منظورم اینه که انگار کامپیوترم نکشه صفحه دسکتاپ رو نشون میده
ولی لب تابم قدیمی نیست
منظورم اینه که انگار کامپیوترم نکشه صفحه دسکتاپ رو نشون میده
ولی لب تابم قدیمی نیست
یه عکس ار محیط برنامه بذارید ببینیم چه جور نمایش داده میشه.
شایدم به درایور کارت گرافیک مربوط باشه.
شایدم لازم باشه Display Driver رو تغییر بدید.( توی Preferences Settings از تب Viewports بخش
Choose Driver)
ترجیحا هم درویندوز 7 از مکس 2010 استفاده نکنید. از نسخه 2011 استفاده کنید که نسخه خیلی خوبی هم هست.
سلام
من تو مکس با شیفت و کلیک چپ موس پولی ایجاد میکنم . این کار رو چجوری میتونم تو مایا انجام بدم ؟ یعنی کلید میان برش چی هست ؟
با سلام
دوست عزيز به نظر شما اگر بخواهم درون يك ساختمان 5 طبقه را با حركت دوربين بصورت طبقه به طبقه و اتاق به اتاق نشان دهم بهترين كار براي شروع چيست؟ يك باكس بكشم و درون آنرا با باكس ديگر بولين و خالي كنم و سپس درونش را شروع كنم به طبقه گذاري و پله گذاري و ... ؟ در اين صورت مقياس اين باكس اوليه كه در واقع نماي ساختمان مي باشد، چقدر باشد بهتر است؟ پس از اينكه به تدريج درون اين باكس پر شود آيا حجم نهايي را روز به روز سنگين تر و سنگين تر نمي كند و احتمالاً در يك نقطه اي ارور بدهد و از برنامه بپرد بيرون؟ چون من قبلاً به اين مسائل برخورده ام .. البته سنگين شدن كه طبيعي است ولي با توجه به مقياس ساختمان آيا اين سنگيني ارتباطي به بزرگي و كوچكي باكس اوليه دارد يا خير؟
متشكرم
Last edited by Excel-VB; 02-07-2012 at 13:51. دليل: تكميل
دوست عزیز برای ساخت دیوار و آبجکت های معماری در مکس بخشی برا ی این کار ها وجود داره که میتونه نیاز شما رو تا حدی رفع کنه
با سلام
و ضمن تشكر از توجه شما
منظورم اين بود كه ابعاد اوليه موضوع و سپس افزودن ديتيل مرحله به مرحله، چه مقدار در گرفتن حافظه سيستم دخيل است .. من اگر ديتيل زيادي داشته باشم (شما يك ساختمان را با 5 طبقه و 2 واحد تصور كنيد كه دوربين بايد از واحد 1 شروع كند به ديدن و پله ها را بالا برود و درون تك تك واحدها را ببيند و هر واحد هم خودش ديتيل كامل و اشياء زيادي دارد) بنابراين آيا با رم مشكلي ندارم؟؟ من قبلاً 2 طبقه طراحي مي كردم پس از يك اشتباه در محاسبه پلي گان هاي يك شي، سيستم ارور مي داد و بيرون مي پريد. مي خواهم بدانم ابعاد اشياء تاثيري در سرريزي حافظه دارند يا خير؟
ضمناً در اين حالت شما چه نوع طراحي را پيشنهاد مي كنيد كه دوربين پله به پله بالا برود و درون واحدها را بچرخد.
متشكرم
بله دوست عزیز هر چه میزان جزییات بیشتر باشه مسلمآ میزان حافظه بیشتری رو اشغال میکنه این یه امر طبیعیه
ولی من یه پیشنهادی دارم به شما اونم اینکه بعد از ساخت هر طبقه اشیاء داخل اونرو بصورت یه جعبه وایر فریم تبدیل کنی که خیلی در سبک شدن و کمتر اشغال شدن حافظه تا ثیر داره برای این کار ابتدا شما جسم مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس Object Properties رو انتخاب کنید و سپس تیک گزینه Display AS Box رو انتخاب کنید یه راه دیگه ای هم وجود داره میتونید آبجکتهای ساخته شده رو مخفی کنید که البته روش اول بهتره چون کنرل بیشتری روی موضوعات دارید
در مورد بزرگی یا کوچکی موضوعات که آیا فضای بیشتری را اشغال میکند باید بگم که امتحانش راحته شما یه باکس کوچک بسازید و سپس ذخیره کنید بعد یه باکس از اون بزرگتر بسازید و انرو هم ذخیره کنید و سپس حجم دو باکس رو با هم مقایسه کنید
چقدر زیاد نوشتم![]()
با سلام
و ضمن تشكر از پاسخ شما و وقتي كه براي آن گذاشتيد ..
بنابراين چنانچه دوربين وارد يك واحد مي شود اشياء بوضوح قابل مشاهده هستند و به محض چرخيدن دوربين و خارج شدن از واحد، بايد اشياء داخل آن طبقه به باكس تبديل شوند تا حجم كمتري اشغال كنند و سرعت پردازش بيشتر شود؟
سوال بعدي من اين است كه تبديل يك شي به حالت وايرفريم يا بقول شما تبديل به باكس، يك حالت ظاهري است و نه واقعي! بنابراين در مورد تعداد فيس ها و پلي گان ها و ... تغييري عملا بوجود نمي آيد پس چگونه سرعت پردازش و رندر زيادتر شده و حجم كار كمتر مي شود؟؟ بعيد به نظر مي رسد.
متشكرم
Last edited by Excel-VB; 04-07-2012 at 13:42. دليل: تكميل
دوست عزیز شما منظور من رو دقیق متوجه نشدید بنده که گفتم در حین کار اشیا به صورت وایر فریم دیده میشود فقط برای اینکه میزان فضای اشغال شده RAM و CPU فقط در حین کار کمتر شود و اصلآ تاثیری در رندرینگ نداره!!! اینکار چون شما گفتی در حین مدلینگ و افزودن جزییات بودی این اتفاق برات افتاد چون خود من هم با این مشکل مواجه شدم فقط میتونه در حین انجام کار به شما کمک کنه و در مورد کمتر شدن زمان رندرینگ شما باید یه سری نکاتی رو یاد بگیرید تا بتونید زمان اون رو کاهش بدین
سلام دوست من ضمن تشكر از توجه شما
من متوجه ميل شما نشدم! مفهوم نيست ..
من اصلا بحثي روي رندرينگ ندارم - با وي ري كار مي كنم و نكاتش را مي دانم - بحثم روي مدلينگ است كه در حين كار بدليل يك اشتباه روي يك دستور تعداد پلي گان ها ناگهان بالا مي رود و بافر سرريز مي كند و از برنامه بيرون مي پرد. عرضم اين بود كه ابعاد سابجكت ها چه تاثيري بر روي سرريزي بافر دارد .. همين
متشكرم
Last edited by Excel-VB; 09-07-2012 at 11:33. دليل: تكميل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)