تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 35 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 348

نام تاپيک: بررسی دوربین جدید Panasonic Lumix DMC-FZ40 & FZ100

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

H@di Soft عزیز ببخشید شما که بجای fz100 دوربین fz456 رو خریدید به این خاطر بوده که کیفیتشو بهتر دیدید یا نخواستید بیشتر از پول واسه دوربین غیر slr بدین؟
    نمونه عکسای fz45 نویزش از fz100 کمتره تو عکسایی که دیدم.اما وقتی که الان دقت میکنم میبینم عکسای fz100 تو ایزوی بالا تاریک تر شده بجای اینکه روشن تر بشه!
    lمگه نباید تو ایزوی بالا از کیفیت عکس کم بشه ولی کمبود نور جبران بشه؟!
    یه جورایی باید بگم هر دوتاش !! ... من به کیفیت عکس بیشتر از هر چیزی اهمیت میدم ...
    وقتی FZ100 معرفی شد خیلی ازش خوشم اومده بود ... واسه همین بی درنگ شروع کردم به بررسیش ... ولی همین که نمونه عکساش رو تو سایت زدن و من اونا رو دیدم نظرم برگشت ! ... ولی اون موقع هنوز تو ایران نیومده بود که به خاطر پولش اینو بگم !! ... (میتونید از اول این تاپیک رو بخونید و ببینید چه جوری به این نظر رسیدم ... به تاریخ پست ها هم توجه کنید!) ... ولی خوب ... با توجه به امکانات زیادی که FZ100 داره حاضر بودم تا سقف 540/550 تومن هم واسش بپردازم که در اون حالت علاوه بر پرداخت 100 هزار تومن پول بیشتر باید قید یه خورده از کیفیت عکس رو هم میزدم ...

واسه ایزو اول یه توضیح بدم : ایزوهای بالا واسه محیط های بسته و تاریک استفاده میشه ... یعنی به قول شما کمبود نور رو جبران میکنه ... در اصل نباید به این مقدار از کیفیت عکس کم بشه (توی دوربین های حرفه ای اینجوریه ... یعنی به مقدار جزئی کیفیت میاد پایین) ... ولی تو دوربین های شبه slr به دلیل کوچیک بودن سنسور تو ایزوهای 800 به بالا نویز تصویر خیلی میره بالا ... ولی در عوض تصویر روشن میشه ...

اینکه میگید FZ100 تو ایزوهای بالا تصویر رو تاریکتر میکنه صحت نداره ... احتمالا توی اون عکسایی که شما دیدید تصویر خیلی تاریک بوده و نیاز به ایزوی بالاتری داشته ... به زبون ساده : اون ایزو مناسب اون محیط نبوده (کمتر بوده)

راستی ... (اینو محض اطلاع میگم) : وقتی دو تا دوربین رو مقایسه میکنم اگه بحثی در مورد قیمت و هزینش ، و اینکه ارزش خرید داره یا نه ، نشه به این معنیه که هیچ ارتباطی با قیمتش نداره ... مگه اینکه خودم بگم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این عکس از fz100 که توی ایزوی 800گرفته شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این عکس هم از fz45 که توی ایزوی 400گرفته شده
    کد:
    عکس fz45 با اینکه توی ایزوی 400گرفته شده خیلی روشن تره.اما دیافراگم fz100 بسته تر بوده.یعنی این تاریکی به خاطر همون دریچه دیافراگم بوده؟
    ببخشید عکس های جاهای دیگه رو که دیده بودم که ایزوی100 نسبت به ایزوی بالاترش تاریک تر شده بود فکر کنم به خاطر سرعت شاترش بود من دقت نکرده بودم که عکس توی ایزوی 100رو سرعت 1/50 گرفته شده بوده و عکس ایزوی 1600توی سرعت 1/2000گرفته شده بود.پس تاریک تر شدن به خاط همین سرعت شاتر بوده دیگه آره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    آقا هادی شما که fZ45 دارید ازش راضی هستید؟به نظرتون این دوربینو بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوربین شما هم مبارک باشه ...
    واسه منم خواستن کارت چاپ عکس بفرستن ولی خودم بهشون گفتم سه پایه واسم بفرستن ... اونا هم با کلی کلنجار رفتن قبول کردن ...
    دفترچه همراهش نبود؟ ... عجیبه !! ... من هم انگلیسی ... هم عربی ... و هم فارسی همراهش بود ...
    ببینم CD هاشو چی؟ ... بهت دادن ؟ ... دو تا CD باید همراهش باشه که توی یکی از CD ها ، فایل pdf دفترچه فارسی موجوده ...
    شرمنده ... الان یه خورده عجله دارم و باید برم ... اگه CD هاشو بهت ندادن و نتونستی دفترچه فارسی رو گیر بیاری باز بگو تا واست دفترچه رو بذارم ...
    هادی جان چند لحظه قبل کامنتت رودیدم. آره برا من هم دو تا سی دی اومده :یکی نرم افزار ویکی هم راهنما ولی سی دی راهنما فقط شامل زبانهای SPANISH, ENGLISH, FRENCH میشه . تورو خدا PDF فارسی رو یه جا برام بذار تا دانلود کنم.
    اگه پام رسید تهرون میرم دیجی از شرمندگیشون درمیام.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

این عکس از fz100 که توی ایزوی 800گرفته شده
    کد:
    این عکس هم از fz45 که توی ایزوی 400گرفته شده
    کد:
    عکس fz45 با اینکه توی ایزوی 400گرفته شده خیلی روشن تره.اما دیافراگم fz100 بسته تر بوده.یعنی این تاریکی به خاطر همون دریچه دیافراگم بوده؟
    ببخشید عکس های جاهای دیگه رو که دیده بودم که ایزوی100 نسبت به ایزوی بالاترش تاریک تر شده بود فکر کنم به خاطر سرعت شاترش بود من دقت نکرده بودم که عکس توی ایزوی 100رو سرعت 1/50 گرفته شده بوده و عکس ایزوی 1600توی سرعت 1/2000گرفته شده بود.پس تاریک تر شدن به خاط همین سرعت شاتر بوده دیگه آره؟
    ببخشید دوست عزیز ... لینکها باز نمیشه !
    ولی در هر حال باید بگم که هر عکسی تنظیمات خاص خودش رو داره ... ایزو ، سرعت شاتر ، گشادی دیافراگم و ... همه ی اینها باید تنظیم باشه تا عکس خوب بیفته ... ولی چیزی که مشخصه اینه که توی ایزوی بالا تصویر روشن تر میشه و قطعا این وضعیت در مورد FZ100 هم صدق میکنه ...
    پس نظرات شما هم میتونه درست باشه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام
    آقا هادی شما که fZ45 دارید ازش راضی هستید؟به نظرتون این دوربینو بخرم؟
    اگه معیارهای شما هم مثه معیارهای منه (واسه خرید دوربین) : آره ... واسه خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...

واسه من بیش از هر چیزی کیفیت عکس مهمه ... بقیه ی موارد در رده های پایین تر قرار میگیرن ... به اعتقاد من یه دوربین دیجیتال باید قبل از هر چیزی بتونه خوب عکس بندازه . دوربینی که وظیفه ی اصلیش (عکس انداختن) رو نتونه به خوبیه بقیه ی گزینه هایی که داره انجام بده از نظر بنده دوربین خوبی نیست ...
    حالا اگه اعتقاد شما هم مثه منه در خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...

از کیفیت عکساش کاملا راضیم ... زومش خیلی خوبه (از سرم هم زیاده) ... فلاشش عالیه ... سریع فوکوس میکنه ... کیفیت فیلمش عالیه (حتی توی 25 فریم بر ثانیه هم عملکردش عالیه و من همش اینجوری فیلم میگیرم) ... خوش دسته و دست رو خسته نمیکنه ... کار کردن با منوهاش راحته ... کارکرد باطریش حرف نداره ...

ولی اگه به بقیه ی موارد بیشتر اهمیت میدید شاید دوربین دیگه ای مناسب شما باشه ... مثلا اگه به فیلمبرداری Full HD بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید میتونید FZ100 و یا HS10 رو بگیرید ... و یا اگه به زوم خیلی زیاد بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید بهتره SX30 بگیرید ...

در هر حال من از انتخابم کاملا راضی هستم ...

7. 3 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چون اون آدرسای بالا مشکل داشت خودم دوباره آپلودش کردم
    این عکس fz45
    کد:
    این عکس fz100
    کد:
    تو این عکسایی که تو سایت ها از fz100میزارن آخه چرا وقتی محیط تاریکه دریکه دریچه دیافراگم رو کوچیکتر میکنن که عکس تو ایزوی بالاتر هم تاریک باشه!!!!!!!!!!!
    آخه خیلی برام سوال شده که تو دو نوع دوربین یکی 140تومن گرون تر ولی کیفیت عکس پایینتر حتی تو روز هم نویزش بیشتره.آخه تو فیلم برداری هم فقط سایز فیلم برداری بیشتر شده وگرنه همون امکانات رو تو فیلم برداری هر دو دارن مثل تشخیص چهره و فکوس سریع و عکاسی در حین فیلم برداری زوم در حین فیلم برداری و همچنین دارا بودن پسوند فشرده فیلم برداری رو دارن.
    فقط سرعت عکاسی تو fz100 یکم سریعتره که بجاش کیفیت عکسش پایین تره.
    با این حصاب fz100 نسبت به fz45 قیمتش به صرفه نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه معیارهای شما هم مثه معیارهای منه (واسه خرید دوربین) : آره ... واسه خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...

واسه من بیش از هر چیزی کیفیت عکس مهمه ... بقیه ی موارد در رده های پایین تر قرار میگیرن ... به اعتقاد من یه دوربین دیجیتال باید قبل از هر چیزی بتونه خوب عکس بندازه . دوربینی که وظیفه ی اصلیش (عکس انداختن) رو نتونه به خوبیه بقیه ی گزینه هایی که داره انجام بده از نظر بنده دوربین خوبی نیست ...
    حالا اگه اعتقاد شما هم مثه منه در خرید این دوربین شک به دلتون راه ندید ...

از کیفیت عکساش کاملا راضیم ... زومش خیلی خوبه (از سرم هم زیاده) ... فلاشش عالیه ... سریع فوکوس میکنه ... کیفیت فیلمش عالیه (حتی توی 25 فریم بر ثانیه هم عملکردش عالیه و من همش اینجوری فیلم میگیرم) ... خوش دسته و دست رو خسته نمیکنه ... کار کردن با منوهاش راحته ... کارکرد باطریش حرف نداره ...

ولی اگه به بقیه ی موارد بیشتر اهمیت میدید شاید دوربین دیگه ای مناسب شما باشه ... مثلا اگه به فیلمبرداری Full HD بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید میتونید FZ100 و یا HS10 رو بگیرید ... و یا اگه به زوم خیلی زیاد بیشتر از کیفیت عکس اهیمت میدید بهتره SX30 بگیرید ...

در هر حال من از انتخابم کاملا راضی هستم ...
    سلام مرسی که جواب دادید معیار منم مثل شما در درجه اول کیفیت عکس واسم مهمه خدا خیرتون بده که از دو دلی درم آوردین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو سایت
    کد:
    چند تا عکس تو حالت ماکرو از fz100 دیدم که باز نظرم رفت سمت این دوربین.
    تو این عکس خشی که روی سر مورچه هست رو نشون میده
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این قابلیت تله ماکرو هست (اما نمیدونم چرا تو 108mm )

که با 3X زوم دیجیتال کار میکنه (FZ35) و بسیار نتیجه عالی میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •