یعنی مثل pc همیشه به برقه؟حتی وقتی که خاموشه؟
یعنی مثل pc همیشه به برقه؟حتی وقتی که خاموشه؟
اتفاقا و خوشبختانه درستهخوب زیگورات شاید خیلی چیزا بگه ولی بی عیب هم که نیست
شما برید سایت دل و روی درایورا کلیک کنید تا مشخصاتش رو بیاره ، یه قسمت (Compatibility) نوشته با چه سیستم عامل و لپ تاپ هایی سازگاری داره ، من چون مشخصات اکثر درایورا رو موقع دانلود دیدم دارم میگم که هردو رو ساپورت میکنه
ویندوز منم که 32 بیتیهبرا اینکه ثابت بشه اینم مدرک
این درایور وایرلس و مشخصاتش هست(Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card ) ، لطفا رو قسمت Compatibility کلیک کنید تا ببینید با چه چیزهایی سازگاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بزار حداقل یه 10 ساعتی تو شارژ باشه ، همینقدرم نباید روشنش میکردن
فقط دفه اول 10 ساعت بزاریا
آره درایورای آنزیپ نشده حجمشون همینقدراست (برا من 770) اما وقتی تو پوشه c:\DELL\driver میرن بیشتر از 1 گیگ میشن
توجه کن نصب درایور دو مرحله داره
بعد از دانلود وقتی رو درایور کلیک میکنی تو همون پوشه ای که بهت گفتم آنزیپ میشه (البته مسیرشو از خودت میپرسه) و بعد از اینکار باید بری از داخل اون مسیر نصبش کنی
شاید بعضی بچه ها هم که میگن درایور نصب کردیم درست نشد مشکلشون همین باشه![]()
خوب پس کارتون مشکلی نداره ، اما به این نکته هم توجه کردی که بعد از اینکه رو فایلی که دانلود کردی کلیک میکنی تو آدرس c:\dell\driver آنزیپ میشه دیگه؟ شما باید دوباره بری از تو همین مسیر برنامشو پیدا و نصب کنی!
شایدم بد دانلود شده
نگران نباش تو این مورد دوم تنها نیستیبرا منم همینه ، اما اگه دلایلی که اون زیر نوشته رو بخونی اولیش نوشته شاید لپ تاپتون تازه تولید شده و هنوز تو سایت فعالش نکردن
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
نه بابااینجوری که میترکه
موقعی که میخوام روشنش کنم اول میزنم به شارژ بعد روشنش میکنم ، اینجوری از باتریش استفاده نمیشه ، اما شنیدم اگه فرضا وسط کار برق رفت و باتری استفاده شد ، بهتره تا موقعی که شارژ باتری تموم شه از باتری استفاده بشه![]()
مشکل من با دوباره دانلود کردن حل شد..
ممنون از کمکای شما و Gilopa![]()
سلام
دوستان وقتی میخوام آپدیتهای آفلاین نورتن رو از رو فلش تو فولدر مخصوصش کپی اجازه نمیده ، میگه باید اجازه ادمینستریتور رو داشته باشی.تو تنظیمات user رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.چیکار کنم؟
دوستان کلیدfn+ f3 رو اگه 2 ثانیه نگهدارید وارد سرچ میشه، f3 خالی رو نگهدارید باتری نشون میده.غیر از این چیز دیگه ای هم هست؟
باید از safemode فایل های update رو کپی کنی تو xp که اینجوری بود و موقع بوت شدن ویندوز f8 رو نگه میداشتیم و تو گزینه هایی که می آورد safemode رو میزدیم
البته من هنوز نمی دونم چطوری میشه وارد safemode ویندوز 7 شد با اون روش بالا نمیشه
اگه پیدا کردی اینجا خبر بده منم میخوام nod32 رو آپدیت کنم
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
نه دیگه فکر نمیکنم کار دیگه ای انجام بده ، احتمالا وقتی شارژ 100% باشه و شارژر هم به لپ تاپ وصل باشه f3 خالی کار نمیکنه نه؟
اره کار خاصی نمیکنه . یه سوال: واسه من قسمت راست تاچ پد خنکه ولی خود تاچ پد و سمت چپش نسبتا داغه . واسه شما هم همینطوره؟ به خصوص خود تاچ پد
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
[QUOTE=sheytoon001;5272095]باید از safemode فایل های update رو کپی کنی تو xp که اینجوری بود و موقع بوت شدن ویندوز f8 رو نگه میداشتیم و تو گزینه هایی که می آورد safemode رو میزدیم
البته من هنوز نمی دونم چطوری میشه وارد safemode ویندوز 7 شد با اون روش بالا نمیشه
اگه پیدا کردی اینجا خبر بده منم میخوام nod32 رو آپدیت کنم[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
اولا که فقط از نورتن 360 استفاده کن.
احتیاجی به safe mode نیست . من که از سایت --------- دستورشو گرفتم. نورتن رو هم از همین سایت بگیر.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
این administrator رو باید چیکارش کرد؟ خیلی از جاها دست آدمو میبنده
داغ که نمیشه گفت ، برا من در حالت عادی دماش چندان احساس نمیشه اما وقتی بازی میکنم گرم میشه
درسته سمت چپش بیشتر گرم میشه ، احتمالا کارت گرافیک اون قسمت قرار داره
با nod32 که تاحالا مشکل نداشتم برا چی عوضش کنم
من که تاحالا با این administrator مشکلی نداشتم فقط گاهی اوقات سوال میپرسه که ok میزنی رفع میشه
اما احتمالا راهی هست که از دستش خلاص شی ، من نمیدونم ، باید یکم سرچ کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)