بله قربان مگه بی گارانتی هم میشه؟
سازگار ارقام.
بله قربان مگه بی گارانتی هم میشه؟
سازگار ارقام.
راستی به نظرتون بهتره پارتیشن بندیش کنم یا نه؟ پارتیشن بندی چه مزیتی داره؟
چون تو سایت سازگار ندیدم.شایدم بود من دقت نکردم.
به نظر من پارتیشن بندی کنی خوبه.هم راحت تره هم اطلاعات دسته بندی میشه.یه مزیت دیگه اینه که چون هاردت اکسترناله میتونی یه پارتیشن درست کنی که فایل های شخصیت رو بریزی توش و واسش رمز بزاری که کسی سراغش نره.
من که واسه خودمو پارتیشن بندی کردم.
مرسی دوست عزیز، پارتیشن بندیش هم انجام دادم.
ولی ندیدم نظرتونو بگین راجع بهش.
نظرم رو گفتم دیگه.
گفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها من یمت
هارد اکسترنال می خواستم
پایین ترین حجمی که تو بازار هست چی بید
راجع به خود هارد منظورم بود.
بالاخره هر چی باشه شما دو تا هارد بیشتر از ما سوزوندی![]()
2.5 اینچی پرتابل می خوای یا 3.5 اینچی رومیزی؟
رومیزی ارزون تره، در مقابل ضربه آسیب پذیر تره، سنگین تر و بزرگتره و باید به وسیله آداپتوری که تو بسته بندی همراش هست تغذیه بشه.
پرتابل گرون تره (تقریبا 1.5 تا 2 برابر) در مقابل ضربه مقاوم تره، سبک تر و کوچیک تره و نیاز به آداپتور نداره و با همون usb تغذیه میشه.
شما بگو کدوم یکی از این ها رو میخوای تا دوستان راهنمایی کنن.
Last edited by faghat AMD; 25-10-2010 at 04:48.
دوست عزیز این حرف شما سندیت داره که میگی پرتابل مقاوم تر از رومیزی هستش؟
پس من الان برای ارشیو فیلم میخوام هارد بخرم 2.5 بخرم بهتره!چون مقاومت هارد و اطلاعاتش برام اهمیت داره؟
سندیت که چه عرض کنم ولی چند تا دلیل دارم براش:
1- هاردهای پرتابل 2.5 اینچی در واقع همون هاردهای اینترنال لپتاپ و هاردهای رومیزی 3.5 اینچی همون هاردهای اینترنال دسکتاپ هستند که به یه کنترلر usb و قاب محافظ مجهز شدن.
پرواضحه که هاردهای لپتاپی از اونجا که زیاد جابه جا مشن و احتمال ضربه خوردنشون بیشتره، در ساختشون موارد ایمنی بیشتری لحاظ میشه. در حالی که من چند بار شاهد این بودم که تکون خوردن کیس دسکتاپ یکی از دوستان باعث نابودی هاردش شده، ولی در مورد لپتاپ همچین چیزی ندیدم تا حالا.
2- غیر از تفاوت های ذاتی که این دو مدل هارد دارن، هاردهای پرتابل 2.5 اینچی به سبب پرتابل بودن دارای بدنه ی مستحکم تری بوده و بیشترشون به تکنولوژی آنتی شوک مجهز هستند تا مقدار زیادی از تکان های وارد شده یه هارد را خنثی کنند.
در مورد سوال شما باید عرض کنم که خوب شما بابت پرتابل بودن باید خیلی هزینه بیشتری متحمل بشی. اگه می خوای هاردتو دنبال خودت راه بندازی ببری این ور اون ور که شک نکن که باید همون پرتابل رو بگیری و هزینه شو بدی.
ولی اگر میخوای آرشیو کنی بذاری رو میزت یا بذاری گوشه کمدت، برو با خیال راحت یه مدل رومیزی بگیر.
من خودم شخصن اگه جای شما باشم مدل رومیزی رو انتخاب میکنم. همین دو شب پیش رفتم واسه آرشیو کردن پروژه هام که خیلی هم برام مهم هستند یه مدل رومیزی گرفتم که تو چند پست پیش معرفی کردم. هارد که پرتابل باشه بالاخره با خودت این ور اون ور می بریش و خدای نکرده درصد خطرات غیر مترقبه دیگه مثل سرقت و.... هم بالا میره.
Last edited by faghat AMD; 25-10-2010 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)