دم همتون تنوري!
عجب تايپيكي شده....
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
آقا من فقط spin رو موندم كسي نيست يه بار ديگه كمك كنه!
دم همتون تنوري!
عجب تايپيكي شده....
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
آقا من فقط spin رو موندم كسي نيست يه بار ديگه كمك كنه!
منظورت همون چرخش بازیکن برای دریبل کردن دیگه؟؟؟
باید LT (همون دکمه ایی که باهاش دریبل میکنی)رو بگیری و با آنالوگ سمت چپ(همون که باهاش حرکت میکنی) از طرف همون دستی که بازیکن توپ رو در اختیار داره به عقب بچرخونی(بصورت نیم دایره)..فهمیدی![]()
Last edited by JUSTIN11; 11-11-2010 at 13:18.
منم خسته نباشم تازه امروز فرصت شد یک بازی کامل انجام بدم نسبت به نسخه قبل باید بگم واقعی تر شده مخصوصا شوتهای در حال حرکت استیلها و بلاک ها هنوز مودها و قابلیتهای جدیدو تست نکردم سرورهای آنلاینش را افتاده؟مثل قبلی باید پچ برای بازی آنلاین بریزیم؟
عجب بازی اعصاب خورد کنیه !!!
هورا ...
بلاخره قهرمان شدم .
مای پلیر اول تو تیم سکرمنتو کینگز بودم .. بعدش رفتم سلتیکس (عشقم) .
داک ریورس (مربی سلتیکس) بم زیاد بازی نمیداد رفتم میامی هیت عمه ی سلتیکس و سلتیکسی رو آوردم جلو چشمشون.
قهرمان که میشی میرهن کاخ سفید با اوباما عکس میگیرن .
پوینت پر گیم م 36 بود ولی بازم کوبی ام وی پی شد .
بچه ها کسی مود The Association رو نرفته؟
نه متاسفانه
راستي نتونستم چرخش رو برم هركاري كردم نشد
این بخون:
while moving , pull and hold LT and rotate the LS in a half-circle from the ball hand to the opposite hand
فکر کنم شما با پی سی بازی میکنی.ال تی همونیه که باهاش دریبل میکنی و ال اس همونیه که به بازیکنت جهت میدی البته باید با دسته بازی کنی.
من که هنوز کار داره تا یک فصل رو تموم کنم تقریبا نیم فصلم شبی یک بازی (my player ).با LA Lakers رو درجه سختی all star هر کوارتر 12 دقیقه PPG :29.8
حالا قضیه اوباما و کاخ سفید جدی بود یا شوخی ؟
راستی جشن قهرمانی داشت یا مثل 2k10 در حد 7،8 ثانیه بود که فقط مربی جام رو میبرد بالا سرش و تموم ؟!
Last edited by hamed30; 18-11-2010 at 08:57.
کسی با کیبورد بازی نمی کنه این دریبل پشت و چرخش رو به من یاد بده!
راستی از مایکل جردنن واسه من نامه اومد حالا نمیدونم واسه چی ولی واسم بنر میزنه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)