آقا یعنی انفدر وضع این مدل خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
یعنی ایراد از CPU شه ؟
بزارمش دمه در جا زباله فکر کنم سنگین ترم
آقا یعنی انفدر وضع این مدل خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
یعنی ایراد از CPU شه ؟
بزارمش دمه در جا زباله فکر کنم سنگین ترم
نگفتم ایراد از سی پی یوشه ولی دل هایی که مثل 1557 و 1558 که سی پی یو i7 دارن مشکلات زیادی توشون دیده شده.قیمتشون تقریبا از همه i7 ها پایینتره.من الان 8 ماهه hp 2170 گرفتم واقعا دارم لذت میبرم.بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه.
راستیتش منم این مدل HP مد نطرم بود ولی انقدر ازش بد گفتن دیگه این رو خریدم دوستان حس میکنم ناجور سرم کلاه رفته
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
چجوری و با چه برتامه ای بچلوتمش ببینم چند مرده حلاجه؟؟؟؟؟؟
بعضی از بازی ها کلا سرعتش کم هست نمیدونم چرا،ربطی هم به تنظیمات بازی نداره..
F1 واسه ی help هست به شرطی که با اون Fn آبی بزنی ،F1 خالی رو بزنی میتونی تنظیمات صفحه نمایشگر رو تغییر بدی
ببین عزیز من تو سوال اولی که پرسیدید خدمتتون عرض کردم.
یکی دوبار هنگ کردن یه مشکل عادیه حتی اگه به قول شما شطرنجی و نافرم هنگ بکنه و ریست بشه.
در مورد اینکه دوستمون گفت اچ پی و سونی رو گذاشتی رفتی دل بخری داداش من ما که کله نکردیم بریم لپ تاپ بخریم تازه کار هم نیستیم یه چند ماهی روش تحقیق کردیم و رفتیم این و خریدیم
برو یه نگاهی به آمار خرابی لپ تاپها بنداز
آماری خرابی لپ تاپهای اچ پی از هر لپ تاپی بالاتره.
درباره ی سونی هم بگم که سونی بابت اسمش روی لپ تاپها ازتون پول میگیره.
اما مشکلات این لپ تاپ؛ آقا من خیلی زیاد درگیر مشکلات این لپ تاپ بودم و باهاش تا میتونستم کلنجار رفتم.
خلاصه ی کلام دل انقدر شرکت بزرگی هست که بتونه مشکلات سیستمهاش رو برطرف کنه.
من تو چند تا پست قبلی نوشتم که میتونید نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو دانلود کنید و در قسمت آبدیت درایور بزارید سرچ کنه دنبال آبدیتهای جدید برای درایوراتون درایور کارت گرافیک لپ تاپتون رو از آبدیتای جدیدی که پیدا میکنه دانلود کنید یه چیزی حدود 70 مگابایته. از بین تمام درایورهای کارت گرافیکی که برای این لپ تاپ دانلود کردم این تنها درایوری بود که مشکلات رو حل کرد.
ضمناً میتونید از سایت دل آبدیت بایوستون رو دانلود کنید به اسم a11.
من با یکی از مهندسان شرکت دل که صحبت میکردم یه راهکاری ارائه داد که یه کم وقت گیره ولی عملیه اگه با این کارها مشکلتون رفع نشد بگید اون رو هم درج کنم.
سلام
آستینامو بالا زدم یه تست گرافیک از این لپ تاپ گرفتم به شرح زیر
1. بازی gta 7 که کلی دردسر رودسکتاپ کشیدم تا نصبش کنم رو این لپ تاپ به سادگی نصب شد و اجرا شد با گرافیک بالا اجرا کردم و به سادگی اجراشد ولی دمای سی پی یوش یه 95 رسید {بدون کول پد تست شده}
2. بازی prence of persia 5 هم یه سادگی نصب و اجرا شد
3. یازی mafia 2 هم نصب و اجرا شد البته با کمی تنظیم و ور رفتن
ولی دمای سی پی یو خیلی بالا میرفت و انگار آتیش زیرش بود
بازم بد نبود![]()
دوست عزیز داغ کردن لپ تاپ در برندهای مختلف یه چیز عادی محسوب میشه و طبیعتا به یه برند خاص معطوف نمیشه.
توصیه میکنم حتما از کول پد استفاده کنید من خودم یه e table خریدم و ازش راضیم با وجودی که روزهای اول فکر میکردم که فنهای کوچکی داره و نمیتونه جواب گو باشه ولی حالا میبینم که کاملا عالیه.
این یه میز تاشوه که میتونید تاش کنید و توی کیف لپ تاپتون جا بدید.
میتونید توی اینترنت پیداش کنید.
اما در مورد بازیها من تا حالا بازیهای زیادی رو تست کردم هیچ کدومشون هم مشکلی نداشتند و این نشان از توان بالای سخت افزاری این لپ تاپ داره.
حتی بازی مافیا 2 هم بدون هیچ تنظیمی تموم کردم و با وجود کول پد میز لپ تاپم گرمای زیاد سی پی یو هم احساس نشد.
به هر حال منتظریم که دوستان نظر بدند که بعد از نصب گرافیک آخری که اسم بردم و آبدیت بایوس به a11 بازهم مشکلی داشتند یا خیر که بتونیم بحث اشکالات این لپ تاپ رو ببنیدم تا کسای دیگه هم بتونند در تصمیم گیریشون لحاظ کنند.
سلام به همه
من دیروز لب تابم رو به یه کافینت بردم که سرعت اینترنتش خوبه
اول از همه ویندوزم رو کاملا ا÷ دیت کردم که البته خودش اتوماتیک این کار رو کرد
در ضمن برنامه بک آ÷ شرکت دل که خودش نصب بود از اول رو لب تابم هم ا÷ دیت شد
کلا یه یک ساعتی طول کشید
بایوسم رو به a11 ا÷ کردم
من که کلا خدا رو شکر مشکلی نداشتم تا الان هم بعد از آ÷دیت بایوس مشکلی ندیدم
کسی میدونه برنامه ی بک آ÷ دل که آ÷ دیت شد به چه دردی میخوره یعنی لبتابم رو اگه برگردونم رو فاکتوری تغییراتی تو ویندوز اعمال شده ؟
در مورد بازی ها هم من چنتا از سنگین ترین بازی ها رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
فقط بحث داغ کردن و بالا رفتنم سرعت فن لب تابه که اونم شما ها میگین تو تمام لب تاب ها اینجوریی
بازیهای مولتی ÷لیر هم به خوبی انجام میشه البته اگه تنظیمات شبکه رو درست انجام داده باشی
اگه منظورت آبدیت بایوسه مشکل هنگ، شطرنجی شدن و ریست کردن لپ تاپ رو حل میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)