خوب مبارك باشه
در مورد گيم خوب مسلما پلاسما حر ف هاي زيادي براي گفتن داره
ولي من خودم گاهي گيم ميزنم به 360 live مشكل خاصي ندارم البته در سطح يك كاربر معمولي![]()
خوب مبارك باشه
در مورد گيم خوب مسلما پلاسما حر ف هاي زيادي براي گفتن داره
ولي من خودم گاهي گيم ميزنم به 360 live مشكل خاصي ندارم البته در سطح يك كاربر معمولي![]()
راستی یه سوال.البته چون اصطلاحاتشو نمیدونم باید مبتدیانه بپرسمش.
من وقتی میخوام مثلا بزنم کانال 5 و از روی ریموت 5 رو میزنم tv کمی برای وارد کردن عدد دوم صبر میکنه و بعد به کانال مورد نظر میره.البته میدونم این قابلیت تو همه tvها هست ولی میخواستم بدونم راهی برای تغییرش وجود داره؟آخه یه سری از tvهای دیگه رو که دیدم میشه تغییرش داد یعنی وقتی مثلا 5 رو میزنی سریع بره 5 و صبر نکنه.
من تو منوش گشتم ولی گزینه ای مربوط به اون پیدا نکردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
lord عزيز اون صبر نميكنه عدد دوم رو وارد كنيد
بر ميگرده به سيستم عدد دهي چون دو رقمي ميگيره منتظر ميشه عدد دوم رو هم بزنيد
اگه روي كنترل كليد مجزا داره برين ويك عدديش كنيد (كليد -/--) ديگه اون تاخيري كه داره رو هم ندارين![]()
t_tanhayam عزیز این دکمه ای که می فرمایید رو من پیدا نمی کنم.راه دیگه ای داره؟
متاسفانه اين دكمه در سري هاي جديد حذف شده وبصورت ديفالت همون 2 تايي هست وجالب با كنترل سري هايي كه دارند هم اگه بزنيد not available ميزنه
من توي منوي مخفي چيزي نديدم اگه جايي به چشمم خورد چشم ميگم![]()
لطف میکنی دوست عزیز.
یه سوال دیگه.توی این tvهایی که bluetooth ندارن راهی برای استفاده از headset وایرلس وجود داره؟
-من مطمئن نيستم ولي شايد بشه با يك دانگل وايرلس usb اينكار كرد
جدید ترین firmwareمربوط به c650 در سایت سامسونگ با حجم 85mوبه تاریخ 23/7/2020برای دانلود قرار داده شده است
من دانلود ونصب کردم ولی تغییر خاصی مشاهده نکردم
وهمچنان به اینترنت نمیتوانم وصل شوم
دوستان اگر تغییر خاصی مشاهده کردند و توانستند به اینترنت وصل شوند خواهشا بقیه دوستان تالار رانیز مطلع نمایند
اميد جان اپديت به وصل شدن به نت وشبكه ارتباطي نداره
ممكنه گزينه هاي اضافه بشه يا باگ هايي كه توي سري هاي قبل بوده برطرف بشه
ممنون از اطلاع رسانيت عزيز![]()
من هر چه گشتم لینک دانلود را پیدا نکردم..
لطفا اگر بتونین اینجا لینک را بزارین
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)