یه جورایی باید بگم هر دوتاش !! ... من به کیفیت عکس بیشتر از هر چیزی اهمیت میدم ...
وقتی FZ100 معرفی شد خیلی ازش خوشم اومده بود ... واسه همین بی درنگ شروع کردم به بررسیش ... ولی همین که نمونه عکساش رو تو سایت زدن و من اونا رو دیدم نظرم برگشت ! ... ولی اون موقع هنوز تو ایران نیومده بود که به خاطر پولش اینو بگم !! ... (میتونید از اول این تاپیک رو بخونید و ببینید چه جوری به این نظر رسیدم ... به تاریخ پست ها هم توجه کنید!) ... ولی خوب ... با توجه به امکانات زیادی که FZ100 داره حاضر بودم تا سقف 540/550 تومن هم واسش بپردازم که در اون حالت علاوه بر پرداخت 100 هزار تومن پول بیشتر باید قید یه خورده از کیفیت عکس رو هم میزدم ...
واسه ایزو اول یه توضیح بدم : ایزوهای بالا واسه محیط های بسته و تاریک استفاده میشه ... یعنی به قول شما کمبود نور رو جبران میکنه ... در اصل نباید به این مقدار از کیفیت عکس کم بشه (توی دوربین های حرفه ای اینجوریه ... یعنی به مقدار جزئی کیفیت میاد پایین) ... ولی تو دوربین های شبه slr به دلیل کوچیک بودن سنسور تو ایزوهای 800 به بالا نویز تصویر خیلی میره بالا ... ولی در عوض تصویر روشن میشه ...
اینکه میگید FZ100 تو ایزوهای بالا تصویر رو تاریکتر میکنه صحت نداره ... احتمالا توی اون عکسایی که شما دیدید تصویر خیلی تاریک بوده و نیاز به ایزوی بالاتری داشته ... به زبون ساده : اون ایزو مناسب اون محیط نبوده (کمتر بوده)
راستی ... (اینو محض اطلاع میگم) : وقتی دو تا دوربین رو مقایسه میکنم اگه بحثی در مورد قیمت و هزینش ، و اینکه ارزش خرید داره یا نه ، نشه به این معنیه که هیچ ارتباطی با قیمتش نداره ... مگه اینکه خودم بگم .