بعضی مواقع دیالوگهایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه چنان ادبی و پر کنایست و طرف بی تامل اونومیگه که برای فردی با این ویژگیها بعیده ! ولی درکل دیلوگهاشون خیلی باحاله .
بعضی مواقع دیالوگهایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه چنان ادبی و پر کنایست و طرف بی تامل اونومیگه که برای فردی با این ویژگیها بعیده ! ولی درکل دیلوگهاشون خیلی باحاله .
چه جوری سرایدار یه مجتمع مسکونی کلید واحد ها رو نداره؟!
فکر کنم وظیفه ی سرایداره که در مواقع ضروری با کلید یدکی که داره وارد بشه ...
یکیش سرایدار مجتمع ما ! در کل دلیلی نداره سرایدار کلید همه واحد ها رو داشته باشه ، هتل که نیست . اتفاقاً از نظر امنیتی هم این موضوع درست نیست .
آخه مواقع ضروری لازم میشه ...
امنیت هم که اصلاً وجود سرایدار واسه ایجاد همون امنیته! اگه قرار بود طرف قابل اعتماد نباشه که ملت خونشون رو نمی سپردن بهش!
امروز قسمت چهاردهم و پانزدهم رو دانلود کردم...
این درخواست اولت که واسه قسمت چهاردهم بود:
اینم از درخواست دومت که واسه قسمت دوازدهم بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
(من فکر کردم عطا و منصور تو اون دو قسمتی که دانلود کردم (و ندیده بودم) یه بار دیگه دعوا کردن... اگه میدونستم واسه قسمت دوازدهمه چند شب پیش واست آپ می کردم...)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی پسوردش هم pcforlife هستش...
یاعلی![]()
دیگه زیر هشت هم داره مسخره میشه
خیلی مسخره شده![]()
فرق داره.وقتی کلید نداشته باشه برای وارد شدن باید یه در بشکونه.در نتیجه برای دزدین یه تیکه ی کوچیک طلا هیچ سرایداری در نمیشکونه.
اما وقتی کلید داشته باشه به راحتی طلا رو بر می داره و شما هم نمی فهمید و وقتی که فهمیدید هم کاری از دستتون بر نمی آد چون به راحتی قابل اسباط نیست.نمی شه بگید سرایدار کلید داشته پس اون دزده.و پلیس هم حرف شما رو باور نمی کنه.چون شما ممکنه طلا رو خودت برداری بگی اون ازم دزدیدش.
در نتیجه نه این برا شما خوبه که کلید به سرایدار بدی و نه اون سرایدار قبول می کنه.چون شما به راحتی می تونید او رو به دزدی متهم کنید.
طبیعیه.چون وسط سریاله.بزار برسه آخراش دوباره قشنگ میشه.
همین بلا سر فاصله ها هم اومد اما فاصله ها دیگه فاجعه شد.
آقا اینا هرکدومشون یه پا نابغه ی بازیگرین
مخصوصا اون یارو که داره عطا رو گول میزنه
انگار واقعا زندان بوده
خدایی شیفته قصه گویی این یارو شدم! چه دیالوگایی! چه تدوینی! چه بازیه قوی ای!
داستان ناجور جون گرفت!!
آقا 99% داوود مرد... 99% پسر عوضیه عیوضی!! نمرد!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)