تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 34 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 339

نام تاپيک: سریال در مسیر زاینده رود

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مسعود رایگان که افتضاح کرده با این بازیش
    اتفاقا قشنگ بازی کرده
    ولی من خیلی دوست دارم این پسر فوتبالیسته رو محکوم کنن بعدش اعدامشم نشون بدن

دیروز هم که کریم باقری اومد کار رو خراب کرد
    ولی داستان این کشتی گیره و مادر فوتبالیسته داستان رو خراب میکنه
    آخرش هم همه با م عروسی میکنن

حتی مسعود هم زنده میشه اونم عروسی میکنه

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

اشتباهی تایپ کردم.بهنوش طباطبایی منظورم بود
    ولی ای کاش بهنوش بختیاری بود نه بچه ها

2. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اتفاقا قشنگ بازی کرده
    خیلی عذر میخوام اما شما که اصفهانی نیستی اصلا نمیتونی تشخیص بدی که این آقا چه از لحاظ شخصیتی چه از لحاظ لهجه خوب بازی کرده یا نه ..... .

4. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی عذر میخوام شما که اصفهانی نیستی اصلا نمیتونی تشخیص بدی که این آقا چه از لحاظ شخصیتی چه از لحاظ لهجه خوب بازی کرده یا نه ..... .
    این سریالو که نساختن که فقط برای اصفهانیا
    ما که غیر اصفهانی هستیم در ظاهر مشکلی تو لهجه و بازی ها نمیبینیم زیاد
    حالا شما چون به عمقشون نگاه میکنی لابد متوجه مشکلاتش میشی

6. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این سریالو که نساختن که فقط برای اصفهانیا
    ما که غیر اصفهانی هستیم در ظاهر مشکلی تو لهجه و بازی ها نمیبینیم زیاد
    حالا شما چون به عمقشون نگاه میکنی لابد متوجه مشکلاتش میشی
    بله خب ازون جهت که شماها اشنایی با فرهنگ و لهجه ی اصفهانی ندارید براتون مساله ای نیستش و اصلا متوجه نمیشید اما این واقعیتیو تغییر نمیده ...... . (مثه اینه که یه فیلم رو تو آمریکا پرکنند اما هی جنگلای آمازون تو پس زمینه ی صحنه ها باشه .)

8. 2 کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پرديس افكاري:
    شتاب‌زدگي كمترين تاثير را بر سريال «در مسير زاينده‌رود» داشت
    كارگرداني و نوع بازي‌ها‌ مهم‌تر از اداي درست لهجه‌ اصفهاني است

بازيگر مجموعه‌ي تلويزيوني «در مسير زاينده‌رود» گفت: به دليل ارتباط صميمانه‌ بين بازيگران و ساير عوامل، شتاب‌زدگي ناشي از كارهاي مناسبتي كمترين تاثير را بر سريال «در مسير زاينده‌رود» داشت.

پرديس افكاري در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) درباره فشار ناشي از فشردگي كارها در سريال‌هاي مناسبتي، خاطرنشان كرد: كارگردان مي‌تواند فشار را از روي گروه بردارد يا آن را زياد كند؛ حسن فتحي خيلي خوب توانست با اين مساله كنار بيايد و استرس و فشار را از بازيگران و ساير عوامل دور كند.

وي به مناسبتي‌بودن سريال «درمسير زاينده‌رود» اشاره و تاكيد كرد: كارهاي مناسبتي هميشه از شتاب‌زدگي برخوردار هستند و اين امر، باعث مي‌شود فشار زيادي به عوامل تحميل شود، چون كار بايد به موقع روي آنتن برود؛ بيشتر اين فشار روحي به كارگردان وارد مي‌شود.

اين بازيگر با اشاره به كاربرد لهجه‌ي اصفهاني در سريال «در مسير زاينده رود»، گفت: داستان و نوع كارگرداني و بازي بازيگران، مهم‌تر از اداي درست لهجه اصفهاني است.

او دراين باره اظهار كرد: عوامل بسياري در موفقيت يك مجموعه تلويزيوني تاثيرگذارند و به نظر من لهجه بازيگران در آخر همه اين مسائل قرار مي‌گيرد.

وي ادامه داد: معمولا وقتي در يك سريال يا فيلم از لهجه‌ي خاصي استفاده مي‌شود، انتقادات زيادي به اداي اين لهجه توسط بازيگران وارد مي‌شود. انتقاداتي به ما هم شده‌است و برخي به ما خرده گرفته‌اند، اما بازيگران مجموعه‌ي «در مسير زاينده‌رود» اصفهاني نيستند و هر اندازه هم تمرين كنند نمي‌توانند لهجه‌ي اصفهاني را به خوبي صحبت كنند.

پرديس افكاري خاطرنشان كرد: بازيگران اين سريال، تمرينات فردي و گروهي زيادي را تحت نظر مهرداد ضيايي براي صحبت به لهجه‌ي اصفهاني پشت سر گذاشتند. مهرداد ضيايي به عنوان مشاور لهجه، مسؤولانه با بازيگران همكاري كرد. ما هم سعي كرديم از راهنمايي‌هاي او به خوبي استفاده كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

استادي: اعتراض به لهجه‌ «در مسير زاينده رود» منصفانه نيست

خبرگزاري فارس: «رضا استادي» معتقد است كه حجم اعتراض به لهجه به اين سريال منصفانه نيست و «در مسير زاينده رود» نسبت به ساير كارهاي مناسبتي تلويزيون حال و هواي متنوع‌تري دارد.

«رضا استادي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني‌ «در مسير زاينده رود» ساخته حسن فتحي، اظهار داشت: نكته‌ اولي كه در مورد اين سريال مي‌توان گفت اين است كه همواره در جشنواره‌هاي استاني صداوسيما اين انتقاد وجود داشت كه چرا اكثر سريال‌ها در لوكيشن تهران اتفاق مي‌افتد و ما در مجموع به آداب و سنن شهرستان‌هاي مختلف نمي‌پردازيم.
    وي ادامه داد: حالا سريال «در مسير زاينده رود» از تهران به اصفهان رفته، متعجبم كه چرا با حجم زيادي از انتقاد مواجه شده است، صرف اينكه لهجه اصفهاني اصيل نيست؟ در صورتيكه خود دوستان اصفهاني هم اصفهاني اصيل صحبت نمي‌كنند. البته اين نكته را هم نبايد فراموش كرد كه همه چيز من جمله لهجه نيز بايد در يك چارچوب قانونمندي صورت بگيرد.
    اين منتقد در ادامه افزود: به نظر من بايد تحمل ما بالاتر برود و اين نكته را هم نبايد فراموش كرد كه توهين به يك لهجه نيز كار اشتباهي است اما به نظر من سازندگان اين سريال قصد توهين به لهجه اصفهاني را نداشته‌اند و در همين تلويزيون ما بارها، سريال‌هايي پخش شده كه نه تنها لهجه، بلكه آداب و رسوم يك شهر را به سخره گرفته‌اند و آنقدر واكنشي هم نداشته ‌است.
    وي در ادامه افزود: خوشبختانه در سريال «در مسير زاينده رود» نكات مثبتي رخ داده است كه كار را جذاب كرده است، برخلاف اينكه سريال‌ها در ماه مبارك رمضان، يك مرد ميانسال را محور داستان خود قرار مي‌دهند و سير تحولي آن را به تصوير مي‌كشند، اين بار يك جوان محور داستان قرار دارد و سير تحولي دارد.
    استادي در ادامه افزود: نكته بعدي كه اين سريال را جذاب نشان مي‌دهد اشارهاي به جا در زمينه فوتبال است اما در اين ميان «اشكان خطيبي» فاقد جذابيت است و به نظر من اگر از بازيگر شاخص‌تري در اين زمينه استفاده مي‌شد، بهتر بود. «اشكان خطيبي»، تكليفش با نقش روشن نيست و نتوانسته نقش را از آن خود كند.
    اين منتقد در ادامه افزود:به نظر من اگر از بازيگران بومي استفاده مي‌شد، كار لحن يكدست‌تري به خود مي‌گرفت. در مجموع سريال «در مسير زاينده رود»، حال و هواي متنوع‌تري نسبت به ساير كارهاي مناسبتي دارد كه اين فضا كار را نيز جذاب كرده است.
    وي در ادامه در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «حسن فتحي» پيشرفت يا پسرفت است نيز اظهار داشت: به نظر من خيلي اتفاق خاصي رخ نداده اما روند كار «حسن فتحي» در سريال‌سازي، روند خوبي است و اكثر سريال‌هايي كه تا كنون «حسن فتحي» ساخته، بازتاب مثبت داشته و اين روند هم معقول است.
    او گفت: به نظر من «حسن فتحي» همچنان كارگردان تلويزيون است و در سينما اقبالي زيادي نداشته است و به نحوه روايت اشراف دارد و در نهايت حوصله به خرج مي‌دهد و توقع مخاطب هم از او بالا رفته چرا كه هر كارگرداني نمي‌تواند سريال موفقي چون «شب دهم» بسازد.
    استادي در پايان اين گفت‌وگو در مورد انتخاب شهر اصفهان به عنوان لوكيشن اين سريال نيز اظهار داشت: تصاويري كه ما از شهر اصفهان مي‌بينيم، كارت پستالي است و به روز است به زبان ديگراين مجموعه با سريال «قصه‌ها مجيد» ساخته كيومرث پوراحمد، نيز تفاوت دارد اما به نظر من اگر لوكيشن اين كار شهر ديگري بود، كار جذاب‌تر مي‌شد چرا كه ما در طول يك سال چند اثر در شهر اصفهان مشاهده مي‌كنيم و بعضي از كارگردان‌ها هم اصفهاني هستند. به طور مثال اگر اين سريال در جنوب بود، خيلي بهتر مي‌شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه نکته ای که در مورد این سریال وجود داره اینه که قتل رو یه پدیده عادی جلوه میده و قبحش رو میشکنه
    طرف زده ادم کشته یه ذره عذاب وجدان نداره و فقط نگران اینه که آزاد میشه یا نه
    انگار زده مثلا ماشین یه نفرو داغون کرده انگار نه انگار که یه آدم این وسط کشته شده
    اطرافیان قاتل هم مثل یه قاتل باهاش برخورد نمی کنن
    حالا اگه طرف یه قاتل حرفه ای بود میشد گفت عین خیالش نیست ولی یه ادم معمولی وقتی آدم میکشه دچار بحران های روحی روانی و عذاب وجدان میشه
    به نظرم این از نقاط ضعف این سریال هست.

12. 7 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

از بس که اینا ضایع حرف میزنن اصفهانی رو، من که اصفهانی نیستم مور مورم میشه بیشتر به سمت ترکی میره تا اصفهانی (خصوصا رایگان و طباطبائی!)

کی میخاد نشون بده که این فوتبالیست مغرور خوار میشه و به التماس میفته... اون از داداشای بی بخار مقتول، اینم از خانواده قاتل که اصلا پشیمون نیستن و پا بده بقیه اعضای خانواده مقتول رو هم میکشن تا رضایت بدن!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

حالا که بحث لهجه و شهر و ایناست هویجوری بگم که مسعود رایگان همشهری منه!
    آقا جان خودتون بی خیال بشین این بحث لهجه رو! خب که چی؟! چون بعضی بازیگرها نمی تونن خوب اصفهانی حرف بزنن، اصفهان و فرهنگش زیر سوال رفته؟! آخه چرا انقدر تعصب بی جا دارین؟!

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

حالا که بحث لهجه و شهر و ایناست هویجوری بگم که مسعود رایگان همشهری منه!
    آقا جان خودتون بی خیال بشین این بحث لهجه رو! خب که چی؟! چون بعضی بازیگرها نمی تونن خوب اصفهانی حرف بزنن، اصفهان و فرهنگش زیر سوال رفته؟! آخه چرا انقدر تعصب بی جا دارین؟!
    واااای !!! باورتون میشه تازه وقتی اسم مسعود رایگان رو دیدم فهمیدم که اسم اون فیلم اصفهانی که شبا میده درمسیر زاینده روده !!!
    همش اسم این تاپیک رو میدیدم فکر میکردم مستندی ، چیزیه . !!
    چندبار هم این فیلم رو دیدما و لی نمیدونستم اسمش چیه !! آخه این چه اسمیه واسه فیلم گذاشتن . من فکر کردم یه مستند واسه خشک شدن زاینده روده

16. 3 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •