ایول.
نتیجه چی شد؟
ایول.
نتیجه چی شد؟
نتیجه تا امشب.
با تشکر.
هادی
با سلام.
۱-این سرویس دیجیتال در همه شهر ها و شهرستان ها فعال است؟
۲-من یک دستگاه LD460 42 دارم. آیا تیونر داخلی دیجیتال دارد یا نه؟بعضی سایت ها گفتند دارد.
با تشکر
نتیجه پخش فیلم:
تست شده بر روی lcd660/ld5600
می توان گفت قابلیت پخش فرمت اچ دی بر روی این ال سی دی باور نکردنی است
هارد 1 ترابایت وسترن را با فرمت ان تی اف اس به راحتی شناسایی کرد.
فرمت mkvفیلم را با رزولوشن 1920 *1080
به راحتی پخش کرد
اما زیرنویس با فرمت srt را شناسایی نکرد
اما در مورد کیفیت
کیفیت lcd660
بهتر از ld 5600 بود.
این را هم بگم وقتی تروموشن را بر روی خاموش یا کم قرار میدادیم سرعت تصویر پایین بود.
اما وقتی رو اخر قرار میدادیم خیلی نرم پخش می شود.
سوالی بود درخدمت هست.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 12-10-2010 at 22:31.
هادی جان وقتی تروموشن روشنه سرعت تصویر نزدیک یه پلاسما میشه؟ یعنی منظورم اینه که با چشم اگه به این ال سی دی و یک پلاسما در کنارش نگاه کنیم، متوجه تفاوتی در سرعت پخش فیلم میشویم.
با سپاس.
سلام.
تلویزیون ال سی دی ۴۲ اینچ ال جی.
آقا هادی دستت درد نکنه زحمت کشیدی اما مدل LD460 رو چی؟ تست نکردی؟
اکنون برای انجام تغییرات دارم میرم به فروشگاه تست میکنم نتیجه را همین جا اعلام میکنم.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
من چون اصلا پلاسماهای ال جی به غیر از سریع لوکس ر قبول ندارم اصلا نگاه به پلاسما نکردم.
ولی زمانی که تروموشن را روی زیاد قرار میدادیم خیلی روان میشود.
اینم بگم که فیلم من 2 تا زبان داشت یکی چینی یکی انگیلیسی ک ر 2 زبان شناسایی شد.
با تشکر.
هادی
با سلام
1- اونطوری که تو سایت صدا و سیما نوشته فقط تو منطقه تهران بزرگ در حال پخش است ولی ممکن است شهرهای دیگر رو هم فعال کرده باشند
2-این مدل Tv تو سایت گلدیران و الجی ایران با عنوان LCD470 معرف شده و اشاره ای به تیونر دیجیتال نکرده ، برای اطمینان در منوی TV به بخش راه اندازی و جستجوی دستی برید اگر آیتم DTV باشه یعنی تیونر دیجیتال داره و از طریق جستجوی اتوماتیک احتمالا می تونه کانالهای دیجیتال رو پیدا کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)