خدمت شما دوست عزیز حواسم اصلا نبود که rodfile مشکل داره البته تازه اینجوری شده
از uploadbaz
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما دوست عزیز حواسم اصلا نبود که rodfile مشکل داره البته تازه اینجوری شده
از uploadbaz
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی بود!
دستت درد نکنه داداش![]()
سلام
من این بازی را تازه گرفتم نسخه 5 دی وی دی
نصب کردم
گرافیک سیستم خودم 1 گیگ هست و همه جور بازی تونستم روش اجرا کنم . ولی این بازی گرافیکش روی 600*800 هست و بسیار بد کیفیت . نصف شهر پیدا نیست
از توی option بازی هم امکان تغییر رزولیشن نیست
لطفا کمک کنین
سلام
امکان نداره که توی منو بازی تنظیمات گرافیکی نباشه
شما توی منو بازی اینجا میتونی رزولیشن رو عوض کنی اگه این گزینه یا این ها رو توی منو نداره بازی مشکل داره
![]()
ممنون که جواب دادی
این صفحه رو دارم . ولی رزولیشن روی 600*800 هست و نوشته باتوجه به سیستم شما رزولیشن از این بالاتر نمیره
واقعا هم نمیره یعنی دکمه ش قفله زیاد نمیشه
ولی من سیستمم بالاست خیلی need for speed the run را روش اجرا کردم همین الان
===================
گرافیکمو میزنه توی بازی 60 مگ در صورتی که بازی داره ازش 202 مگ میکشه . بعد واسه همین اینجوریه . در صورتی که گرافیک هم 1 گیگ هست
چی کار کنم؟
Last edited by khorzooghkhan; 24-04-2012 at 19:14.
خب پس اینطور که شما میگی، یا کارت گرافیکت آپدیت نیست یا هم نصب نیست! که احتمال میدم اولی باشه...
اگه ADSL داری، با استفاده از نرم افزار های مختلف میتونی آپدیتش کنی، یا هم به صورت آفلایت خودت بگیری
یکم جالب شد موضوع
میتونی یه عکس مثل عکسی که من برات گذاشتم از تنظیمات برام بزاری و در ضمن مشخصات سیستمت رو هم برام بنویس
مرسی ممنون مشکلم حل شد
ولی توضیح میدم که کسی دیگه مشکل منو داشت بدونه
مشکلم اینجا بود که روی لپ تاپ نصب کرده بودم . بعد لپ تاپم دو تا کارت گرافیگ داره . یکی اینتل که واسه برنامه های کوچیه . یکی هم nvdia که برای بازی ها و.. هست
با اینکه من تنظیم میکردم بازی از روی گرافیک nvidia اجرا باشه از روی اون یکی اجرا میشد
حتی از طریق اینترنت هم زدم اپدیت بشه درایور کارت گرافیگ میزد اپ تو دیت هست
اخر رفتم درایورشو از سافت گذر دانلود کردم اخرین ورژنشو یه 200 مگ بود . نصب کردم حل شد
مرسی از هر دوی شما![]()
خواهش دوست عزیز این مورد شما خیلی باحال بود اینم اومد دستمون از این مشکلا نداشتیم تا الان![]()
داداش فقط دو تا سوال داشتم
بازی اولش که اجراش میکنم . دو تا play داره . مراحلشونم مختلفه این جریالنش چیه؟
بعد سیو بازی به چه صورت هست؟ یعنی بازی چطوری سیو میشه . چون من دیشب یکم بازی کردم امروز اومدم مجدد زدم دیدم از اول اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)