تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 20 از 515 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان من سال اولم امسالم بود که نتونستم کنکنور رو شرکت کنم. خیلی ناراحتم ولی چه کنم که نشد شرکت کنم!
    من رشته تجربی هستم و پیش دانشگاهیم هم چند واحد دارم یعنی تموم نشده و درسم متوسطه و نه خوبه و نه خیلی خراب و کنکورم تا حالا فکر خوندنشود نکردم !
    حالا به نظر شما با این شرایط درسم میتونم کنکور 90 رو رتبه قابل قبولی بیارم؟چون کنکور 90 اگه قبول نشم بهتره دیگه بیخیال درس بشم چون امسال در اصل باید سال سومم میبود ولی اولم نتونستم شرکت کنم!
    به نظر شما با این زمان نسبتا زیادی که باقی مونده پیشنهاد میکنید چه جوری برنامه ریزی کنم؟روزی چند ساعت بخونم؟جه درسایی رو بخونم؟خلاصه اولمه پس کمکم کنید؟
    سنمم 19 هست!
    یا علی مدد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

یعنی تست عمومی نمیزدید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درساي اختصاصيو با تست هفته اول يادبگيرين اما مگه چه قدر تست ميشه زد تو يه هفته.هفته بعدش هم بيشتر و بيشتر تست بزنين.
    براي عمومي عربي و زبان تست بزنين اما ديني تست نميخواد.ادبيات هم قرابت معنايي تا ميتونين تست بزنين.بقيه چيزاش خيلي تست نميخواد.

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

من گزینه دویی نیستم اخه !
    منم گزینه دویی نیستم
    با خلاصه نویسی هم مشکل دارم اصلا نمیدونم چه جوریه
    خدا خیری به معلم فیزیکمون بده که خودش خلاصه ها رو میده
    میشه یکی یه نمونه از یه درس به جز فیزیک بزاره

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان من سال اولم امسالم بود که نتونستم کنکنور رو شرکت کنم. خیلی ناراحتم ولی چه کنم که نشد شرکت کنم!
    من رشته تجربی هستم و پیش دانشگاهیم هم چند واحد دارم یعنی تموم نشده و درسم متوسطه و نه خوبه و نه خیلی خراب و کنکورم تا حالا فکر خوندنشود نکردم !
    حالا به نظر شما با این شرایط درسم میتونم کنکور 90 رو رتبه قابل قبولی بیارم؟چون کنکور 90 اگه قبول نشم بهتره دیگه بیخیال درس بشم چون امسال در اصل باید سال سومم میبود ولی اولم نتونستم شرکت کنم!
    به نظر شما با این زمان نسبتا زیادی که باقی مونده پیشنهاد میکنید چه جوری برنامه ریزی کنم؟روزی چند ساعت بخونم؟جه درسایی رو بخونم؟خلاصه اولمه پس کمکم کنید؟
    سنمم 19 هست!
    یا علی مدد!
    سلام دوست عزیز
    تعجب میکنم این چه حرفیه که میزنی؟مگه تو به نیروی بیکرانی که درون ادما وجود داره ایمان نداری؟ببین من خیلیا رو سراغ دارم با وضعیت خیلی خیلی بدی که داشتن تونستن درس بخونن.الان که انواع و اقسام کتابها و کلاسها و یه عالمه امکانات رفاهیه دیگه است داری جا میزنی؟من یه بابایی رو سراغ دارم رفت سربازی و امد از تجربی به ریاضی تغییر رشته داد با وضعیتت مالی افتضاح نشست خوند 3رقمی منطقه1شد.اوونوقت شما چی میگی ؟؟؟؟ببین کافیه انگیزه و هدف داشته باشیی! بگو یا علی شروع کن تنبل خان(شووخی کردم ببخشیدا)
    Last edited by Lady Negar; 24-07-2010 at 20:53.

6. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تعجب میکنم این چه حرفیه که میزنی؟مگه تو به نیروی بیکرانی که درون ادما وجود داره ایمان نداری؟ببین من خیلیا رو سراغ دارم با وضعیت خیلی خیلی بدی که داشتن تونستن درس بخونن.الان که انواع و اقسام کتابها و کلاسها و یه عالمه امکانات رفاهیه دیگه است داری جا میزنی؟من یه بابایی رو سراغ دارم رفت سربازی و امد از تجربی به ریاضی تغییر رشته داد با وضعیتت مالی افتضاح نشست خوند 3رقمی منطقه1شد.اوونوقت شما چی میگی ؟؟؟؟ببین کافیه انگیزه و هدف داشته باشیی! بگو یا علی شروع کن تنبل خان(شووخی کردم ببخشیدا)
    آفرين به شما . شما خيلي خوب انگيزه ميديد.

8. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی برای دروس اختصاصی کتابی سراغ داره که توش فقط تست تالیفی داشته باشه و تست ها رو مبحث به مبحث جدا کرده باشه؟ اگه سطحش یه کم از کنکور بالاتر هم بود که دیگه عالیه.

(البته معضرت میخوام اینجا این سوال رو پرسیدم چون جاهای دیگه جواب نمیدن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان کسی برای دروس اختصاصی کتابی سراغ داره که توش فقط تست تالیفی داشته باشه و تست ها رو مبحث به مبحث جدا کرده باشه؟ اگه سطحش یه کم از کنکور بالاتر هم بود که دیگه عالیه.

(البته معضرت میخوام اینجا این سوال رو پرسیدم چون جاهای دیگه جواب نمیدن)
    برای دیفرانسیل خوش خوان سطحش از کنکور بالاتره تست تالیفی هم داره کسایی که این کتاب رو تستاشو زدن
    امسال ریاضیات کنکور رو بهتر جواب دادن
    شیمی هم فقط مبتکران مهندس بازرگان به نظرم بهترین کتاب حتی اگر دبیر شیمی خوبی نداشته باشی راحت از روش یاد میگیری
    اینا رو مطمئنم برای درسای دیگه کتابای تست عالی هست ولی همشون تست تالیفی اون طور که شما میخواید ندارن
    فیزیک هم فرید شهریاری که همش تالیفی هست خودم دارم کتابشو ولی یه مبحثاییش مثل مکانیک سوالاتش مثل کنکور نیست ولی جلد 2ش خوبه

11. این کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای دیفرانسیل خوش خوان سطحش از کنکور بالاتره تست تالیفی هم داره کسایی که این کتاب رو تستاشو زدن
    امسال ریاضیات کنکور رو بهتر جواب دادن
    شیمی هم فقط مبتکران مهندس بازرگان به نظرم بهترین کتاب حتی اگر دبیر شیمی خوبی نداشته باشی راحت از روش یاد میگیری
    اینا رو مطمئنم برای درسای دیگه کتابای تست عالی هست ولی همشون تست تالیفی اون طور که شما میخواید ندارن
    فیزیک هم فرید شهریاری که همش تالیفی هست خودم دارم کتابشو ولی یه مبحثاییش مثل مکانیک سوالاتش مثل کنکور نیست ولی جلد 2ش خوبه
    شما کتاب "دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه" رو از اندیشه فائق دیدید؟ اومده تست ها رو مبحث به مبحث جدا کرده . مثلا لگاریتم، تصاعد و ... و میشه ازش به عنوان آزمون و جمع بندی استفاده کرد. حالا میخوام بدونم که برای درس های دیگه و دروس پایه مثل فیزیک 1و2و3 همچین کتابی هست؟ کتاب شیمی مبتکران، اومده کامل درس داده و تست های کنکور هم داره و ... و زیاد به کار من نمیاد. فک کنم متوجه شده باشید که من چی میخوام.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بچه ها شما روزي چند ساعت ساعت درس ميخونين ؟ من الان گيجم ، يكي ميگه زياد نخون انرژيت تموم ميشه ، يكي ديگه ميگه و....

همينجوري ديگه . اصلا تو تابستون آدم بايد چند ساعت بخونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •