زنده باد هلند! : دی
--
ترکیب امروز تیم رو کسی داره؟
زنده باد هلند! : دی
--
ترکیب امروز تیم رو کسی داره؟
اولین بازی جام جهانی اصلن ملاک نیست آن را فراموش کنید
خیلی برام پیش اومده که تیم های بزرک تو اولین بازی، اونطور که باید هویت تیمیشون رو نشون نداده اند اما در جریان مسابقات رفته رفته به مرز پختگی میرسند
یادمه در جام جهانی ۹۸ هلند در مقابل بلژیک توی اولین بازی در مقابل ضد فوتبال بلژیکی ها بدترین بازی ممکن رو انجام داد به طوری که من خودم اصلن قطع امید کرده بودم اما از بازی بعد که ۵ گل به کره ای ها زدند و در ادامه ی اون جام با اقتدار کامل همه روی قهرمانی هلند حساب باز کردند ، جام جهانی ۹۴ هم به همین شکل : ما در حالی که دقایق زیادی رو از عربستان یک گل خورده بودیم و دست آخر دو بر یک بردیم اما از بازی های بعد تیم منسجم تری رو داشتیم، بر عکس این قضیه هم وجود داره مثلن یورو ۲۰۰۸ رو یادتونه که عالی شروع کردیم اما گند زدیم ؟
این مثال ها تو فوتبال زیادن پس از همه ی بچه های طرفداران هلند می خواهم که اولین بازی رو ملاک قرار ندهند ، اگر با تعداد گل زیاد دانمارک رو زدیم یا یه درصد زیانم لال مساوی شدیم با توچه به اینکه ما استخونبندی تیممون همون یورو ۲۰۰۸ هست من دلنگران بازی های دور بعد هستم
زنده باد فوتبال نه فقط نتیجه گرایی
سایت گل- تیم ملی هلند اولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی را مقابل دانمارک برگزار خواهد کرد و انتظار می رود که رافائل فان در فارت، ستاره باشگاه رئال مادرید در ترکیب ثابت تیم ملی کشورش روانه میدان شود.
به نظر می رسد که برت فان ماروویک قادرنخواهد بود تا در دیدار اول تیمش از حضور آرین روبن بهره ببردو از همین رو رافائل فان در فارت جای ستاره باشگاه بایرن مونیخ را در ترکیب نارنجی پوشان پر خواهد کرد.
الیرو الیا، رایان بابل و ایبراهیم افلی امیدهای فراوانی داشتند تا بتوانند در ترکیب اصلی تیمشان به میدان بروند ولی بعید به نظر می رسد که این اتفاق در دیدار ابتدایی هلند رخ دهد.
انتظار می رود که تیم ملی هلند این دیدار را با سیستم 1-3-2- 4 آغاز کند و با توجه به تمرینات روزهای اخیر نارنجی پوشان، به احتمال فراوان ترکیب این تیم مقابل دانمارک بدین ترتیب خواهد بود
استکلنبرگ
فان در ویل
هیتینگا
ماتیسن
فان برونهورست
د یانگ
فان بومل
کوئیت
اسنایدر
فان در فارت
فان پرسی
نارنجی واقعی
هیچ شكی وجود ندارد كه جام جهانی فرصتی ویژه است، جایی كه بازیكنان و هواداران با افتخار پیراهن های ملی خود را بر تن می كنند.پیراهن هایی كه رنگ های ملی آ نها را بر خود دارد. رنگ هایی كه گاه كنجكاو برانگیز می شوند، گاه سنبل و گاه مایه مباهات و افتخار. بخش بزرگی از تیم ها، پیراهن هایی با رنگ پرچم كشورهای خود را به تن می كنند اما تعداد تیم هایی كه رنگ هایی را بر تن دارند كه هیچ سنخیتی با پرچم شان ندارند نیز كم نیستند.
شاید این رنگ ها بسیار كنجكاوبرانگیز باشد و مثلاً خیلی ها می پرسند چرا ایتالیا این پیراهن های لاجوردی را بر تن دارد یا رنگ آبی چه وجه تشابهی با ژاپن دارد یا نارنجی چه ارتباطی با هلند دارد.رنگ هایی كه خیلی از آنها ریشه در فرهنگ و سنت این كشورها دارد
هلند هم یكی از كشورهایی است كه رنگ پیراهنش ریشه در تاریخ دارد. در یك مقطع تاریخی رنگ پرچم هلند شامل نارنجی، سفید و آبی بود و البته نارنجی رنگ اصلی دولت این كشور. در قرن هفدهم میلادی رنگ قرمز در پرچم هلند جانشین رنگ نارنجی شد و در آن زمان رنگ پیراهن هلند هم قرمز شد. اما خیلی زود دوباره نارنجی به رنگ پیراهن ملی بازگشت.
۳ رنگ پرچم هلند از (قرمز، سفید و آبی) در پیراهن دوم این تیم وجود خواهد داشت اما رنگ اصلی همان نارنجی قدیمی است.
منیع : vista.ir
به نقل از روزنامه ایران ورزشی
2006-05-14 12:59:34
البته من در این مورد باز هم دارم دنبال اطلاعات عمیق تری می گردم اگر کسی چیزی بدست اورد اینجا قرار بده
Last edited by amirarsalaan; 14-06-2010 at 14:16.
باشه ما به حرف دوستان گوش میکنیم و تو مسابقه برد با اختلاف 3 گل رو پیش بینی می کنیم ...![]()
منبع : فرزاد حبیب الهی
روزنامه قدس ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل ازالبته دوستان من این اخبار رو براتون میگزارم اما دلم میگه هلند ۵ تا که صد در صد زده حالا تیم گل محمدی ( همون دانمارک قدیمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) شانس اورد که روبن نیست چون بیشتر از ۵ تا خیلی دیگه آبرو ریزیه
بچه ها من با تمام اینها خیلی استرس دارمنمیدونم چرا همیشه موقع بازیهای هلند همین جور بودم!!
اون زمان هم که تو یورو 2008 و تو گروه مرگ بودیم موقع بازی با ایتالیا کلی استرس داشتم
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من با آقای امیر ارسلان موافقم بازی اول عیار تیم رو مشخص نمیکنه اما 50 درصد شانس صعود رو افزایش میده
من که از این توپ جدید خیلی میترسم مخصوصا وقتی ادوین هم تو دروازه نباشه![]()
میلاد جون این کاملن عادیه باهات عمیقن همدردی می کنم
سعی کن همیشه با یه چند نفری بازی رو ببینی
قبل بازی هم سعی کن با کسانی که اصلن تو نخ فوتبال و اینا نیستن تلفنی مکالمه کنی از درخت و جنگل و این جور چیزا صحبت کن
یه جوری فکرتو باید منحرف کنی
برای اینکه نوک انشگشتات هم یخ نکنه بهت پیشنهاد می کنم یه ذره تحرک داشته باشی تخمه وسط بازی هم فراموش نشه
تو این مدت گرمی خیلی بخور چون ممکنه عوارض افتادن فشارت بعد از جام مشخص بشه
آ ر ا مــــــــش
به فوتبال زیبا فکر کن نتیجه که مهم نیست بابا
Last edited by amirarsalaan; 14-06-2010 at 13:20.
به هر حال باید به جوونترهام میدون داده بشه دیگه ادوین هم اوایل اینقدر سوتی میدادمن با آقای امیر ارسلان موافقم بازی اول عیار تیم رو مشخص نمیکنه اما 50 درصد شانس صعود رو افزایش میده
من که از این توپ جدید خیلی میترسم مخصوصا وقتی ادوین هم تو دروازه نباشه
کلن هلند همیشه این شکلی بوده که تو استفاده از جوون ها خیلی جیگر داشته![]()
Last edited by amirarsalaan; 14-06-2010 at 14:01.
امیر جان نمیدونم جو اونجایی که بازیها رو تماشا میکنی چه جوریه اما اینجایی که من دارم فوتبال رو میبینم همه از خداشونه که هلند هرچه زودتر حذف شهیه جور کل کل داریم باهم
در مورد استفاه از جونا حق با توه
ان شالا که این بازی رو راحت می بریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)