سلام
دوست عزیز یعنی اینکه یوزر هایی که انتخاب می کنی قبلا انتخاب شده و پسورد هاشم دست صاحباشونو. یه یوزری بسازه که یه جور اصطلاح بین خودت باشه.
سلام
دوست عزیز یعنی اینکه یوزر هایی که انتخاب می کنی قبلا انتخاب شده و پسورد هاشم دست صاحباشونو. یه یوزری بسازه که یه جور اصطلاح بین خودت باشه.
یه اکانت جدید بساز و اگر نرفت تو .....صبح سعی کن میره احتمالا
ولی سعید به نظر بنده استفاده از ترینر نامردیه دیگه چون طرف سه ساعتی دیریفت و ... میزنه با بدبختی تا قابلیت استفاده قدرت ها رو بدست بیاره و ما با ترینر بدون هیچ زحمتی اونا رو داریم در ضمن این جوری بدون ترینر بهتره چون تو دست فرمونت خوب می شه قدر لحظات رو میدونی و....
حالا شما سیو مارو بگیر و استفاده کن دیگه هم وقتی با بقیه بچه ها بازی می کنی سعی کن از ترینر استفاده نکنی.این مسائلم پیش نمی یاد.
اینم سیو
http://copypaste.parsbox.com/image/data/Split%20Second.zip
Last edited by azizalizad; 06-06-2010 at 19:17.
آخه خراب میشه !
باید خودم برم !
من هم که حوصلشو ندارم ! پس من دیگه بازی نمیکنم !
خیلی حال داد دلم برات تنگ میشه عزیز ..خیلی پسر خوشگلی بودی وقتی تو وبکم دیدمت
دوست داشتم بازم باهات بازی کنم ولی بخاطر یه ترینر 800 کیلوبایتی نمیتونم..
سلام برسون
سلام
رفتم تو بازی کسی نیست؟ یوزر جدیده منم اینه : moslem با قبلی که mosolim بود اشتباه نشه. این اسممه . مسلم.
moslem
یوزر قبلی به خاطر یه مشکلی دوستانو به دردسر انداخته بود برای اد مردن. ولی این دیگه هیچ مشکلی نداره. البته اگه بشه کانکت شد. و بدون مشکل خوده بازی رو بازی کرد.
سلام .
یکی منو دعوت کنه . مردم از ذوق زدگی!! یوزرم okey هست .
بیا دعوتت کردم
اومدم دادا . بشرط اینکه هوامو داشته باشی ، تازه کارم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
unable to join the game because in no longer exists . این چه کوفتیه دیگه ؟بعدشم از آنلاین مییره بیرون .
بیا غمت نباشه
تو مارو دعوت کن
azizalizad
بیا ببین میشه رفیق . من دعوتت کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)