دوشتان این بازی های سنگین که صفحه اول و دوم این تاپیک گذاشته شده روی گوشی های دیگه bada مثل wave 535 و wave 525 یا wave 575 هم اجرا میشه ؟
یا صرفا برای گوشی قوی مثل wave 8500 با اون cpu ساخته شده ؟
بقیه نرم افزار ها و theme ها چطور ؟
دوشتان این بازی های سنگین که صفحه اول و دوم این تاپیک گذاشته شده روی گوشی های دیگه bada مثل wave 535 و wave 525 یا wave 575 هم اجرا میشه ؟
یا صرفا برای گوشی قوی مثل wave 8500 با اون cpu ساخته شده ؟
بقیه نرم افزار ها و theme ها چطور ؟
پدرام جون وقتى رزولوشن متفاوت باشه بازى ها هم متفاوت ميشن.همچنين تم.بلاخره 300 هزار تومن ارزونتره ديگه....
سلام دوست عزیز
بهترین کار این هست که شما به samsung Apps مراجعه کنید و با انتخاب هر کدوم از این گوشیها ببینید چه برنامه ها و بازیهایی برایشان موجود هست.
بچه بازی های سنگین مثل Shift و آسفالت و ... روی ویو روون اجرا میشن ؟ ( تو یه تاپیک یه نفر گفته بوده روون اجرا نمیشن ، نمیدونم شاید میخواسته ویو رو خراب کنه ! ) خواهشا واقعیت رو بگین
دوست عزیز امروز نزدیک 20 دقیقه آسفالت 5 بازی کردم بدون کوچکترین مشکلی
چك كردم همون طور كه حدس مسزدم اون چند تا بازي خوف و گرافيك بالا و سنگين فقط براي s8500 بود
سلام
من هرچی میخوام یک برنامه دانلود و نصب کنم با ارور temporarily unable to carry out yuor request due to maintenance downtime or capatity issues روبرو میشم
روی سیستم و گوشی به اندازه کافی فضا دارم
و مطمئنم ایراد از اینترنتمم نیست
از ------ هم استفاده نمیکنم
خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه تا حالا حتی یدونه نرم افزار درست و حسابی هم نتونستم نصب کنم :(
سلام دوست عزیز
سوالتو در تایپیک مربوط به این گوشی مطرح کن بلکه کسی بتونه بهت کمک کنه.
سلام
این بازی پولی است و مخصوص گوشیهای S8500 و S8530 میباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 18-11-2010 at 23:10.
لینک دانلود real footbal 2010
لینک دانلود اواتار
لینک دانلودEarth worm jim HD
لینک دانلود smart office
لینک دانلود NFS SHIFT
دوستان برای نصب هریک از بازی های فوق به یه برنامه بعنوان پیش نیاز احتیاج دارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا برای نصب real footbal 2010 باید ابتدا برنامه piano رو با استفاده از برنامه کیز نصب کنید(روی مموری کارت)
بعد از نصب piano باید گوشی رو تو حالت mass storge به کامپیوتر وصل کنید و به ادرس زیر برید:
مموری کارت ------> bada application<------ other
و در این قسمت فایل real footbal 2010 رو که از لینک بالا دانلود کردید رو جایگزین فایل نصب شده(piano) کنید بعد از انجام این مراحل وقتی piano رو باز میکنید بجاش real footbal 2010 باز میشه
خلاصه اینم یه جور هکه دیگه
به همین سادگی بازی کنید و به جونه هکر های عزیز دعا کنید
مراحل نصب سایر بازی های فوق نیز به همین ترتیب هست که عرض کردم و فقط پیش نیاز ها فرق میکنه.
پیش نیاز بقیه بازی ها به شرح زیره:
Earth worm jim HD= VflashON
NFS SHIFT=ARDefender
smart office=Compass
نکته: تنها مشکل این روش عوض نشدن Icon برنامه ها هستش و برای رفع این مشکل پس از نصب بازی یک بار language (زبان) گوشی رو عوض کنید![]()
Last edited by A.IvI.I.N; 19-11-2010 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)