به نظرم تو هم dirt2رو بازی کن.نظرت برمیگرده
البته drit3داره میاد.میخوای صبر کن تا اون بیاد بعد
به نظرم تو هم dirt2رو بازی کن.نظرت برمیگرده
البته drit3داره میاد.میخوای صبر کن تا اون بیاد بعد
ما هم نظرمون عوض ( آپديت ) شد
GT 5
به نظر من کلا سری بازی gta از همه نظر تکه
چه از نظر ساختار بازی که شخصیت همه جا همه کار می کنه. از همه جا بالا میره از همه جا میتونه بپره به هرچی شلیک کنه سوراخ میشه. کلا با تمام محیط ارتباط برقرار می کنه
اما امثلا رزیدنت ایول 5 اصلا این طور نیست
یا مافیا 2 که افتضاحه
گرافیک هم gta 5 & tombraider underworld
آره گرافیک قابل قبولی داره!
ایشون راست میگنشما DIRT بازی کنید
همچین رالی هم نیست خیلی قشنگه!
به نظر من مافیا 1 در زمان خودش
و
COD 4
یه چند صفحه ی اول رو خوندم و این اخری.
اگر منظور زننده ی تاپیک واقعا بهترین گرافیک بوده، که بعضیا متوجه نشدن و با فیزیک بازی اشتباه گرفتن.
این که توی بازی جی تی ای از همه ی در و دیوار بالا می ره، برای گرافیک خفن بازی نیست، برا فیزیکشه. یا این که توی کرایسیس، درختا رو هم می شه نصف کرد.
حالا از نظر خودم، با گرافیک ترین بازی هایی که دیدم، دو تا نسخه ی کرایسیس بوده، با مورتال کامبت 3: اولتیمیت. ( این همونیه که یکی از دوستان می گفت مورتال کامبت 4.)
کرایسیس ها که هنوز هم به عنوان تست گرافیک استفاده می شن، و اگر سیستمتون خفن باشه، یه محیط خیلی طبیعی براتون درست می کنن.
مورتال کامبت هم با این که سیستمش سگا بود و قدیمی بود و رزولیشنش هم خیلی پایی ن بود، اما کاراکتر هاش خیلی خیلی طبیعی بودن. ( فیلم بودن.)
dirt هم به نظرم رتبه ی بعدی قرار می گیره...
دقیقآ منظور گرافیک بازی هست...اگر منظور زننده ی تاپیک واقعا بهترین گرافیک بوده، که بعضیا متوجه نشدن و با فیزیک بازی اشتباه گرفتن.
این که توی بازی جی تی ای از همه ی در و دیوار بالا می ره، برای گرافیک خفن بازی نیست، برا فیزیکشه. یا این که توی کرایسیس، درختا رو هم می شه نصف کرد.
+
به نظر منم gta فقط سرگرم کننده و متنوع از همه لحاظ هست...البته گرافیکش خوبه ولی نه عالی
اگر قرار باشه بازی های اوپن ورد رو بزاریم کنار هم بگیم کدام یک گرافیکش از همه بهتره خب مصلمآ رد دد تو کنسول و just cause2 از همه بهتر بودن...
just cause2 گرافیک آنچنانی ای نداشت فقط زیادی رنگ توش بود که باعث خیره شدن گیمر میشد
به نظرم گرافیکش معمولی بود وحید![]()
امید اگر جاست 2 گرافیکش پایین بود پس جی تی آی اصلآ گرافیک نداشت..: دی
البته محیط هر دو بازی کلآ متفاوت بود...اون بیشتر تو جنگل و آب و روستا و شهرهای کوچیک بود gta iv فقط تو شهر بود!
حالا اینو ببین:
منطقی قضاوت کنیم افکت آب تو جاست2 فوق العاده بود...حالا من عکس از gta iv ندارم والی میزاشتم فرقشون معلوم میشد...
نمیدونم به نظرت الان گرافیکش پایینه امید؟!اصلآ به رنگهاش توجه نکن..کلی بهش نگاه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)