چي شد؟؟؟؟؟
چي شد؟؟؟؟؟
.............................
میتونید موارد زیر رو امتحان کنید:
هارد رو به طور کامل بدسکتور گیری کنید.
هارد رو بانرم افزارهای پیشرفته دفرگ کنید.
با آنتی ویروس هارد رو اسکن کنید.
درود خدمت دوستان و اساتید
یعنی بدترین و مزخرف ترین نوع هارد همین سری گرین وسترن هست!! بنده بدون اطلاع قبلی و با اعتماد به یک شخص این هارد رو خریدم!! از خریدم مثل چی پشیمونم!! سرعت ویندوز و سیستمم در حد تراکتور اومده پایین!! وسط کار تیکه تیکه میشه موس تکون نمی خوره هنگ داره.. خودشو میکشه برنامه باز کنه!!
اومدم align اش کنم که اینو میگه!! چرا؟؟ توی عکس هم مشخصه کلا درایوها خاموشن و غیرفعال
من 1TB Green خریدم و بعد فهمیدم اینا برای ویندوزهای 32 بیتی مشکل دارن یعنی سرچ کردم نظرات کاربرها رو خوندم.
ولی بعد نصب ویندوز xp و 7 حتی بدون align با سرعت کار میکرد مشکل خاصی تا حالا مشاهده نکردم. بنچمارکش رو توسط hd tune گرفتم سرعت خوندن روی 140 بود ولی سرعت نوشتن رو نمیدونم چون مالتی پارتیشن بود تست نگرفت اما برای کارکرد عادی هیچ مشکلی نداره. از روی فلش usb2 فایلهای پراکنده و کوچیک رو با مجموع حجم 4 گیگا بایت رو با سرعت 40 مگا بایت در ثانیه کپی میکرد.
هنوز هم alignنشده. ویندوز رو در 25 دقیقه حدودا نصب کرد اما سریع میاد بالا.
سرعتش خوبه شاید با align کردن برسه به 180
گرماش در حالت عادی 23 درجه هست.
انشاالله بعد از این هم بدون مشکل کار کنه.
سری 500 گرین وسترن رو معمولا alignنمیخواد.
align کردن مشکل نیست یک فرمت پیشرفته برای افزایش سرعت هارد دیسک و بهبود کارایی اون هست و توی سری green بیشتر نیازداره برای اینکه سری کم سرعت تر از black هست و در عوض سرعت و گرما و سر و صدای کمتری هم داره و alignکردن اون سرعتش رو هم جبران میکنه اونم برای ویندوز های 32 بیتی و روی ویندوزهای 64 بیتی نمیخواد روی لینوکس و مک هم نمیخواد. دیگه اکثر هاردهای وسترن Advanced Format هستن سکتورهاشون به جای اینکه 512 بایتی باشه 4 کیلوبایتی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درایوهامو پاک کردم با خود ویندوز پارتیشن بندی کردم ( کلیه درایورهارم primary ) کردهدارم یک سری اطلاعات می ریزم روی هارد و بعدش نرم افزارهام و درایورهارو نصب میکنم و تست میکنم
سری قبل که با اکرونیس بوتیبل پارتیشن بندی کردم و عکس بالارو گذاشتم دیدید که فقط درایور سی که با خود ویندوز درسته کرده بودم علامت زده بود که الاینگ شده و نیازی نیست بشه!
ولی وقتی با ویندوز درست کردم همه رو و باز تست کردم دیدم بازم غیرفعاله ولی همه درایوها رو زده نیازی به الاین نداره و optimaly شده. این خودش جای امید داره
حالا سرعت بالا اومدن و کار باهاشم تست میکنم ببینم مثل دیروز کند و عذاب آور هست یا خیر.. نتیجه رو حتما اعلام میکنم
فقط هاردهای وسترن گرین که پارت نامبر آن به RX و RS و RSDTL به ختم میشوند دارای قابلیت Advanced Format هستند . یعنی هاردهایی که 64 مگابایت کش دارند .
فرقی در سرعت ویندوز نکردلعنت بر فروشنده هایی که فقط مشتری و توی دردسر می ندازن
راستی من با اکرونیس پارتیشن بندی کردم.
هارد هم از نوع Sata 3 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الین نکردم میگفتن مشکل براش پیش میاد (البته احتمالی)
سرعتش واقا کمه البته من روی xp32 بیتی تست کردم
دوستان روی win7 یا ویندوز های 64 بیتی خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)