تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 252 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهاجم برزيلي مورد تائيد دايي قرار نگرفت

مهاجم 27 ساله برزيلي پس از حضور در تمرينات پرسپوليس مورد تائيد دايي قرار نگرفت.
    با توجه به اينكه پرسپوليسي ‌ها قصد دارند قرارداد خود را با اوسال فسخ كنند به دنبال جذب يك بازيكنان خارجي هستند.به همين دليل چند بازيكن مد نظر خود را در تمرينات چند روز اخير مورد تست قرار داده اند.

يك بازيكن برزيلي 27 ساله كه در بلژيك همبازي تياگو نيز بوده است در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا كرد و پس از 2 جلسه تمرين مورد تائيد دايي قرار نگرفت.

وي ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نخواهد كرد.

قرار است در روزهاي آينده چند بازيكنان خارجي ديگر در تمرينات حضور پيدا كنند.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یدالله اکبری: به جای قدردانی مرا متهم به تولید "کراک" می کنند/ چون به کسی باج ندادم متهم شدم

همه نشانیهایی که در گزارش یکی از روزنامه ها درباره فوتبالیست اعلامی آمده بود به هافبک سابق استقلال می‌خورد. فوتبالیستی که گفته می‌شود به دلیل تولید کراک زیر تیغ اعدام قرار دارد.
    کدخبر :36375
    تاریخ : شنبه 30 مرداد 1389
    همه نشانی هایی که در گزارش یکی از روزنامه ها درباره فوتبالیست اعلامی آمده بود به هافبک سابق استقلال می‌خورد. فوتبالیستی که گفته می‌شود به دلیل تولید کراک زیر تیغ اعدام قرار دارد. یدالله اکبری بازیکنی است که در مظان این اتهام قرار دارد و از خودش دفاع کند.
    اکبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: برای روزنامه‌ای که باسابقه ورزشی من بازی کرده متأسفم. من ورزشکاری هستم که همیشه سالم زندگی کرده‌ام و به هیچ فردی باج نداده‌ام اما حالا به آسانی با آبروی من بازی کرده‌اند.
    وی ادامه داد: زندگی خوبی دارم و سابقه‌ام برای همه روشن است. افرادی که باسابقه ورزشی من بازی کرده‌اند خودفروش هستند. به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند حتما از آن روزنامه‌ای که چنین اتهامی را به من نسبت داده شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کرده باشم.
    اکبری افزود: من با ثروتی که دارم می‌توانم آن روزنامه را بخرم و آزاد می‌کنم. نه احتیاجی به فوتبال دارم و نه چیز دیگر. اگر می‌خواستم به این آقایانی که الان به من تهمت می‌زنند باج بدهم الان 200 بازی ملی داشتم. متأسفانه در ایران هر کسی که سالم‌تر زندگی کند چنین برخوردهایی با او انجام می‌شود.
    وی گفت: متأسفانه برخی از فوتبالیستها آنقدر به این آقایان باج داده‌اند که آنها از همه توقع دارند. من هم چنین باج نداده‌ام الان به تولید مواد مخدر متهم شده‌ام. من احتیاجی به این آقایان که دارند فوتبال ایران را به بیراهه می‌برند ندارم. همیشه سالم زندگی کرده‌ام و اینبار هم شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کنم و حقم را بگیرم.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

پیغام دایی برای علی کریمی؛
    به پرسپولیس برگرد

اخراج علی کریمی از استیل‌آ‌ذین حمایت چهره‌های فوتبالی را از او به دنبال داشت که یکی از آنها علی دایی بود. نزدیکان سرمربی پرسپولیس می‌گویند او برای همبازی‌ سابقش پیغام فرستاده که...
    کدخبر :36377
    تاریخ : شنبه 30 مرداد 1389
    اخراج علی کریمی از استیل‌آ‌ذین حمایت چهره‌های فوتبالی را از او به دنبال داشت که یکی از آنها علی دایی بود. نزدیکان سرمربی پرسپولیس می‌گویند او برای همبازی‌ سابقش پیغام فرستاده که اگر می‌خواهد به جمع سرخپوشان برگردد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) و به نقل از یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس سرمربی قرمزها برای حضور علی کریمی در این تیم پیغام فرستاده که این پیغام هم از طریق دوستان مشترک کریمی به او رسیده است.
    دایی بعد از اینکه از علی کریمی حمایت کرد حالا کاملا موضع خود را نسبت به او تغییر داده و برایش پیغام فرستاده اگر می‌خواهد به پرسپولیس بیاید و دایی از او استقبال می‌کند.

منبع:
    کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوشم میاد با دایی و کریمی با دل و قلوه دادن به هم، دارن حال فدراسیون رو میگیرن!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوشم میاد با دایی و کریمی با دل و قلوه دادن به هم، دارن حال فدراسیون رو میگیرن!!
    آره انگار نه انگار تا 2 روز پیش چه اتفاقاتی بینشون افتاده بود....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تساوی مقابل امارات نه ربطی به مسائل سیاسی داشت و نه ربط به دعوا و درگیری در اردوی تیم ملی. ماجرا شیطنت دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند. آنها که حتما در اردوی تیم باشگاهی شان هم می توانند اینگونه مخفیانه فرار کنند!
    و بدین ترتیب تنها کسی که در نتیجه تساوی مقابل امارات نقشی نداشت سرمربی وقت تیم ملی بوده...

چه میکنه این منافع مشترک...!
    Last edited by Rastin.; 21-08-2010 at 20:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فوتبال فوق مزخرف ایران همینه دیگه
    دایی برای مایلی کودن گل میبره و سلام و احوالپرسی میکنن ، 2 ساعت بعد توی کنفرانس خبری همدیگه رو به توپ میبندن
    البته بقول دوستمون منافع مشترک گاهی اوقات باعث میشه که اینا خودشونو به فراموشی بزنن!
    و بدین ترتیب تنها کسی که در نتیجه تساوی مقابل امارات نقشی نداشت سرمربی وقت تیم ملی بوده...
    به هر حال بعضی مواقع لازم میشه که برای فرار از پاسخگویی ، یه مسئله سربسته گفته بشه تا اذهان عمومی به یه جای دیگه منحرف بشن!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نامه مديرعامل اينترميلان به ساکت و حمايت هيئت مديره از قلعه‌نويي

مديرعامل باشگاه اينترميلان ايتاليا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا در نامه اي به باشگاه سپاهان اظهار اميدواري کرد روابط ورزشي دو باشگاه بزرگ ايران و ايتاليا گسترش يابد.

ماسیمو موراتی مدیرعامل باشگاه اینترمیلان ایتالیا در نامه ای به باشگاه سپاهان اظهار امیدواری کرد روابط ورزشی دو باشگاه بزرگ ایران و ایتالیا گسترش یابد.
    در نامه موراتی به ساکت آمده است: "با سپاس از اظهار لطف و پیام تبریک شما و مجموعه باشگاه متبوع‌تان به جهت قهرمانی‌های فصل گذشته اینتر میلان به ویژه در لیگ قهرمانان اروپا، امیدوارم دو باشگاه اینتر و سپاهان به عنوان قهرمانان دو کشور بزرگ ایتالیا و ایران بتوانند روابط ورزشی خود را گسترش دهند. برای سپاهان ایران در رقابت های داخلی و لیگ آسیایی آرزوی موفقیت و کسب قهرمانی را دارم."
    دو باشگاه سپاهان اصفهان و اینتر میلان به عنوان دو باشگاه همکار و خواهر خوانده همکاری‌های نزدیکی را در حوزه تیم‌های پایه و مدارس فوتبال اینترکموس با یکدیگر برقرار کرده اند.
    حمایت هیئت مدیره باشگاه سپاهان از قلعه نویی
    هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان در اطلاعیه ای حمایت و پشتیبانی قاطعش را از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه اعلام و از انتقادات منتقدان و کارشناسان که قطعا انتقادات و پیشنهادات‌شان در مورد عملکرد سپاهان راهگشا خواهد بود، استقبال کرد.
    انتقاد سپاهان از داور شهرآورد اصفهان
    باشگاه سپاهان اصفهان در نامه ای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال از تیم داوری شهر آورد اصفهان انتقاد کرد که در این نامه آمده است : قضاوت تیم داوری شهر آورد اصفهان هم با عنایت به صحنه‌هایی که در برنامه نود پخش شد و هم با توجه به فیلم‌ها و عکس‌هایی که واحد سمعی بصری باشگاه از این دیدار تهیه کرده است، نشان داد گل صحیح ابراهیم توره بی جهت مردود اعلام و خطای پنالتی مسلم روی میلوراد یانوش نیز نادیده گرفته شد."
    در ادامه این نامه آمده است: "باشگاه با تبریک پیروزی شهر آورد به تیم فوتبال ذوب آهن و به دور از هر گونه جنجالی از کمیته محترم داوران فدراسیون فوتبال درخواست دارد تا داوری شهر آورد اصفهان مورد بازبینی قرار گیرد و تذکرات لازم در این باره به داوران این دیدار داده شود."
    در پایان این نامه می‌خوانید: " متاسفانه با اشتباهات ناخواسته داوری همچون شهرآورد 2 سال پیش که ذوب آهن با گلی آفساید موفق شد از سد سپاهان عبور کند، امسال نیز پیروزی از زردهای ایران گرفت تا عدالت را در داربی اصفهان شاهد نباشیم."
    تبریک قهرمانی بنیادکار
    مدیر عامل باشگاه سپاهان اصفهان در نامه ای به "رستم کوپای سینف" مدیرعامل باشگاه بنیادکار ازبکستان قهرمانی این تیم در رقابت‌های جام حذفی این کشور را تبریک گفت.

منبع:
    کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

دوستان لطفا در ارسال خبر ها دقت کنید تا حتی الامکان خبر تکراری فرستاده نشه

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان لطفا در ارسال خبر ها دقت کنید تا حتی الامکان خبر تکراری فرستاده نشه

کد:
    کد:
    جدا شرمنده....اصلا دقت نکردم!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

4 پرسپوليس با آغوش باز از کريمي استقبال مي کند!

تازه از آن بيشتر، اورا به به پرسپوليس دعوت کند؟آن هم با آغوش باز؟ دايي به شدت کينه اي است و حالا بهترين زمان براي زدن کريمي نصيبش گشته ، همين که سکوت کند و چيزي ضد جادوگر نگويد هم از او بعيد است، چه رسد به حمايت و دعوت » .

خلاصه که مي گفتند اين تحليل و اين پيشنهاد از واقعيت به دور بوده و مطرح کردنش هم کار بيهوده اي بوده است . اما زمان گذشت و زمستان رفت و روسياهي ...

حالا مشخص شده که اين تحليل ها چقدر به واقعيت نزديکند و به همين دليل بيشتر از اين به کنايه هاي «زغال» هاي معرکه نمي پردازم . مي روم سراغ اصل ماجرا :

علي دايي پرافتخارترين بازيکن تيم ملي فوتبال ايران با حمايت قاطع و بي وقفه از علي کريمي ، تمام کارشناسان را حيرت زده کرد . اون نه تنها اخراج علي کريمي را محکوم کرد که اين حرکت که موجب ريختن آبروي يک انسان و يک مومن شده را به شدت زير سوال برد و گفت که ظلم بزرگي به علي کريمي شده است . او در گفت گوي هاي بعدي علي کرمي را بهترين بازيکن تاريخ ايران خواند و اعلام کرد که با آغوش باز پذيراي اعجوبه ي فوتبال ايران در پرسپوليس خواهد بود .

اين که دايي چگونه به اين نتيجه رسيد که اين گونه خوب رفتار کند، اهميت آنچناني ندارد ، مهم اين است که دايي راه ورود به قلب مردم را در پيش گرفته است . اين دايي با آن دايي که پيشتر از اين بود خيلي تفاوت دارد ، او ميخواهد مهربان باشد ، پهلوان باشد ، پهلواني که مردم پهلوانش بدانند ، نه از آن جنس «پهلوان پنبه ها» که حالا مشخص شده، حتي قهرماني هاي مدالي و زورهاي زيادي شان هم ، به لطف «با دوپينگ» و «يا دارو» بوده است ! - و خدا چه خوب، سوء استفاده گران از مقدسات عزيز مارا، رسوا مي کند- .

هميشه دوست داشتم که دايي فراتر از پيروزي ها و شکست هايش، محبوب قلب مردم باشد ، مثل کريمي ومثل ساعي و مثل اسطوره اي تکرار نشدني همچون «جهان پهلوان غلامرضا تختي». رسيدن به تختي شايد رويايي محال باشد ، اما دايي مي تواند يکي از محبوب ترين ها باشد ، حتي براي کسانيکه برفرض مثال مربيگري اش را قبول ندارند ، فقط کافيست او از اين پس، هميشه اينچنين مهربان ، شريف، باگذشت و جوانمرد باشد .

من و شما هم بايد درک کنيم که دايي در آغاز راه ِ« اينگونه شدن» است ، پس با او مدارا کنيم تا اندک اندک هماني شود که دوست داريم . مطمئناً روزي خواهد رسيد که دايي آنقدر در راه جوانمردي پخته شده باشد، که ديگر روبروي رسانه خودش از خوبي هايي که کرده نگويد . قدري مدارا کنيم ؛ دايي ارزشش را دارد...

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •