خیلی ممنون.
یه شات از اسلحه و محیط مرحله2 البته یکی از پانلهاش تو شات جاش تغییر کرده...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خیلی ممنون.
یه شات از اسلحه و محیط مرحله2 البته یکی از پانلهاش تو شات جاش تغییر کرده...............
![]()
خوبه ولي آسمون چرا تيكه تيكست؟يه خطهايي تو آسمون مشخصه.حالت چند وجهي داره آسمونت.
آره آسمون یه ذره مشکل داره حتما حلش میکنم![]()
خوب قابلیت های زیادی به اسلحه اضافه شده اگر شد میخوام تو این مرحله کلت هم باشه. آسمون درست شد و به فرودگاه رسیدم.
شات:
![]()
ولی هواپیماهات یه جوری انگار 2 بعدین و فقط عکسن . چون از موتور بازی و اینجور چیزا هیچی حالیم نمیشه زیاد اشیراد نمی گیرم . جون اید موتور بازی سازیتون سطحش زیاد بالا نیست
نمی دونم شاید مشکل از متریال هست!
شاید تو این شات اینطوری افتاده در کل من میخوام هر چه سریعتر یه دمو بذارم و سریع مرحله2 تمومش کنم
مشکل از تکسچر هست چون این تکسچری که الان داری ازش استفاده میکنی به احتمال زیاد برای کار های Toon هست
میگم امیر رضا نمیخوای این انجین game studio رو بیخیال شی ؟![]()
تکسچر هواپیما منظورته؟مشکل از تکسچر هست چون این تکسچری که الان داری ازش استفاده میکنی به احتمال زیاد برای کار های Toon هست
راستش من تازه فهمیدم چه انجین باحالیه این گیم استدیومیگم امیر رضا نمیخوای این انجین game studio رو بیخیال شی ؟![]()
حیف که با اومدن انیجنهای دیگه ، کسی نیست روش بیشتر کار
کنهاگر بود شاید میشد قدرتش رو نشون داد
بله به فکرش هستم البته با یونیتی و یو دی کی کار کردم (مقدماتی) حالا کم کم میخوام نتیجه ی نهایی بگیرم![]()
بالاخره کم کم دارم بزرگترین مشکل بازیم یعنی گرافیک رو حل میکنم
امیدوارم اینبار یه نفر نظر بده!
راستی امکانات زیر اضافه شد:
1. امکانات اسلحه بالا رفت
2.درخت اضافه شد
3.فیزیک اضافه شد
4. سیستم ذره ای خون دشمن اضافه شد
و.........
آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شات:
Last edited by AMIR REZAs; 13-09-2010 at 23:11.
سلام ... خیلی خوبه
یه اشکال :
چرا نشونه ی اسلحه روی شات گان هست ؟! معمولا باید وسط صفحه باشه ...
یه خورده به زمین پستی و بلندی بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)