تبریک می گم که اون روش دسترسی به اینترنت منسوخ ذغالی رایج در ایران رو کنار گذاشتی. چه پهنای باندی گرفتی؟
تبریک می گم که اون روش دسترسی به اینترنت منسوخ ذغالی رایج در ایران رو کنار گذاشتی. چه پهنای باندی گرفتی؟
شاید بهترین راه برای سنجش سرعت اینترنت در ایران در حال حاضر، همین امکان فراهم شده به وسیلهی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باشه. سرورهای سنجش سرعت دانلود و آپلود، داخل خود خاک ایران قرار دارن. اطلاعات خوب گرافیکی و آماری به کاربر نشون می دن. بهتره خودتون امتحانش کنید.
روی لینک زیر کلیک کنید:
نزدیکترین سرور به کرمانشاه، توی قزوین هست که حدود 430 کیلومتر فاصله داره!! از طرفی برای این منظور، 5 تا سرور تو تهران مستقر هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق portal سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم می شه به این لینک دسترسی پیدا کرد.
سلام دوست عزيزم.
مرسي عزيزم، سرعت 256 گرفتم
!!
سلامت باشي دوست خوب و مهربونم.
آره ديگه ....
رفتم به همون آدرس ، صفحه برام كامل لود ميشه ولي اون وسط صفحه چيزي نمينويسه!!
چطوري بايد تست بگيرم!!!!
شماره پشتیبانی adsl مرکز ولیعصر کرمانشاه را میخام
کسی داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اول مطمئن شو فلش پلیر رو سیستمت نصبه اگه مطمئنی نصبه مطمئن باش نمی تونی فایل های فلش رو ببینی
چون سیستم قیلترینگ جدیده جلود دانلود شدن فایل های فلش ومدیا رو میگیرن![]()
سلام دوست خوبم.
آره ، فلش پلير نصبه !! خودمم شك كردم چون بعد از چند لحظه سايت پيوند برام باز ميشه!!!
اين ديگه چه وضعشه؟؟!
شیوه جدید قیلترینگ
خب از سایتی که من معرفی کردم تست سرعت بگیر.
این پاسخ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه با حال شده رقابت این حسابگر با مخابرات فعلا که دارم حال می کنم شبی 7.2 گیگ دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)