تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 421 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخه من همیشه با شارژر کار میکنم
    یعنی مثل pc همیشه به برقه؟حتی وقتی که خاموشه؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر نکنم این حرفتون درست باشه .خود نمیاندگی زیگورات بهم گفته بود اگه 64 بیتی رو میخواید فقط باید ازسایت دل دانلودش کنید .. شما تو سایتش هم برید هیچ حرفی از 32 بیت نزده و فقط 64 بیت رو مشخص کرده .. به آدرسی که بالا گذاشتم برید .. مشخص کرده درایورهای ویندوز 64 بیتی
    اتفاقا و خوشبختانه درستهخوب زیگورات شاید خیلی چیزا بگه ولی بی عیب هم که نیست
    شما برید سایت دل و روی درایورا کلیک کنید تا مشخصاتش رو بیاره ، یه قسمت (Compatibility) نوشته با چه سیستم عامل و لپ تاپ هایی سازگاری داره ، من چون مشخصات اکثر درایورا رو موقع دانلود دیدم دارم میگم که هردو رو ساپورت میکنه
    ویندوز منم که 32 بیتیه برا اینکه ثابت بشه اینم مدرک
    این درایور وایرلس و مشخصاتش هست(Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card ) ، لطفا رو قسمت Compatibility کلیک کنید تا ببینید با چه چیزهایی سازگاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی به سوالم جواب نداد.
    به شارژ زدمش بعد نیم ساعت چراغ شارژرش خاموش شد . باتری از مدار خارج شد و رفت رو برق . یعنی باید 10 ساعت دیگه همینطوری خاموش به برق باشه تا بگیم شارژ اولیه شده؟ (الانم به برقه هنوز)
    درایورا رو ریختم رو فلش ، حجمش حدوداً 830 مگ شد.واسه شما هم همین قدر بود؟
    آره بزار حداقل یه 10 ساعتی تو شارژ باشه ، همینقدرم نباید روشنش میکردن
    فقط دفه اول 10 ساعت بزاریا
    آره درایورای آنزیپ نشده حجمشون همینقدراست (برا من 770) اما وقتی تو پوشه c:\DELL\driver میرن بیشتر از 1 گیگ میشن
    توجه کن نصب درایور دو مرحله داره
    بعد از دانلود وقتی رو درایور کلیک میکنی تو همون پوشه ای که بهت گفتم آنزیپ میشه (البته مسیرشو از خودت میپرسه) و بعد از اینکار باید بری از داخل اون مسیر نصبش کنی
    شاید بعضی بچه ها هم که میگن درایور نصب کردیم درست نشد مشکلشون همین باشه

5. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره اونجا هم چک کردم این رو زد:
    GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
    منظورم همون درایور جدید گرافیکه که تو سایت dell هست دیگه !
    شایدم به خاطر این باشه که بد دانلود شده :-?
    امشب دوباره دانلودش می‌کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه

آره میدونم من از همون سایت Dell دانلود کردم ولی وسط نصب ارور میداد. احتمال میدم که بد دانلود شده باشه..

............

راستی من وقتی سرویس تگ رو الآن زدم گفت درایوری برای دانلود نیست‌ !! با اینکه تو جستجو از طریق مدل همه درایورها بود...... دلیلش رو می‌دونین چیه دوستان ؟
    سرویس تگ من اینه : GSFTDL1
    خوب پس کارتون مشکلی نداره ، اما به این نکته هم توجه کردی که بعد از اینکه رو فایلی که دانلود کردی کلیک میکنی تو آدرس c:\dell\driver آنزیپ میشه دیگه؟ شما باید دوباره بری از تو همین مسیر برنامشو پیدا و نصب کنی!
    شایدم بد دانلود شده
    نگران نباش تو این مورد دوم تنها نیستی برا منم همینه ، اما اگه دلایلی که اون زیر نوشته رو بخونی اولیش نوشته شاید لپ تاپتون تازه تولید شده و هنوز تو سایت فعالش نکردن

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

یعنی مثل pc همیشه به برقه؟حتی وقتی که خاموشه؟
    نه بابااینجوری که میترکه
    موقعی که میخوام روشنش کنم اول میزنم به شارژ بعد روشنش میکنم ، اینجوری از باتریش استفاده نمیشه ، اما شنیدم اگه فرضا وسط کار برق رفت و باتری استفاده شد ، بهتره تا موقعی که شارژ باتری تموم شه از باتری استفاده بشه

7. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatefRad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب پس کارتون مشکلی نداره ، اما به این نکته هم توجه کردی که بعد از اینکه رو فایلی که دانلود کردی کلیک میکنی تو آدرس c:\dell\driver آنزیپ میشه دیگه؟ شما باید دوباره بری از تو همین مسیر برنامشو پیدا و نصب کنی!
    شایدم بد دانلود شده
    نگران نباش تو این مورد دوم تنها نیستی برا منم همینه ، اما اگه دلایلی که اون زیر نوشته رو بخونی اولیش نوشته شاید لپ تاپتون تازه تولید شده و هنوز تو سایت فعالش نکردن
    مشکل من با دوباره دانلود کردن حل شد..
    ممنون از کمکای شما و Gilopa

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی میخوام آپدیتهای آفلاین نورتن رو از رو فلش تو فولدر مخصوصش کپی اجازه نمیده ، میگه باید اجازه ادمینستریتور رو داشته باشی.تو تنظیمات user رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کلیدfn+ f3 رو اگه 2 ثانیه نگهدارید وارد سرچ میشه، f3 خالی رو نگهدارید باتری نشون میده.غیر از این چیز دیگه ای هم هست؟

11. این کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی میخوام آپدیتهای آفلاین نورتن رو از رو فلش تو فولدر مخصوصش کپی اجازه نمیده ، میگه باید اجازه ادمینستریتور رو داشته باشی.تو تنظیمات user رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.چیکار کنم؟
    باید از safemode فایل های update رو کپی کنی تو xp که اینجوری بود و موقع بوت شدن ویندوز f8 رو نگه میداشتیم و تو گزینه هایی که می آورد safemode رو میزدیم
    البته من هنوز نمی دونم چطوری میشه وارد safemode ویندوز 7 شد با اون روش بالا نمیشه
    اگه پیدا کردی اینجا خبر بده منم میخوام nod32 رو آپدیت کنم

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

دوستان کلیدfn+ f3 رو اگه 2 ثانیه نگهدارید وارد سرچ میشه، f3 خالی رو نگهدارید باتری نشون میده.غیر از این چیز دیگه ای هم هست؟
    نه دیگه فکر نمیکنم کار دیگه ای انجام بده ، احتمالا وقتی شارژ 100% باشه و شارژر هم به لپ تاپ وصل باشه f3 خالی کار نمیکنه نه؟

13. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باید از safemode فایل های update رو کپی کنی تو xp که اینجوری بود و موقع بوت شدن ویندوز f8 رو نگه میداشتیم و تو گزینه هایی که می آورد safemode رو میزدیم
    البته من هنوز نمی دونم چطوری میشه وارد safemode ویندوز 7 شد با اون روش بالا نمیشه
    اگه پیدا کردی اینجا خبر بده منم میخوام nod32 رو آپدیت کنم

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

نه دیگه فکر نمیکنم کار دیگه ای انجام بده ، احتمالا وقتی شارژ 100% باشه و شارژر هم به لپ تاپ وصل باشه f3 خالی کار نمیکنه نه؟
    اره کار خاصی نمیکنه . یه سوال: واسه من قسمت راست تاچ پد خنکه ولی خود تاچ پد و سمت چپش نسبتا داغه . واسه شما هم همینطوره؟ به خصوص خود تاچ پد

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

[QUOTE=sheytoon001;5272095]باید از safemode فایل های update رو کپی کنی تو xp که اینجوری بود و موقع بوت شدن ویندوز f8 رو نگه میداشتیم و تو گزینه هایی که می آورد safemode رو میزدیم
    اگه پیدا کردی اینجا خبر بده منم میخوام nod32 رو آپدیت کنم [COLOR="Silver"]
    /QUOTE]
    اولا که فقط از نورتن 360 استفاده کن.
    احتیاجی به safe mode نیست . من که از سایت --------- دستورشو گرفتم. نورتن رو هم از همین سایت بگیر.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

این administrator رو باید چیکارش کرد؟ خیلی از جاها دست آدمو میبنده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره کار خاصی نمیکنه . یه سوال: واسه من قسمت راست تاچ پد خنکه ولی خود تاچ پد و سمت چپش نسبتا داغه . واسه شما هم همینطوره؟ به خصوص خود تاچ پد

اولا که فقط از نورتن 360 استفاده کن.
    احتیاجی به safe mode نیست . من که از سایت --------- دستورشو گرفتم. نورتن رو هم از همین سایت بگیر.

این administrator رو باید چیکارش کرد؟ خیلی از جاها دست آدمو میبنده
    داغ که نمیشه گفت ، برا من در حالت عادی دماش چندان احساس نمیشه اما وقتی بازی میکنم گرم میشه
    درسته سمت چپش بیشتر گرم میشه ، احتمالا کارت گرافیک اون قسمت قرار داره
    با nod32 که تاحالا مشکل نداشتم برا چی عوضش کنم
    من که تاحالا با این administrator مشکلی نداشتم فقط گاهی اوقات سوال میپرسه که ok میزنی رفع میشه
    اما احتمالا راهی هست که از دستش خلاص شی ، من نمیدونم ، باید یکم سرچ کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •