تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 449 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تمام یه بسته امنیتی رو که بدون استفاده از دیتابیس جلوی مخرب ها رو بگیره با استناد به یک سری مزیت های بی استفاده و یا کم استفاده دیگر نرم افزار امنیتی زیر سوال ببیرد
    عجبا
    در مورد این جمله اشتباه نکن عزیز, کسی نمیتونه و تا حالا نتونسته Comodo Firewall رو زیر سوال ببره. من هم نمیخوام به ایشون جواب بدم که این تاپیک تبدیل به مقایسۀ فایروال ها و کل کل نشه چون ایشون رو میشناسم. همین الان پست ها رو نگاه کن. تازه من تمام سعی و تلاشم رو کردم که به ایشون جواب ندم اما باز هم 6 پست این تاپیک به Outpost اختصاص پیدا کرده؟

آیا فکرنمیکنید اگر کسی پیدا میشد که جواب این شخص رو بده این 6 پست تبدیل به 20 پست یا بیشتر نمیشد؟ اون هم چه پست هایی کل کل در مورد اینکه فایروال کدوممون بهتره.
    همینطور که گفتم اگر کمودو مشکلی داشت بدون آنتی ویروس قادر نبود در مورد مخربهای ناشناس محافظت بکنه اما حالا که میتونه از سیستم کاربران محافظت بکنه فکر کنم همین دلیل جواب قانع کننده ای برای تمام کسانی است که به نحوی میخواهند کمودو و تاپیک کمودو را به هم بزنند.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

ما هم حرف شما رو تصدیق میکنیم مهران خان
    بنده که یه چندتا مخرب ناشناخته رو روسیتمم اجرا کردم تا حالا خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم و راحت با لایه های بعدی امنیتی کنترلشون کرد و من فکر کنم این ازمایشات از هزار حرف و دلیل دیگه بهتر باشه حالا یه نرم افزار که همه افتخارش به دیتا بیس هست رو سیستمم داشتم باید فاتحه سیستمم رو می خوندم
    هر چند باید بگم که بعد از نصب کومودو و ان اینستال کردن نورتون و بعد از اپدیت و فول اسکن کردن یه دو تا مخرب رو که قبلن تو سیستمم بود و نورتون و مالواربایت شناسایی نکرده بودن رو شناخت و این رو برای این گفتم که کومودو از لحاظ دیتا بیس ضعیف نیست و از بعضی از انتی ویروس های پر مدعا سر تر هم هست

4. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

.
    .
    .
    اما فایروال کمودو رو به خاطر Network policy های بسیار ضعیف زیر سوال میبرم.

شما Network Policy نرم افزار یاهو مسنجر رو توی کمودو بزار ، تا با Network Policy های بسیار دقیق Outpost یه مقایسه بکنیم تا بچه ها متوجه تفاوت این دو نرم افزار در کنترل شبکه بشن.
    شما چرا می خوای تنها تاپیکی که تقریبا" تمامی پستاش محتوای علمی داره به حاشیه ببری،ولی اگه کومودو رو دوست نداری،چرا سعی در تخریبش می کنی؟؟
    من برات تصویری می گم...
    در کومودو لیستی از برنامه های قابل اطمینان وجود داره،که با آپدیت کردن ممکنه برنامه هایی هم به این لیست اضافه بشه و خودتم می تونی این لیستو کاستومایز کنی،تمامی قوانین این برنامه ها توسط متخصصین کومودو از قبل تنظیم شدن...

همانطور که دیدید برنامه های یاهو نیز در این لیست قرار دارند،پس از قبل تنظیم شده اند ،ولی اگر می خواهی خودتان network security policy برنامه های قابل اطمینان را تنظیم کنی به مسیر زیر بروید...

شما می توانید network security policy این برنامه ها رو از مسیر فوق تنظیم کنی که به پنجره پایین می رسی...

پس قانع شدید،که کومودو اونقد low level نیست که بخواین شما کارای بسیارbasicمثل محدود کردن وبکم در یاهو را باهاش انجام بدین!!!

اطلاعات بیشتر:
      محتوای مخفی: اطلاعات بیشتر از سایت کومودو 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by santamove; 05-10-2010 at 21:20.

6. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

خب معلومه که ESET باید براش مقاله بیرون بده. اگر بستۀ امنیتی ESET Smart Security را که دارای آنتی ویروس و فایروال هست و از طرفی هم سالانه باید کلی پول جهت استفاده اش توسط کاربران پرداخت بشه با Comodo Internet Security که رایگان هست مقایسه کنیم متوجه میشیم که تا وقتی کسی نمونه های جدیدی از یک مخرب را حالا هر کرم و ویروس و تروجانی که میخواد باشه برای ESET نفرسته و یا خود ESET نتونه اون مخرب رو توسط کارکنانی که داره شناسایی بکنه در واقع ESET هیچ حرفی در مقابل 0day یعنی مخرب های جدید و ناشناخته نداره. اما برای COMODO IS چی؟ آیا لازمه کمودو یک مقاله بده بیرون و این کرم رو همچین بزرگ کنه و بگه که من میتونم شناساییش کنم و من میتونم پاکش کنم؟

همه مون دیدیم که حتی اگر این کرم در دیتابیس آنتی ویروس کمودو وجود نداشته باشه به سیستم کاربرانی که محافظتش دست CIS سپرده شده هیچ آسیبی از طرف این کرم نمیرسه و در این بین CIS در مقابل 0day Malware ها فعلا از بقیه یک قدم نه بلکه چند قدم جلوتره.

مطمئنا اگر ESET بجای اینکه هر چند ماه یکدفعه بیاد فقط عدد نسخه هاش رو بالاتر ببره چند قابلیت مانند Behavior Blocker, HIPS, Cloud Scanner یا white list را به نرم افزار های امنیتیش اضافه میکرد نیازی به مقاله دادن و بزرگ جلوه دادن خودش در دنیای اینترنت بین کاربران رو نداشت اما متاسفانه در نسخه های آیندۀ ESET ما شاهد Parental Control خواهیم بود و در عوض Avast در نسخۀ 6 به همراه Automatic Sandbox اما بدون HIPS عرضه خواهد شد. نسخۀ 6 از Avast هم شاید 1 تا 2 سال تا عرضه شدنش طول بکشه و این یعنی منتظر گذاشتن کاربران جهت استفاده کردن از Automatic Sandbox.

همۀ این امکانات الان در حال حاضر بصورت رایگان در COMODO Internet Security وجود داره و فکر نمیکنم که با اومدن نسخه های جدیدتر دیگر آنتی ویروسها COMODO هم در وضعیت فعلیش باقی بمونه. مسلما کمودو هم قابلیت های بیشتری رو مانند بهترین تشخیص گارانتی شده در بین آنتی ویروسها را اضافه خواهد کرد
    تا حالا Outpost Security Siute رو تست کردین ؟ درسته که اکثر سکیوریتی باندلهای بازار امنیت از Proactive Protection بی بهره اندو تکیه اشون به دیتابیسشونه اما این فقط کومودو نیست که پرو اکتیو داره. اوت پوست هم از اول بر اساس پرواکتیو بوده و من دقیقا عین برخوردهایی که کومودو با یه Malware میکنه در Outpost هم دیدم(لایه های امنیت و سطوح دسترسی به رجیستری و کور سیستم). اینو گفتم چون تو صحبتا به نود و اوت پوست اشاره شده

8. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sougand1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    t e h r a n

پيش فرض

با سلام به همه دوستان کمودویی

میخواستم بدونم این گزینه terminate بزنیم چه اتفاقی برای نرم افزار میفته ؟

همینطور گزینه full patch ? ( رو این گزینه کلیک کنیم میتونیم فایل رو trusted file کنیم درسته ؟؟؟)

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تا حالا Outpost Security Siute رو تست کردین ؟ درسته که اکثر سکیوریتی باندلهای بازار امنیت از Proactive Protection بی بهره اندو تکیه اشون به دیتابیسشونه اما این فقط کومودو نیست که پرو اکتیو داره. اوت پوست هم از اول بر اساس پرواکتیو بوده و من دقیقا عین برخوردهایی که کومودو با یه Malware میکنه در Outpost هم دیدم(لایه های امنیت و سطوح دسترسی به رجیستری و کور سیستم). اینو گفتم چون تو صحبتا به نود و اوت پوست اشاره شده

بله من تقریبا اکثر نرم افزار های امنیتی رو تست کردم و مدت زیادی هم روی سیستمم نصب بودن. این نقل قولی که شما از پست من کردی در هیچ کجاش از Outpost اشاره نکردم. بلکه در صحبت های بعدیم اون هم خطاب به این دوستمون Outpost که اومده کمودو رو زیر سوال ببره در جوابشون و اون هم به ناچار چند جمله ای رو راجبش صحبت کردم.

در اینجا هم در جواب شما اولا که ناد32 پرو اکتیو نداره.
    Outpost Pro با Outpost Security Suite از لحاظ پرو اکتیو هم هیچ فرقی نمیکنند و جفتشون یکیند. فرقشون در داشتن آنتی ویروس هست و بس.
    Kaspersky Internet Security هم جزو اون نرم افزار هایی هست که هم HIPS داره و هم Behavior Blocker. نکنه طرفدارای کسپرسکی هم باید بیان تو این تاپیک و بگند چرا از کمودو استفاده میکنی؟ چون کسپرسکی هم پرو اکتیو داره.

شما هنوز اجازۀ انتخاب و حق انتخاب رو برای کسی قبول نداری و فکر میکنید که همه باید مثل شما فکر کنند اونوقت من بیام با کسی مثل شما اونم در تاپیکی که جاش نیست بحث کنم. عمرا..

در ضمن فکر کنم شما هم صحبت های من رو نگرفتی وقتی من میگم نمیخوام در این تاپیک صحبتی غیر از Comodo Internet Security بشه اما انگار شما متوجه نیستید. دوست دارید مقایسه کنید من در تاپیک مقایسۀ فایروال ها در خدمتتون هستم. اینجا تاپیک مشکلات و بحث در مورد نرم افزار امنیتی Comodo Internet Security هست. نمیدونم شما چرا اینقدر کم توجهید به این مسئله... آیا من اومدم در تاپیک Outpost بگم که کمودو بهتره... .. هر بحثی جای خودش رو داره و درست نیست در تاپیک Outpost بحث کسپرسکی یا کمودو براه انداخته بشه.

شما قبل از اینکه Outpost رو بشناسی و قبل از اینکه حتی در این انجمن عضو بشی من Outpost pro رو آموزش میدادم. اینو گفتم که خیال تو رو هم راحت کنم و بدونی که من فقط به دلیل اینکه این تاپیک به دست امثالی مثل شما به کل کل کشیده نشه باهاتون بحث نمیکنم و هیچ دلیل دیگه ای هم نداره. اما اگر خواستید در جای خودش و تاپیک خودش در خدمت هستم

کد:
    موفق باشید.

11. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تو وقتی تو تاپیک کومودو از نود حرف میزنی چرا دیگران نتونند از اوت پوست حرف بزنن ؟!!! اگه تو برداشت کل کل از صحبت من کردی مشکل از من نیست. من یه نظر دادم. تاپیک و محیط فروم محل تبادل نظره و اینجا هم مایملک تو نیست که دیگران رو مواخذه میکنی.
    تو تاپیک مطرح شده که کومودو پرواکتیو داره، من برای افزایش اطلاعات بقیه اینو اضافه کردم که اوت پوست هم داره(همونگونه که تو راجع به نود گفتی). ضمنا آشنایی من با اوت پوست ارتباطی با سابقه عضویت در انجمن نداره.(اگه شما به هم ربطش ندی)
    موید باشید.
    پس کل کل یعنی چی؟ یواش یواش کلمۀ دوست عزیز جاشو با کلمۀ تو عوض کرده و الان هم که این حرفهای بالا رو میزنید.

عجب

13. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان عزیز رعایت کنید و از بحث های بی مورد و نامرتبط اکیدا خودداری کنید
    تکرار این گونه پست ها منجر به گرفتن اخطار و در صورت تکرار قطع شدن دسترسی شما به انجمن نرم افزار رو شامل میشه پس در صورت بروز این مورد از دست ما دلخور نشید
    پست های نامرتبط و بی هدق همگی پاک شدند
    موفق باشید

15. 5 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام خدمت کلیه دوستان
    بابا بیخیال شوید . در غیر اینصورت مدیران تاپیک رو قفل می کنند .
    مهران جون راست می گویند . این چیزها ارزشی نداره ...
    توصیه می شه همه با هم صمیمی باشند حتی اگر دشمن باشیم .
    هر کی هر چی دوست داره استفاده کنه اجباری هم نیست .

موفق باشید .

17. 4 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

پست Malware & False Positive آپدیت شد.

کد:
    دلیل ویرایش: اضافه کردن روشهای دیگری جهت فرستادن فایل های آلودۀ ناشناخته به کمودو.

19. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •