این جملتون الان تیکه بود یعنی اینکه اینقدر قشنگتره؟یا اینکه واقعا هر کدوم یه سری خصوصیات دارن که نمیشه مقایسه کرد؟
این جملتون الان تیکه بود یعنی اینکه اینقدر قشنگتره؟یا اینکه واقعا هر کدوم یه سری خصوصیات دارن که نمیشه مقایسه کرد؟
نه دوست عزیز تیکه نبود....واقعا فرق دارن...
من خودم عاشق GT5 هستم...هنوز هم دارم بازیش میکنم ...
آخه من به شخصه خیلی دیر سبک راسینگ رو میپسندم مگه اینکه دیگه چی باشه خوشم بیاد
مثلا الان اینهمه بازیه ماشین موجوده توی بازار( سبک اپن ورد رو نمیگما) مثل نید فور اسپید و اینا ولی بین اینا فقط Gran Turismo5 رو پسندیدم.از این بابت میگم
به همین زودی ها منم این دو رو بازی میکنم و خودم پی خواهم برد که کدوم بهتره.....
ولی دوستان این کنترل ماشین توی 2 DIRT خیلی سخت بود تو 3 که اینطوری نیست؟؟؟؟
اصلا ربطی ندارن بهم !! GT5 ریسینگ شبیه سازه !! این تو مایه های رالی ....اصلا هیچ ربطی ندارن به هم !! اما اگه از لحاظ ارزش کلی بازی میخواید بدونید مطمئنآ GT5 چندین سرو گردن ازین بالاتره !!
.
در کل بازم هیچ ربطی ندارن به هم![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 28-05-2011 at 22:20.
خوب.. منم گرفتمش.... ولی ...رک بگم....اصلا مثل ورژن 1 و2 اش منو نگرفت
بسیار ساده شده....
گرافیک بهتر شده..ولی عالی نه....
منوهاش...قشنگه...مخصوصا وقتی که میخوای ماشین رو انتخاب کنی..میتونی اطراف ماشین دور بزنی
فرمونش خیلی به سمت راحت شدن رانندگی خاکی رفته....برعکس ورژن 2 که فوق العاده فیزیک خاک رعایت شده بود
...
البته این اظهار نظر من... خیلی زوده...صبر میکنم تا بیشتر باهاش بازی کنم...و نظر آخرم رو میدم
شما مطمئنی که فرمونش راحته . . . من که فقط دور خودم میچرخم . . . خیلی سخته . ..![]()
شما هم اگه در آسون تری سطح بازی کنید (casual) ،و همه ی Assist هارو on کنید،بازی فوق العاده آسون میشه...یعنی ترمز کمکی....و....فوق العاده آسون میشه....شما فقط rt رو فشار بدید و......باز خودش مواظبتونه،البته خیلی بازی اینجوری یه جوری میشه...ولی به نظر من شما اول اینجوری بازی کنید،خود بازی بعد از یه مدتی درجه سختی رو میبره بالاتر.....
ولی لذت بازی به همون سخت بودنیشه!من توصیه میکنم اول روی درجه سختی اینترمدیت بازی کنید بعد درجه سختی رو ببرید بالاتر!شما هم اگه در آسون تری سطح بازی کنید (casual) ،و همه ی Assist هارو on کنید،بازی فوق العاده آسون میشه...یعنی ترمز کمکی....و....فوق العاده آسون میشه....شما فقط rt رو فشار بدید و......باز خودش مواظبتونه،البته خیلی بازی اینجوری یه جوری میشه...ولی به نظر من شما اول اینجوری بازی کنید،خود بازی بعد از یه مدتی درجه سختی رو میبره بالاتر.....
اینقدر توی زندگی حرص می خوریم که نگو! تازه مونده حرص و ناراحتی این که به خاطر سختی یه بازی نمیتونیم توش موفق باشیم هم بهش اضافه بشه!
من که فعلا این بازی رو نگرفتم ولی وقتی بگیرم به شخصه با درجه حداکثر نرمالش میرم! آدم که نمیخواد خودشو زجر کش کنه! باید از بازی لذت ببریم و نه حرص بخوریم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)