آقا ما امروز طرح 1 ماهه فعال کردیم! حالا تا 1 شهریور یعنی تموم میشه یا نه همون یک ماه؟
آقا ما امروز طرح 1 ماهه فعال کردیم! حالا تا 1 شهریور یعنی تموم میشه یا نه همون یک ماه؟
1 شهریور که رد شده عزیز.
از امروز حساب میشه تا 30 روز دیگه.
دوستان
من اینجا دوست دارم به اون کسانی که تازه می خواهند از این سرویس ها استفاده کنند عرض می کنم که مواظب پول عزیزتون با شید
من هم از ایرانسل استفاده کردم هم همراه اول هر دو تا اوایل خوب بود ولی الان سرعت همراه اول افتضاحه طوری که به 2 هم نمی رسه و ایرانسل هم یک هفته است به علت ترافیک بالا وصل نمی شود من که فقط لعنت می کنم چون فقط پول می گیرند ولی پشتیبانی نمی کنند
دوستان،،،، ایرانسل نگیرید.............. من سرویس یه ماهه فعال کردم بعد از دوازده سیزده روز سرویسم قطع شد هیچ، شارژم هم خالی شد که اگه اعتباری نبود آخر ماه باید کلیه ها مو میفروختم..... زنگ زدم ایرانسل بعد از یه ربع میگه شما زیادی دانلود کردید (شش هفت گیگ) و درسته نامحدوده ولی سهمتون رو زودتر از یه ماه مصرف کردید، ما هم خودمون خبر نداشتیم که اینجوریه و سیستم خودش کد رو از رو خط شما برداشته .... بعدش هم انگار که طلب کار باشه گفت اگه میخواهید دوباره سرویس رو فعال کنید باید وایسید تا یه ماهتون تکمیل بشه، بعدش گفت خیلی ممنون که زنگ زدید دیگه امری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by FFL; 02-09-2010 at 03:08.
دوستان کسی میدونه که بعد از تابستان هم این سرویس پا بر جا میمونه یا نه؟
خودشون میگن هیچی معلوم نیست!!!!!!!دوستان کسی میدونه که بعد از تابستان هم این سرویس پا بر جا میمونه یا نه؟
سلام...
رفقا من با اندرویدم میخوام یکی از این سرویس ها بگیرم...
این سرویس دقیقا چجوریه؟!!
منظروم اینه که میگه نامحدود،یعنی میتونم از قابلیت های اینترنتی گوشیم به صورت 24 ساعته استفاده کنم(دمای هوا و ویکی پدیا و لایار و ...) یا اینکه مثل دی اس ال خودمون یه گیگ که تموم بشه...!!!
باید 10 هزار تومن بریزم،بعد همش رو ور میداره؟!!!
سرعت دانلودش چجوریه؟!!
نه دیگه همیشه میتونی استفاده کنی، اونقدری که من میدونم تا 10 گیگ و اینا محدودیت نداره، حالا با این سرعت اگه تونستی بیشترم استفاده کن! سرعتش کاملا متغیره، حساب کتابی نداره... شانس.![]()
منم الان با بسته ی 1 ماهه وصلم خوبه اما من تو دانلود و سرعت مشکل دارم یه روز خوبه یه روز بد شانسه دیگه که ما اونو نداریم
میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
چون سر همین بسته ها من حدود 7 , 8 تومن ضرر کردم شما مواظب باشید !نکنید!
یه مشکلی دارم! هر چی کد بسته ی شبانه رو میزنم میگه ثبت شد، اما مسیج تائید نمیاد - الان دو سه روزه - خدمات مشترکین ایرانسل هم فقط میپیچونه! اما بسته های دیگه فعال میشه مثلا 24 ساعته اش... کس دیگه ای همچین مشکلی دیده؟! چیکار کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)