تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 33 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

منظورت رادیات کولر هست یا رادیات آب ؟یعنی فن ماشینای صفر عوض شده و ایرانی هستش و دورش کمتر از کره ای هاست؟
    دوست عزیز من ریو ندارم و ماشینم چیز دیگه است
    منباب مقایسه عرض کردم (هرچند که بنظر میاد مقایسه من بی ربط بودکه شما گمراه شدین)
    تا اونجایی که من ماشین را زیر و رو کردم ریو یک فن بیشتر نداره و همین یکم در کار کولر مشکل ایجاد می کنه
    مثلا پراید یک فن کولر داره و یک فن رادیاتور که فن ها در یم مقطع قرار گرفتن
    ضمن اینکه این خودرو دارای نمد داخل درب خودرو ، پروژکتور های جلو و فاقد abs بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

درودبردوستان عزیزم.ببخشیداین مدت بعلت بیماری نتونستم بسایت سری بزنم.اما کولر ریو:خوشبختانه هنوز خارجیه.ولی در اب وهوای مثل اهواز کمی امپرمیکشه.که البته با بکارگیریه فن قویتر حل میشه.اما اگر جاهای خنکتری زندگی میکنیدمشکلی نیست.کنداسور کولر ریو ساخت رادیاتورایران هست که استاندارکمپانی دولول میباشد.اگه بتونید اونو4لول کنید نیازی به تعویض فن هم نیست.البته این کار بنظرمن بسیاربهترازتعویض فن میباشد.سال پیش گرمای شدید اهواز باعث شد در سرتاسر جادهها ریوهای روببینید که گرم کرده بودن.ریومثل پراید روی سر رادیاتور ومخزن ابش خیلی حساس هستن.اگه بعدازمدتی اونوتعویض نکنید دچار این مشکل میشید وازطرفی اگه جنس خوب نخرید مشکل حل نمیشه.البته ندونم کاری خودم وندونستن این مسله باعث شد بیش از180هزارتومن خرج کنم تامتوجه این مسله شدم.اگه این مشکلو دارید درمرحله اول این 2قطعه رو چک کنید.دوستون دارم.تنتون سالم.موفق باشید

با سلام و تشکر و آرزوی سلامتی برای شما.منظورتون از دو لول و چهار لول چیه؟

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

وحیدرضا درودبرتو.منظورم رادیاتور موتورماشینه داداشی.تعداد لولهای ابی که تو اون هست 2عددکه تو گ کم میاره.ولی اگه ازنمونه4لوله استفاده کنید مشکل حل میشه

4. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

وحیدرضا درودبرتو.منظورم رادیاتور موتورماشینه داداشی.تعداد لولهای ابی که تو اون هست 2عددکه تو گ کم میاره.ولی اگه ازنمونه4لوله استفاده کنید مشکل حل میشه
    با سلام بر شما و عرض ارادت.این رادیات 4 لولی که گفتید رو نمایندگی ها دارن که ما روی ماشین وصل کنیم؟
    ساخت کره هست یا ایران؟
    آیا رادیات فابریک ریو 4 لوله که سایپا زحمت حذف اینو هم کشید؟

با تشکر

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

وحیدجان درود.فابریکش4لوله.طبق کاتلوگه کیا.ولی نمونه 2لولش هم هست که تو بعضی مناطق استفاده داره.ظاهرآسایپانمونه2لول رو انتخاب کرده.این رادیاتور تا اونجاکه ازدوستان تومجله پرسیدم ایران رادیاتور صادراتی است.نمونه خارجیش هم هست.اما همین4لوله ایرانیش هم خوبه داداشی.مشکلی نداره.سعی کن از نمایندگی چیزی نگیری.تو بازار هست.مطمئن تره.خیلی دوستون دارم .بای

7. 2 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام بر دوستان ریویی ... یه خواهش داشتم . یه عکس از نمای کنول داخلی ماشین میذارین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

سلام بر دوستان ریویی ... یه خواهش داشتم . یه عکس از نمای کنول داخلی ماشین میذارین ؟

دوست عزیز.میت.نی بری تو سایت سایپا و نمای 360 درجه داخلی ماشینو دانلود کنی ببینی.(البته برای دیدن نیاز به نرم افزار flashplayer داری)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از vahidreza_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم روی ریوی معمولی ABS نصب کنیم هزینش چقدر می شه؟ و کجاها باید انجام داد که مطمئن باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم روی ریوی معمولی ABS نصب کنیم هزینش چقدر می شه؟ و کجاها باید انجام داد که مطمئن باشه

دوست عزیز به نظر من مطمئن ترین جا نمایندگی هست.

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

دوستان عزیز.ریوی ما تو قسمت رویت وضعیت خودروی مشتری زده "آماده تخصيص".به نظر شما چند روز دیگه تحویل میشه؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

حدود 400 تومن میشه که نمایندگی های منتخب انجام میدن

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

[/COLOR]دوستان عزیز.ریوی ما تو قسمت رویت وضعیت خودروی مشتری زده "آماده تخصيص".به نظر شما چند روز دیگه تحویل میشه؟
    یه تماس با خود نمایندگی بگیر بپرس ازشون

14. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •