستانی که آشپزیشون خوبه :
چی کار کنیم که پنیر پیتزا کششششششششش بیاد؟
![]()
سلام.
یه سوال از دوستانی که آشپزیشون خوبه :
چی کار کنیم که پنیر پیتزا کششششششششش بیاد؟
![]()
طرز تهيه ي آبگوشت مجردي
يك قابلمه رو تا نصفه آب كنيد وبزاريد روي گاز.شعله هم تا ته زياد كنيد تا غذا خوب بپزه
در همين حين چندتا سيب زميني درسته وپوست نكنده ( پوستش ور مياد )بندازيد توي قابلمه
چندتا هم گوجه پرت كنيد توي قابلمه
اگر نخود ولوبيا يا هر چيزي شبيه اينا ديديد ( ماش عدس لپه شوردانه سياه دانه ارزن كنجد و ... ) بريزيد
نمك و فلفل هم حسابي قاطيش كنيد ( هر چي بيشتر خوشمزه تر )
در قابلمه رو ببنديد و بريد سگا يا آتاري بازي كنيد
نيم ساعت ديگه بياييد و غذا رو از روي گاز برداريد ويك پياز هم بياريدو ميل كنيد وبا خودتون بگيد ايول من كه از زنها هم بهتر غذا درست ميكنم تازه منتي هم ندارم
سوالات متداول :
پس گوشتش چي ؟ گوشت چيه بابا گوشت مال كبابه
تو نيم ساعت سيب زميني پخته نميشه ؟ خوب نشه آخرش كه بايد بخوريمش چه پخته چه نپخته
رنگ آبگوشتمون زرده و قرمز نيست چرا ؟ به رنگش چيكار داريد خانمها رب هم ميزنند ولي شما آبگوشت طبيعي ميخوريد
و جواب ساير سوالات : اه چه غرغري كردي بخور ديگه . اگر هم حالشو نداري بده مامانجونت يا مثل من بده همسر مهربانت درست كنه ! بچه ننه
پست بالا ميان برنامه قشنگي بود
ايت سايت با عكسهاي خوشمزه اش بهترين غذاها را به شما آموزش ميدهد.
هر كي استفاده كرد بگه نتيجه غذاش چي شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این غذا یک غذای مجلسی نیست فوق العاده خوووشمزه هست (اگر خوب درست بشه
) ولی بدرنگ
من این غذا رو وقتی یک پسر کوچولو موچولو بودم درست کردم
بریم سر اصل مطلب:
مواد لازم:
1- 5 تا بادمجون متوسط
2- 100 گرم گردو
3- دو یا سه تا تخم مرغ
4- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول بادمجونا رو با یک گوشت کوب می کوبید (تو میکسر یا ... نریزید که بد مزه میشه) می ریزید توی یک کاسه
بعدش گردو ها رو هم میکوبید میریزید توش بعدش تخمرغ ها رو توی یک ظرف جدا گانه با چنگال
![]()
(نه با هم زن : چون اگه با هم زن هم بزنید کوکو پفکی میشه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد) هم می زنید و میریزید توی بادمجونا بعدش نمک و فلفلو اضافه می کنید (این غذا اگه تیز باشه خوشمزه تره) بعدش میریزید توی یک ماهی تابه (نچسب باشه بهتره: چون دیگه دور کوکو نمیسوزه) و با روغن سرخش می کنید زیاد هم لازم نیست بپزیدش هرچه خام تر باشه بهتره
![]()
![]()
دیگه هم سراغ موش و پوش نرید که حالمونو بهم زدید این چینی هرچی ببینن می خورن حتی....![]()
Last edited by sakura; 20-02-2009 at 11:47.
بچه ها من امروز تنهام
و خودم باید برای خودم نهار درست کنم
یکی بهم بگه چی درست کنم
با اموزش
همه چی هم تو خونه هست
گوشت مرغ حبوبات ......
بهترین غذا اینه:
1لیوان اب خوش
3.5قاشق (عذا خوری) ارد سفید
4 عدد تخم مرغ
گوجه به مقداره لازم
نمک // // //
فلفل // // //
لیوان // // //
و 1 عدد پیتزا مخصوص( بر حسب سلیقه)
طرز تهیه:
لیوان اب جوش را خالی کرده و در جای خود قرار دهید. سپس بعد از 2 دور چرخیدن به دور خود 3.5 قاشق(غذاخوری) را خالی کرده و قاشق راا با مایع ظرف شویی، خوب بشویید.(اون 0.5 قاشق رو از کجا اوردی؟؟؟؟)
سپس بقیه مواد را در جای خود قرار داده و پیتزا را نوش جان کنید
اووووووووووووووووووووووه حالمونو خراب کردیییییییییییییییییییییی یی
دوست داريد طرز تهيه خورشت خلال رو كه غذاي منحصر به فرد كرمانشاه هستش رو براتون بزارم ؟
آره .فقط بهروز جان شيرين كه نيست ؟
شيرين نيست . مزش استثنايي هستش . هر كه خورده ديگه هيچي .....
منتظر باشيد تا تايپ كنم براتون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)