سلام
دوستان این تست 128 پارس آنلاینه در ساعت هایی به غیر از شبانه
![]()
سلام
دوستان این تست 128 پارس آنلاینه در ساعت هایی به غیر از شبانه
![]()
اینم همین الآن زدم:
![]()
خوب این سرعت به چه دردی می خوره وقتی از ترافیک کم می شه؟ سرعت وقتی معنا داره که بتونی باهاش دانلود کنی.آدم بخواد انقدر پول ترافیک بده، پول می ده فایل ها رو می خره.برای صفحه باز کردن هم که نیازی به سرعت بالا نیست.
موفق باشی![]()
من از یه سرویس دهنده دیگه اومدم رو صبانت (قبلا مدت زیادی صبانت داشتم خوب بود)
الان ۱ هفته هست استفاده می کنم امونمو بریده
خیلی داغون شده
مخصوصا امروز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه نمی دونم چی کار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه سرویس دهنده ها همینن
بخدا این دزدیه
۲ ماهه اینترنت درست ندارم
مثل اینکه شبانش قرار نیست درست شه. همین الآن تماس گرفتم، گفتم سرعت شبانم خیلی کم شده، گفت چون فری هستش همه آنلاینن، سرعت کم می شه. کاریش هم نمی شه کرد. حالا شما همون ساعت تماس بگیر با بچه های ما صحبت کن.
اگه قرار بود درست بشه، می گفت تا فلان روز درست می شه. اگه شبانش درست نشه من هم بعد از 4 سال از صبانت خداحافظی می کنم
با درود دوست گرامی خیلی غلط بی جا کرد گفت فری هست و سرعت پایین میاد یکی نیست بگه حرام لقمه چرا این چند سال که فری بوده هیچ وقت سرعت کم شده؟من هم گفتم سرعت شبانه درست نشود این ماه آخر هست .من تنها دلیلی که تا الان صبانت داشتم و با تمام حقه بازی های این شرکت ساختم فقط به خاطر سرعت شبانه بوده که آن هم .... توش
خدایی پینگ 1000 که ستمه .ولی من هم واقعا وضع اینترنتم خراب شده.تازه منطقه ما جزو مناطق به نسبت کم مشترک تره
به هر حال ظاهرا باید رفت سمت مبین نت![]()
دوستان من اگه از صبانت سرویس 1 مگابیت هم بگیرم باز هم وضعش خرابه ؟ کسی از دوستان تو مرکز شهدای گمنام از صبا سرویس داره ؟
آخه بعضیا پینگشون خیلی خوبه بعضیا افتضاح ... آدم واقعا گیج میشه!![]()
من میدونم چکار کنید
یه تماس یا ایمیل بزن به نویسنده ی کتاب رکوردهای گینس![]()
صبح این طوریه:
عصر میره در حد دایال آپ.
شبانه هم که...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)