یه معلمه با شاگرداش تا همین حد دیدم![]()
یه معلمه با شاگرداش تا همین حد دیدم![]()
بابا جون من شما میشینید چه چیزهایی میبینید این جوهر چی که خنده هاش آدم رو دچار یوبوست میکنه با اون مهمان های مضخرفش
والا ما که صدا و سیمای حاج عزت رو تحریم کردیم
ما تحريم نكرديم ولي ماه عسل امسال چنگي به دل نميزنه. يه سال كه دكور و مجري و ... همه باب ميل بود يه دفعه آوردن يه نودين رو تا به اسلام و بزرگان و هر چي سوابق درخشان اونه توهين كنه .
امسال هم كه داريم ميبينيم . دكور كه بدرد حضرت خروس ميخوره . من هفده ساله خوشم نمياد از دكورشون .
اجراي جوهرچي هم در حالي كه بد نيست ولي بسيار ميتواند از اين بهتر باشد
امروز برنامه جالبي داشتند . همه بچه ها يه طرف . دونفر اول تجربي و تنها نماينده هاي اين رشته يه طرف .
خانم خزايي كه نفر اول تجربي بود شخصيت جالبي داشت . صحبتهاش اصلا به دل نمينشست . نفر دوم هم يه پسره از كرمان بود . فيزيك و شخصيتش با بقيه بچه ها كه از رشته هاي ديگه بودن متفاوت بود .
ولي خودمونيما . اين چيزا ملاك نيستملاك اينه كه صحبتها برا من يكي به درد خورد
![]()
یه جورایی بعضی وقتها سئوالاش تموم میشهمهمونای درست حسابی داره اما این جوهری سوال چرت پرت میپرسه
به خاطر همینه چرت و پرت میپرسه
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
خوب بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشیم که یه بازیگر مثل یه مجری حرفه ای برنامه اجرا کنهاجراي جوهرچي هم در حالي كه بد نيست ولي بسيار ميتواند از اين بهتر باشد
ولی برای تنوع هم خوب بود
این دفعه اش منو یاد اون سریال سیمرغ انداخت (اسمش همین بود؟) درباره شهید شیرودی و کشوری...
آهنگ تیتراژ اولش خیلی قشنگ بود...
خانواده ی شهید شیرودی چه با کلاس بودن.مخصوصا پسرش که ریشش رو زده بود خیلی حال کردم.
آره دقیقا
الان صدای خندشو شنیدم احساس افسرگی مزمن بهم دست داد![]()
به نظرم امشبش خيلي قشنگ بود انقدر خنديدم همه ي خستگي هام در رفت.
حیفه احسان علیخانی نبود ورش داشتن این یارو رو جاش گذاشتن؟؟؟؟؟
من که نماز نمی خوندم... دوسال پیش با دیدن برنامه ماه عسل احسان نمازخون شدمولی پارسال یادتونه چقدر بیچاره رو اذیتش کردن؟ مثلا داشت حرف میزد یهو برنامه رو قطع کردن
... از همون پارسال معلوم بود امسال نمی ذارن بیاد
![]()
ای کاش حداقل اسم این برنامه رو امسال تغییر میدادن چون بدون احسان دیگه ماه عسل چه معنی داره؟؟؟!!!!!!!
یعنی علیخانی روت تاثیر گذاشت؟دوسال پیش با دیدن برنامه ماه عسل احسان نمازخون شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)