من تازه شروع به ديدن اين سريال كردم ... دوستان، تا حالا چند قسمت گذشته ؟ + چند قسمت مونده ؟
من تازه شروع به ديدن اين سريال كردم ... دوستان، تا حالا چند قسمت گذشته ؟ + چند قسمت مونده ؟
فکر کنم ساسان پسر شهرام عبدلی باشه که هنوز نقش تو سریال شروع نشده
دیشبم داشت تلفنی با اون صحبت می کرد و خبر آزاد شدن فرهادو میداد
شهرام عبدلی شوهر اول عمه سعید بوده و فرهاد هم شوهر دومشه
کلا 50 قسمته.فکر کنم 10 قسمتی ازش گذشته.
شما اسم شهرام عبدلی رو کجا دیدی؟ من نه تو بازیگرا دیدم نه تو تبلیغاش. مطمئنی اشتباه نمیکنی؟
بله شهرام عبدلی هم اسمش تو تیتراژ اول فیلم هست
ميشه داستانش رو تا حالا يكي به صورت كلي بگه كه ما هم ديدن اين سريال رو ادامه بديم ؟
خيــلي ممنون
بچه ها چندتا سوال :
يکي بگه اين ساسانه چه ربطي به اين خانواده داره ؟
ساسان با اون دختره بيتا دستشون تو يه کاسست ؟
يا اصلا اينا با فرهاد به عمد سعيدو فرستادن اون رستورانه ؟
![]()
شهرام عبدلی خیلی جوونه! من تو تبلیغش (همونی که آهنگش ریتم تندی داره) قیافشو دیدم، زیاد پیر نبود...ولی در مجموع ساسان تلفنی با کسی حرف میزد که فرهاد، و سعید و لیلا رو میشناسه...
راستی یکی دو قسمت دیگه قراره تهیه کننده خرج کنه و یه مانیتور بترکونه!!!
میگم نمیدونم چرا وقتی این عموئه (رضا توکلی) حرف میزنه، همه جریانا پیچیده تر میشه!!!![]()
عمه ی سعید مادره ساسانه( باباش معلوم نیست کیه )
ظاهرا بله
ها!؟
نمیدونم
====================
همیشه این دخترا نقش شیطان رو بازی میکنن...
پسرا هم که ساده...!
.
ساسان و نیما بردارن از طرف مادر... مرضیه (مریم کاویانی) مثل اینکه با یه بابایی ازدواج کرده (حدس میزنیم شهرام عبدلی باشه) بعد ساسان به دنیا اومده... حالا یا طرف مرده یا از مرضیه طلاق گرفته رو نمیدونم، ولی مرضیه بعد رفته با فرهاد (حسن جوهرچی) ازدواج کرده و نیما به دنیا اومده. (البته اینایی که گفتم هم یه جورایی حدس بود!)
دو تا سوال بعدیت هم هنوز معلوم نیست، ولی موضوع قطعی ای که آخر سریال قراره متوجهش بشیم اینه که ساسان جز ضرر رسوندن به سعید کاری نکرده... پس میشه نتیجه گرفت که ساسان بیتا رو میشناخته... ضمنا با اون تلفنی که به ساسان زده شد، معلومه که اون آدمی که پشت خط بوده، با سعید یا با محسن دشمنی داره...
زیاد حرفیدم!!
یاعلی![]()
دیشب تو سریال فرهاد بعد از 5 سال از زندان آزاد شده
بعد میاد خونه زنشو می بینه نه یه بقل کردنی نه طرف هم دویدنی نه ماچی نه بوسه ای
هیچی به هیچی
یعنی تو دنیای واقعی هم همینطوریه؟!
اقلا در این موارد برای طبیعی تر بودن و به واقعیت نزدیکتر بودن می تونن دوربین رو ببرن تو آفساید و این مفهوم رو به بیننده القا کنن که اینا آره الان رفتن همدیگه رو بقل کردن.اینکه دیگه فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه و باعث انحراف جوانان بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)