منم واسه همین نوشتم از طرف انجمن پی سی بازان .شوخی بود عزیز جدی نگیر .![]()
منم واسه همین نوشتم از طرف انجمن پی سی بازان .شوخی بود عزیز جدی نگیر .![]()
بازی غیر نوآوری های کوچیکش و داستان نسبتا جالبش چیز خاصی نداره
ولی می ارزه یه بار تمومش کرد
میشه ماشین رو فروخت؟
یه اشتباهی کردم و یه کوروت خریدم ولی فقط به درد دریفت میخوره
یکی از مراحل جانبیش خیلی باحال بود فضای بازی رو برد به زمان درایور 1 ! پلیس ها همون ماشین های قدیمی شدن و کل ماشین ها هم قدیمی شد! خیلی حال کردم با اون مرحله
به من که بازی خیلی میچسبه! پاش میشینم بزور پا مشیم!![]()
من نمیتونم توی اکس باکس سیو کنم بازی رو
مگه چقدر جا میخواد؟؟؟
خوب تموم شد. فکر کنم باید منتظر نسخه بعدی هم باشیم داستانش که نا تموم موند.
در کل خیلی چسبید. گرافیک جالبی نداشت مخصوصا ساختمونا و عابران پیاده! ولی فیزیک ماشینا و همینطور تنوعشون خیلی جالب بود. شهر و هم با جزئیات جالبی ساخته بودن خودم که عاشق پل سانفرانسیسکو شدم
در کل 8.5 میدم به بازی .
پل golden gate منظورته ؟
تریلر این بازی رو دیدم خیلی قشنگ بود ... مورسیه لاگو داره نه ؟ بخاطر لامبورگینی هم که شده میخرمش ... چند تومنه ؟ چندتا دی وی دی ؟ روی بلوری نیوده که آرزونتر پامون آب بخوره ؟
بعضی دوستان گفتن گیم پلی بازی خیلی خوبه، ولی به نظرم کنترل ماشینا خیلی مناسب نیست و به نظر میرسه که ماشینا زیادی سنگین هستن.
برای مثال وولکس واگن شیراکو رو بر دارید ببینید اصلا دور نمیزنه.
ایراد دیگه ای که میتونم بگیرم غیر منطقی بودن بعضی از مراحله و باید واقعا شانسی رد کنی.
ولی داستان و روند کلیه بازی بد نیست. تنوع ماشینا هم خوبه.
به من که خیلی چسبید.یک داستان تازه با میان پرده های خیلی طبیعی کار شده.توی هیچ بازی این همه ماشین وجود نداشته فکر کنم.تنها اشکالش اینکه گرافیکش خیلی بوقه و ادم هاش هم مثل نسخه های قدیمیش نمیشه زیر گرفت.
داستانم که تموم شد فکر نکنم چیزی باقی مونده باشه
این قضیه new game plus چیه، زدیم همه چی رفت از اول ولی بعدش درست شد فقط مراحل رفت از اول.
Last edited by ARASH66; 30-10-2011 at 20:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)