منم موافقم....الان من خودم هم قاطی کردم و نمیدونم که کدوم پست خودمه...![]()
منم موافقم....الان من خودم هم قاطی کردم و نمیدونم که کدوم پست خودمه...![]()
اینیستا تنها تمرین میکندبازیکن بارسلونا شاید به دیدار اول نرسد...
سایت گل – هنوز مشخص نیست که آندرس اینیستا هافبک تیم ملی اسپانیا به دیدار اول این تیم مقابل سوییس که روز 26 خرداد برگزار میشود برسد. او امروز به تنهایی تمرین کرد.
تیم بیسنته دلبوسکه امروز اولین جلسه تمرینی کامل خود را پس از حضور در آفریقای جنوبی انجام داد، اما هافبک بارسلونا در کنار زمین به دویدن سبک پرداخت. او هنوز تلاش میکند از مصدومیت رهایی یابد.
اسپانیا امروز در شهر دانشگاهی پوچفستروم تمرین کرد. جلسه تمرینی آنها سبک بود و 30 دقیقه به طول انجامید.
اینیستا در پیروزی شش بر صفر تیمش مقابل لهستان از ناحیه ران پا دچار مصدومیت شد و روند بهبود او در دست بررسی است تا شاید بتواند در بازی تیمش حضور یابد.
ژابی آلونسو با گرفتگی عضلانی تمرینات را ترک کرد
شاگردان بیسنته دل بوسکه صبح امروز ساعت 10.30 به زمین تمرین آمدند
سایت گل- دومین جلسه تمرینی تیم ملی اسپانیا در آفریقای جنوبی صبح روز شنبه حدود ساعت 10.30 صبح برگزار شد. اولین جلسه تمرینی ماتادورها عصر جمعه برگزار شده بود.
در جلسه صبح شنبه، آندرس اینیستا به تنهایی به تمرین می پرداخت و در حال بازیابی ادم عضلانی ای بود که درآخرین دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل لهستان ایجاد شده بود.
البته هنوز مشخص نیست که این ستاره به دیدار تیمش مقابل سوئیس خواهد رسید یا خیر.
تمرینات صبح امروز تیم ملی اسپانیا بدین ترتیب بود که درابتدا بازیکنان به گرم کردن بدنهایشان پرداختند و پس از آن برای آنکه خود را برای انجام تمرینات سنگین تری آماده سازند، دوهای همیشگی شان را انجام دادند.پس از آن ماتادورها به دو گروه تقسیم شدند و در حالی که یک گروه تمریناتی را برای تحت فشار قراردادن بازیکنان حریف در محوطه ای محدود را انجام می دادند، گروه دیگر پاسکاری ها و شوت از جناحین را تمرین می کردند.
در دقایق میانی این بخش از تمرینات بود که ژابی آلونسو به دلیل گرفتگی عضلانی از زمین تمرین خارج و به رختکن تیم رفت.
هنوز خبر دقیقی در مورد میزان مصدومیت آلونسو منتشر نشده است.
این تیم پس از اندکی استراحت، در ساعت 18.30 عصر به وقت آفریقای جنوبی، سومین جلسه تمرینی شان را در خاک این کشور دنبال خواهند کرد.
---------
آخهههههههههههه چرااااااااااااااااااا![]()
اول شایعه در مورد ژاوی!
بعد مصدومیت اینیستا
و حالا هم ژابی ؟ :|
عجب شانسه گندیه ها!
با این بازی که آرژانتین کرد، و اگه انگلیس هم خوب کار نکنه تو بازیه یک ساعت دیگه، و اگر ناداوری دوباره تکرار نشه، دیگه ایندفه یک پای فینال خودمونیم!!!!!! اگه به همین آرژانتین هم بخوریم که دیگه تمومه! قهرمانی مال خودمونه!
مسی هم نشون داد فقط مال بارسلوناست () و نه تیم دیگه ای حتی آرژانتین!
کلا ترکیب رو می بینم روحیه می گیرم
![]()
اینم طرفداران و ژاوی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)