به نظر منکه آخر بازی مشکل نداره کل روند بازی مشکل داره . و این حرف رو هم به این خاطر زدن تا بازیکن حساس بشه بخواد تا پایان بازی بره و ببینه که چی هست که باعث شده طرف استعفا بده در صورتی طی کردن مراحل بازی , اون تاثیری که اونا میخوان رو میذاره
به نظر منکه آخر بازی مشکل نداره کل روند بازی مشکل داره . و این حرف رو هم به این خاطر زدن تا بازیکن حساس بشه بخواد تا پایان بازی بره و ببینه که چی هست که باعث شده طرف استعفا بده در صورتی طی کردن مراحل بازی , اون تاثیری که اونا میخوان رو میذاره
Last edited by imi imi; 03-03-2013 at 12:21.
دلیل اینکه می خواسته اسعفا بده چی بوده دقیقا؟من متوجه نشدم !جزئیات دقیقش که مطمئنا گفته نمیشه و یک اتفاقی بوده بین لوین و اون شخص که بعدا هم حل و فصل شده.واقعا کسی نمیدونه دلیل استعفای یکی از کارکنان ساخت بازی بعد از بازی کردن مراحل پایانی بازی چی بوده
اما اینجوری که لوین گفت ظاهرا توی یکی از قسمت های بازی داستان به شکلی بوده که برای اون شخص که خیلی مذهبی بوده به نوعی توهین محسوب
میشده، احتمالا اشاره هایی به مسیحیت میشده(توی بازی اشاره های این چنینی زیاد هست مثل غسل تعمید و ...) که اون شخص نمی تونسته باهاش
کنار بیاد و از اونجا که لوین خودش به اون صورت شخص مذهبی نیست فکر نمی کرده اون قسمت از داستان تا این حد مشکل ساز بشه و برای همین اون
بخش تغییر داده شده.
کاور ماه آوریل OXM که شامل مصاحبه ای با لوین هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BioShock Infinite is like no other shooter out there.
Bioshock Infinte به مدت خیلی طولانی در ذهن گیمر ها خواهد ماند !
2kgames در اظهار نظر جالبی گفت : ساخته Irrational Games در حافظه گیمر ها و این صنعت باقی می ماند ! ( 100%!)
نه تنها کیفیت تکنیکی مورد انتظار گیمر ها را به نمایش می گزارد بلکه کرکترها و داستان بازی هم شما را به دنیای غنی و وسیع دعوت می کند که سال های زیادی راجب آن صحبت خواهد شد !
این بازی یک شوتر بی نظیر و یونیک هست !
دانلود تریلر پست قبل:
بازم یه تریلر زیبای دیگه که دیدن اون پیشنهاد میشه.
برخلاف بیشتر تریلرهای قبلی که در مورد داستان بازی بود توی این تریلر بیشتر به گیم پلی بازی پرداخته میشه.
به نظرم تنها بخشی که نمیشه صد در صد اونو پیش بینی کرد همین بخشه چون گیم پلی رو تا تجربه نکرد نمیشه در موردش مطمئن بود.
داستان بازی که فکر می کنم در حد 10 باشه و کلا تاریخ ، مذهب و هر چی که فکرشو کنید هدف قرار میده! میشه گفت یه چیزی شبیه ادبیات می مونه که بعضی شخصیت ها و بعضی چیزا حالت نمادین دارن. به قول یه نفر این دسته از بازی جزو بازی های مفهومی و معناگیر قرار می گیرن...
در مورد صدا و موزیک که اصلا چیزی نمیشه گفت. این که دائما صدای الیزابت رو می تونیم بشنویم خودش یه نعمته
برای موسیقی این سری کلا واژه بی نظیر کمه. من هنوز آلبوم موسیقی لایسنس شده شماره یک رو گوش میدم و برام لذت بخشن. این شماره هم دقیقا از فرمول دو شماره قبلی پیروی می کنه یعنی آهنگساز بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که باعث به وجود اومدن آهنگای تاثیرگذاری توی بازی میشه به اضافه یه سری آهنگ قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اکثرا زیبا هستن. کلا در این زمینه بازی کم نظیره و در مورد این بخش من پیش بینی امتیاز 9.5-10 رو می کنم...
در مورد گرافیک هم اینجوری که از تریلرها می بینم حداقل نسخه پی سی در حد 9 هستش و ممکنه فرضا نسخه کنسولی به خاطر افت فریم و چیزای دیگه تا 8.5 هم برسه...
اما در مورد گیم پلی به نظرم مثل این موارد دیگه که اشاره کردم نمیشه پیش بینی کرد و حتی یه اشتباه کوچیک هم می تونه اونو دچار مشکل کنه. گیم پلی بازی اگه می خواد فوق العاده باشه باید مثل شماره اول باشه که بعد از 15-20 ساعت که برای تموم کردن بازی وقت گذاشته میشه این انگیزه وجود داشته باشه که دو سه بار دیگه بشه بازی رو تموم کرد! شماره اول به نظرم گیم پلیش بی نظیر بود یعنی آدم هر کاری می کرد نمی تونست موردی گیر بیاره که بازی داره تکراری میشه و کلا کوچیکترین ایرادی نمیشد ازش گرفت!
به خاطر همین باز دوباره بحث این هست که بازیی که توی همون شماره اول خیلی کامل و موفق بوده ، سخته دوباره اون موفقیت رو داشته باشه ولی خب کن لوین توی این شماره هوشمندانه عمل کرده. از طرفی ساختار بازی مشخصه که بایوشاکه و از طرفی هم شکل و شمایل و محیط های بازی تغییر کرده و اگه فرضا قرار بود دوباره مثل دو شماره قبلی دنیای زیر آب رو داشته باشیم احتمالش زیاد بود که نتونه خیلی موفق بشه.
با این حال پیش بینیم در مورد گیم پلی امتیاز 9.5-10 هست و توضیحاتم به خاطر این بود که فرضا نتونه مثل شماره اول گیم پلی در حد 10 باشه...
با این اوصاف میانگین امتیاز هم فکر می کنم 9.5 بشه و فقط حدود 0.1 کمتر از شماره اول
+
با توجه به اینکه 11 روز بیشتر تا انتشار بازی باقی نمونده دیگه به احتمال زیاد هفته بعد لینکای بازی برای X360 میاد.(چه عیدی بهتر از این!)
بعد از انتشار بازی امیدوارم دوستان بدونن که در مورد این بازی هم مثل بازی های دیگه وقتی در مورد داستان بازی صحبت میشه استفاده از اسپویلر ضروریه و حتی میشه گفت برای این اینجور بازی ها که روی داستان خیلی تمرکز دارن ضروریتره...
مرسی وحید خصوصا اون تذکر درباره ی اسپویلر خیلی به جا بود.
در مورد گیم پلی توی پیش نمایش های بازی تا جایی که دیدم شباهت های خیلی زیادی با بایوشاک های قبلی و سیستم-شاک 2 داره. هر چند که حضور الیزابث با
توانایی های متقاوتی که نسبت به بوکر داره شرایط جدید رو ایجاد می کنه.
یه نکته که بهتره از الان خودتون را براش آماده کنید اینکه انتظار نداشته باشید آزادی عمل در حد تریلر E3 که دو سال پیش پخش شد باشه، از زمان بیرون دادن اون تریلر
بازی تغییرات زیادی به خودش دیده از جمله گفته شده که اون قسمت جذاب از تریلر که بوکر توی یک محیط خیلی بزرگ، مرتب بین خط ریل ها جا به جا میشد به دلائلی
با قسمت های کوچکتر و کنترل شده تر جایگزین شده، احتمالا به خاطر سختی هایی که توی کار ایجاد میشده خصوصا برای کنترل الیزابث توی اون محیط بزرگ و شلوغ.
ولی از طرف دیگه از نظر امکانات و توانایی ها و ... تغییرات مثبت زیادی اعمال شده از جمله اینکه بعضی از المان های نقش آفرینی به شکل کنترل شده به بازی اضافه
شده و در مورد انتخاب توانایی ها در بعضی قسمت ها ، دست گیمر برای تصمیم گیری (تصمیم های غیر قابل برگشت) باز گذاشته شده.
در کل گیم پلی عالی خواهد بود اما شاید نه در اون حدی که ممکنه عده ی زیادی بعد از گذشت دو سال از اون تریلر مسحور کننده توی ذهنشون خیال پردازی کرده باشند!
این طور که ازش تعریف میکنن امیدوارم بازیه خوبی در بیاد.بی صبرانه منتظر این نسخش هستم.
If You Dont Draw First You Dont Get To Draw At All
انقلابی به پا میشه تو زمینه داستان !
گفتنیارو آقا وحید گفتن ...
این دیالوگای شاهکاری که من میبینم ...چی بگم آخه ....فقط امیدوارم از نظر فروش هم به حق خودش برسه ف واقعا اوج بی انصافیه بعضی از بازیا با چند تا تفنگ رکورد شکنی کنن اونوقت همچین بازیی فروشش پایین باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)