قیمتاش در چه حدیه؟
از تمام کسانی که از بسته های اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرده اند یا می کننددعوت می شود در این نظر سنجی شرکت کنند و یا نتایج آن را مشاهده نمایند:
امتیاز دهی به بسته هایاینترنتی ایرانسل و همراه اول
لینک نظرسنجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نظر سنجس شامل 8 گزینه برای انتخاب می باشد
بعد از یه چند روزی البته تقریبا 1 ماهی که استفاده کردم با توجه به اینکه این سرویسها در مناطق مختلف کاملا متفاوته ، من سرعت بهتری از همراه اول داشتم اما قطعی و اعصاب خوردی بسیـــــار زیاد داشت ، اما ایرانسل یه کم سرعت پایینتری داشت اما به نسبت میشه گفت قطعیش کمتر بود .
من فکر می کنم امروز ایرانسل با وجود اینکه از اول تیر طرح 10 هزار تومنیمو فعال کرده بودم واسه نت از شارژ معمولیم کم کرد جون 4 هزار تومن شارژ داشتم که یه هو الان میبینم که 77 ریال شده...
واسه کسه دیگه ای هم پیش اومده؟
الان من چی کار کنم؟؟
بله واسه منم پیش اومده.سیستمشون از 11 شب تا 8 صبح مشکل داره و اگه وصل بشی از اعتبارت کم میشه.بهترین راه اینه همیشه اعتبارت صفر باشه که نتونن بدزدن![]()
بهش بگو با بروزر گوشیش بره به :ردیف شد . ولی browser اوپرا روش کار نمیکنه !!!!!!!!!!!
مخصوص گوشی خودشو dl کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من تا حالا 2بار بسته 24ساعته رو فعال کردم .. دو مورد هست که باید بگم :
1-اس ام اس برای اتمام بسته نمیاد
2-مثلا اگه امشب ساعت 8 بسته رو فعال کنم پس فردا ساعت نزدیک 2 بامداد تموم میشه یعنی 6ساعت هم بیشتر
می خواستم ببینم مال همه ایینجوریه؟
آره منم اینجوریه.تا 12 ساعت بعد از اتمام بسته هم کار کرده.![]()
یعنی چی؟؟ به این راحتی بزارم پولمو بدزدن؟؟؟
من میخواسم زنگ بزنم اعتراض کنم 700 رو گرفتم دهنم سرویس شد انقدر ماشینه به فارسی و انگلیسی چرند گفت آخرم بعد 5 دقیقه که هی میگفت لطفن منتظر بمانید (تا به اپراتور وصل شه) بی خیال شدم.
یعنی هیچ جوری نمی تونیم حقمونو بگیریم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)