تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 245

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

رامیرس: بگذارید به چلسی بروم!

او می‌خواهد انتقالی رویایی به لندن داشته باشد.

سایت گل – رامیرس، هافبک برزیلی از بنفیکا خواهش کرده بگذارند او به چلسی برود و این انتقال رویایی را انجام دهد.

چلسی پیشنهادی 20 میلیون پوندی برای این ملی‌پوش برزیلی ارائه داده. او فصل گذشته به بنفیکا کمک کرد قهرمان شود.

بنفیکا تاکنون پیشنهاد چلسی را نپذیرفته و با انتقال رامیرس موافقت نکرده است، اما رامیرس گفته امیدوار است این انتقال انجام بپذیرد: «می‌دانم که چلسی برای خرید من پیشنهاد داده و این افتخار بزرگی است و مانند رویایی است که به حقیقت پیوسته باشد. من رویای بازی در لیگ برتر را داشته‌ام و حالا که فرصت بازی در بهترین تیم لیگ برتر برایم فراهم شده، باشگاهی با سابقه درخشان، این می‌تواند رویای من باشد. امیدوارم این اتفاق بیفتد و بتوانم به چلسی کمک کنم دوباره دو جام داخلی را فتح کند و بتواند لیگ قهرمانان را هم به دست آورد.»

او ادامه می‌دهد: «منتظر بازی در کنار امثال جان تری، پیتر چک، فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا هستم. آنها جزو بهترین‌های دنیا هستند. بازی با چنین بازیکنانی زیر نظر مربی بزرگی مانند کارلو آنچلوتی بسیار عالی خواهد بود، آن هم در باشگاهی که ذهنیت پیروزی دارد. در این میان می‌خواهم به همه بگویم که سالی رویایی را در بنفیکا گذراندم و به آنها هم احترام می‌گذارم، اما این رویایی است که نمی‌توانم از آن دست بردارم.»

چلسی هفته‌های آرامی را در بازار گذرانده و خرید رامیرس می‌تواند نشان از آن داشته باشد که آنها به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی خود هستند.

روبینیو: باید به منچسترسیتی بازگردم

مهاجم برزیلی اجازه داده نشد تا فصل آتی را نیز به صورت قرضی در برزیل به سر برد

سایت گل- روبینیو، مهاجم برزیلی باشگاه منچسترسیتی قادر نخواهد بود تا فصل بعد را در تیم سانتوس سپری کند چرا که سران باشگاه انگلیسی قرارداد قرضی حضور او در تیم برزیلی را تمدید نکردند.

سران باشگاه سیتی تمام زیادی دارند تا روبینیو را به فروش برسانند ولی از سوی دیگر خواهان آن هستند تا 32.5 میلیون پوندی را که برای خریداری او پرداخت کرده بودند را بازیابند و از همین رو با حضور قرضی او در تیم های مختلف مخالفت می کنند.

آخرین دیداری که روبینیو با پیراهن سانتوس انجام داد با پیروزی 0-2 این تیم مقابل ویتوریا، در دیدار رفت فینال جام حذفی برزیل بود و در پایان این دیدار مراسم ویژه ای برای تقدیر از روبینیو برگزار شد.

روبینیو در صحبتهایی که در گاردین منتشر شد گفت:« واکنش و محبت هواداران نسبت به من تکان دهنده بود، چون اینجا خانه من است.امیدوارم که بتوانم بمانم ولی همه چیز به سران منچسترسیتی بستگی دارد.امیدوارم که این آخرین بازی من در اینجا نباشد ولی در حال حاضر به من گفته شده که آنها در حال مذاکره هستند و می بایست به منچستر بازگردم.»

لوئیس آلوارو د اولیویرا ریبریو، رئیس باشگاه سانتوس نیز در صحبتهایی گفت:« ما در حال مذاکره هستیم و امیدهایی داریم ولی سران باشگاه منچسترسیتی صادقانه اعلام کرده اند که قصد انتقال قرضی روبینیو را ندارند و فقط به فروش او فکر می کنند.از همین رو در ماه ژانویه می توانیم بار دیگر برای قرض گرفتن او اقدام کنیم.فکر می کنم آن موقع شرایط آسان تر باشد.»

اواندرو د سوزا، مدیر برنامه های روبینیو هم گفت:« متاسفانه این آخرین بازی روبینیو در ورزشگاه ویلا بلمیرو است. سران باشگاه سیتی به من و مسئولان سانتوس گفته اند که روبینیو می بایست در پایان مدت زمان قرارداد قرضی اش به انگلیس بازگردد.»

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

امیدوارم که بتونه بیاد چلسی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

بنایون: چلسی قوی‌تر از لیورپول بود، به آنها پیوستم!

او مشتاق حضور در ترکیب ثابت است.

سایت گل – یوسی بنایون، بازیکن جدید چلسی آماده مبارزه برای قرار گرفتن در ترکیب تیم کارلو آنچلوتی است و از این مبارزه لذت می‌برد. او گفته نمایش درخشان چلسی در آنفیلد او را متقاعد کرد که به باشگاه لندنی برود.

بنایون 30 ساله تنها خرید بزرگ چلسی پس از فتح لیگ برتر و جام حذفی است. او با قیمت 5 میلیون پوند از لیورپول خریداری شد و انتظار می‌رود جای خالی جو کول و احتمالا دکو را پر کند.

بنایون می‌گوید: «چلسی بازیکنان خوب و بزرگ بسیاری دارد و من تازه کار خود را آغاز کرده‌ام و باید سخت بکوشم و ثابت کنم می‌توانم چیزی برای این باشگاه به ارمغان بیاورم. تنها چیزی که قولش را می‌دهم این است که سخت تلاش کنم و نهایت سعی خود را داشته باشم و امیدوارم همین به اندازه کافی خوب باشد. از تیم‌های دیگری هم پیشنهاد داشتم ولی وقتی چلسی برای خرید من پا پیش نهاد تنها به آنها فکر کردم و خوشحالم که در نهایت به این تیم پیوستم.»

او سه سال در لیورپول بود. چلسی آخرین تیمی بود که بنایون در آنفیلد به مصافش رفت و گفت که شکست دو بر صفر در آن روز نشان داد چه باشگاهی را باید انتخاب کند: «در آخرین بازی خانگی‌ام در آنفیلد نهایت تلاش را داشتم اما چلسی قوی بود. پنج سال است در انگلیس هستم و چلسی همیشه با بازیکنان بزرگش تیم سختی برای شکست دادن بوده و به همین دلیل است که برای جام می‌جنگد. خوشحالم که بخشی از آنها شده‌ام.»

موراتی:قرارداد بالوتلی دوشنبه نهایی می شود

رئیس باشگاه نرآتزوری امیدوار است که این انتقال هر چه سریعتر صورت بگیرد

سایت گل- ماجرای انتقال ماریو بالوتلی به منچسترسیتی مبدل به جنجال روز تابستانی شده است و انتظار می رود که این جنجال روز دوشنبه به پایان خواهد رسید. ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر و مسئولان باشگاه سیتی امیهای فراوانی دارند تا بتوانند درروز دوشنبه این پرونده را نهایی کنند.

مینو رایولا، یکی از مدیربرنامه های بالوتلی روزهای پرکاری را سپری می کند و در حال مذاکره با سران سیتی است. موراتی هم در صحبتهایی اعلام کرده که روز دوشنبه جلسه ای برگزار خواهد شد و امیدوار است که نتیجه این دیدار برای طرفین خوشایند باشد.

موراتی در صحبتهایی در این رابطه به اسکای سپورت 24 گفت:« ما روز دوشنبه بار دیگر بر سر میز مذاکره می نشینیم.لازم است که هر سه طرف از نتیجه مذاکرات رضایت داشته باشند.»

این درحالی است که نرآتزوری در حال حاضر در تور پیش فصل خود در آمریکای شمالی به سر می برد و در دیداری دوستانه مقابل منچسترسیتی قرار خواهد گرفت.شاگردان بنیتس آماده هستند تا فصل جدیدی را آغاز کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

پیشنهاد سیتی به اینتر : روبینیو بخشی از قرارداد بالوتلی

ممکن است روبینیو به عنوان بخشی از قرارداد ماریو بالوتلی روانه ایتالیا شود

سایت گل- سران باشگاه منچسترسیتی در فکر متقاعد کردن مسئولان اینتر هستند تا روبینیو را به عنوان بخشی از قرارداد ماریو بالوتلی روانه ایتالیا نمایند.

توتوسپورت در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که سران سیتی در نظر دارند تا پیشنهاد30 میلیون یورویی به اضافه پاداش را که در ابتدا به مسئولان اینتر ارائه کرده بودند را به 26 میلیون یورو به اضافه پاداشهای مذکور کاهش دهند.

مذاکرات برسر انتقال بالوتلی از روز جمعه از سرگرفته شده و قرار جلسه دیگری برای روز دوشنبه تعیین شده است.

ماسیمو موراتی،رئیس باشگاه اینتر در این رابطه گفت: « مذاکرات روز دوشنبه دنبال خواهد شد.»

سران سیتی آماده اند تا پیشنهاد انتقال قرضی روبینیو به رختکن نرآتزوری را ارائه کنند تا بدین ترتیب بتوانند به جای 30 میلیون یورو، مبلغ 26 میلیون یورو به مسئولان اینتر بپردازند و امیدهای فراوانی دارند که سران نرآتزوری این پیشنهاد را بپذیرند.

از سوی دیگر هم سران اینتر ،به دریافت وجه نقد فکر می کنند ولی روبینیو هم بازیکنی است که به راحتی نمی توان توانایی هایش را نادیده گرفت.

در حال حاضر بالوتلی با دریافت مبلغی معادل 3.5 میلیون یورو در سال و امضای قراردادی 5ساله موافقت کرده است و تنها توافق میان سران دوباشگاه باقی مانده است.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفتگو با آنچلوتي؛ با چلسي قهرماني چمپيونزليگ را کم دارم

سایت گل- انتقال ماريو بالوتلي به منچسترسيتي به بزرگترين خبر اين فصل تابستان ايتاليا و انگليس تبديل شده است. نشريات انگليسي قبل از پيوستن مهاجم اينتر به ليگ برتر به تيم روبرتو مانچيني در مورد اخلاق و رفتار ناپسند بالوتلي که معمولا درتيمش درگيري و حاشيه ايجاد مي کند،هشدار داده اند. نشريه لاستامپا با آنچلوتي مربي چلسي در مورد او و شرايط حال حاضر تيمها در ليگ برتر مصاحبه کرده است.

*اين حقيقت دارد که چلسي هم خواهان دراختيارگرفتن بالوتلي بود؟

من که خبرندارم.

*حالا که او به منچسترسيتي مي رود، شما خوشحال هستيد؟

نه خيلي، منچسترسيتي باشگاهي است که در اروپا بيش از همه تيمهاي ديگر خرج کرده است. آنها نه فقط براي کسب عنوان چهارمي بلکه براي قهرماني مي جنگند.

*در مورد بالوتلي انگليسي ها هشدارهاي زيادي به سيتي داده اند.

ماريويک پديده ديوانه است. ليگ برتر براي او بهترين گزينه ممکن است. با مانچيني مربي که او را براي اولين بار در ليگ ايتاليا مطرح کرد، همکاري مي کند. در انگليس بحث نژاد پرستي هم وجود ندارد. او فقط بايد حواسش به رسانه هاي زرد بريتانيايي باشد.

*بالوتلي ماه آگوست تازه بيست ساله مي شود. اما موراتي گفته که او يک استعداد غيرقابل جايگزين نيست و مي توان از چنين بازيکني صرفنظر کرد.

قبل از هرچيز 35 ميليون يورو رقم قابل توجهي است. دوم اينکه درايتاليا روي جوانان فشار زيادي وجود دارد و همه يک بازيکن آزمون پس داده مطمئن را به يک بازيکن قابل استفاده نامطمئن ترجيح مي دهند.

*برلوسکوني و موراتي به تازگي فهميده اند که در زمينه پول خرج کردن هم بايد فيرپلي را رعايت کرد. متعجب شديد؟

پلاتيني و يوفا قوانين سفت و سختي تعيين کرده و ظرف دوسال آينده بايد همه تيمها با اين شرايط کنار بيايند. دوره هاي قديم گذشته اند و برلوسکوني و موراتي هم چاره اي جز اينکه خود را با اين شرايط تطبيق دهند نداشتند.

*آبراموويچ چي؟

حتي او هم ديگر سراغ خريدهاي نجومي نرفته است. بزرگترين خريد من تا امروز بهبود يافتن اسين از آسيب ديدگي است.

*کولينا ديگر رئيس کميته داوران ايتاليا نيست. اين به نفع فوتبال اين کشور است يا به ضرر آن؟

از نظر وجهه شخصي در خارج از ايتاليا به نفع آن خواهد بود. اما از نظر فني و رشد اين بخش به ضرر فوتبال ايتاليا مي شود. کولينا مرد شجاعي است.

*انتظار انتقال مورينيو به رئال را داشتيد؟

من شگفت زده نشدم. در پورتو هم او بعد از قهرماني چمپيونزليگ از تيم جدا شده بود. او در ايتاليا نتوانست خودش را با محيط کارش وفق دهد.

*شما قبلا گفته بوديد که اينتراسنايدر از اينتر ايبراهيموويچ غيرقابل پيش بيني تر است.

حدس اين موضوع خيلي کار سختي نبود. به هرحال چه با کمک داوران و چه بدون کمک آنها اگر اينتر توانست به فتح هرسه جام نايل شود، اين پيروزيها را مديون مورينيو است. مورينيو برخي مواقع حتي اعصاب من را هم خرد مي کند ولي او خيلي به تيم انگيزه مي دهد.

*ايبراهيموويچ فصل مرموزي داشت. هفت بار با آژاکس و يوونتوس و اينتر و بارسلونا به قهرماني هاي پياپي دست يافته ولي در سطح اروپا او هيچ وقت بازيکن بزرگي نبوده است.

فوتبال يک علم نيست و ايبرا ظاهرا نمونه بارز اين شعار است. او يک بازيکن با تواناييهاي فردي بزرگ است. شايد براي اينکه در قالب يک تيم بگنجد، بازيکن خيلي بزرگي است. درعين حال اگر او با مربياني مثل کاپلو، مانچيني، مورينيو و گوارديولا کنار نيامده، با من که اصلا نمي تواند موفق باشد.

*اينتر از مورينيو تا بنيتس چه قدر تغيير مي کند؟

رافا بعد رسانه اي کمتري نسبت به مورينيو دارد ولي روي کارش تمرکز دارد. اما بعيد مي دانم دراين تيم انقلابي به پا کند.

*آريگو ساکي در روزنامه گاتزتادلوسپرت نوشته که يووه بايد ديه گو را بفروشد چون به درد فوتبال ايتاليا نمي خورد.

شايد تابستان آينده براي اين کار زمان بهتري باشد. اگر جاي دل نري بودم يک شانس ديگر به اين بازيکن مي دادم. او فصل بدي داشت اما همه يووه در اين ناکامي مقصر بودند.

*از نظر برلوسکوني، رونالدينيو بزرگترين بازيکن دنياست. از نظر بقيه او بهترين بازيکن دوران گذشته است. چه کسي راست مي گويد؟

او يکي از بهترين فانتازيستهاي دنياست که نه هميشه يا فقط براي يک نيمه مي تواند ريتمي را که فوتبال مدرن تحميل مي کند، در بازي خود نگه دارد.

*ديديد برلوسکوني چطور آلگري را در اولين جلسه اردوي ميلان ساکت نگه داشت. اگر مورينيو بود، اجازه نمي داد اين اتفاق بيفتد.

وقتي رئيس يک تيم نظر مي دهد، مربي ديگر نمي تواند موضع ديگري بگيرد. آلگري يک فصل کامل دراختيار دارد تا استقلالش را نشان دهد. من خوش شانس تر بودم. در دوران من اولين روز اردوي تيم برلوسکوني سرتمرينات نمي آمد.

* چه تيمهايي را در ايتاليا مدعيان قهرماني مي دانيد؟

اينتر حتي بدون بالوتلي و مايکون. بعد هم رم و يووه و ميلان. مثل هميشه.

*چلسي هم تحولات زيادي داشته است. دولچه وگابانا اسپانسر لباسهاي تيمي شده اند و لمپارد و آنلکا بايد بعد از جام جهاني ضعيف خود دوباره ظهور کنند.

واقعيت اين است که بهترين بازيکنان من در جام جهاني حتي دروگبا، مالودا و تري يک جام جهاني فوق العاده ضعيف داشتند.

*از خودتان دليل اين ناکامي را سوال کرده ايد؟

درتيمهايي مثل انگليس، آرژانتين، برزيل و فرانسه مربيان خيلي به مهارتهاي فردي بازيکنان دل بسته بودند و زياد به سازماندهي تيمي توجهي نداشتند.

*اسپانيا شايسته قهرماني بود؟

مسلما. آنها بعد از يورو 2008 حالا قهرمان جهان هستند. فرهنگ پرورش بازيکنان جوان و الگوي موفق بارسلونا رمزموفقيت اين تيم است. وقتي شما فابرگاس را روي نيمکت مي گذاريد، به چيز ديگري احتياج داريد؟

*ماموريت پراندلي را در تيم ملي ايتاليا با چه صفتي خلاصه مي کنيد؟

دشوار.

*بزرگترين آرزوي ورزشي شما چيست؟

من در اولين فصل حضورم در چلسي اين تيم را قهرمان ليگ برتر و جام حذفي و کاميونيتي شيلد کردم. فقط ليگ قهرمانان را کم دارم. اين آرزوي من است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ezel; 01-08-2010 at 09:40.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: ارناندس مي تواند تك مهاجم ما باشد

سايت گل- سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، بار ديگر از حضور خاوير ارناندس، مهاجم جديد تيمش در خط حمله شياطين سرخ ابراز رضايت كرد.

به نظر مي رسيد اين بازيكن 22 ساله كه پيش از جام جهاني به منچستريونايتد پيوست، با توجه به حضور بازيكناني مانند وين روني و ديميتار برباتوف، شانس چنداني براي قرار گرفتن در خط حمله يونايتدها ندارد اما بعد از درخشش در تركيب تيم ملي مكزيك در جام جهاني و گلزني در دو ديدار دوستانه منچستريونايتد در ديدارهاي پيش فصل، فرگوسن تاكيد كرد كه خريد جديدش با شروع فصل در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت.

فرگوسن در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" او در اروپا در مقابل حريفاني سطح بالا بازي كرده است و مي داند كه چگونه تمركز و مالكيتش روي توپ را حفظ كند. مسئله اي كه در ليگ برتر از اهميت بالايي برخوردار است.

من فكر مي كنم كه ارناندس مي تواند به عنوان تك مهاجم تيم بازي كند و در اين ترديدي ندارم. او در جام جهاني تك مهاجم مكزيك بود و دليلي ندارد كه نتواند در اين فصل براي من چنين مسئوليتي را برعهده بگيرد."

در حالي فرگوسن چنين صحبت هايي را مطرح كرد كه با ترافيك بازيكن در خط حمله روبروست. او در اين پست بازيكناني مانند وين روني، ديميتار برباتوف، ارناندس، اوون، مامه بيام ديوف، فدريكو ماكدا و دني ولبك را در اختيار دارد. البته گفته مي شود كه ولبك به طور قرضي به ساندرلند خواهد پيوست.

کد:

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بنایون: چلسی قوی‌تر از لیورپول بود، به آنها پیوستم!
    عجب دلیل باحالی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

منچستر یونایتد آماده ی پیشنهاد 22 میلیون پوندی برای انتقال دیارا

منچستر یونایتد در نظر دارد تا هافبک تدافعی و جنگنده ی رئال مادرید رو به خدمت بگیرد . بخدمت گرفتن خدیرا توسط رئال امید سرالکس فرگوسن را برای خرید این هافبک افزایش داده است .
    مصدومیت دنباله داره هارگریوز ، اندرسون و کریک در فصل قبل ، توجه منچستر رو به خط هافبکش بیشتر کرده است .

منبع : کانون هواداران منچستر یونایتد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینم سه تا پوستر جدید ار تور آمریکا - کانادای یونایتد:
    کد:
    کد:
    کد:

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

منچستر یونایتد آماده ی پیشنهاد 22 میلیون پوندی برای انتقال دیارا
    22 میلیون برای این ؟
    اوزیل قیمتش 16 تا هست ... امیدوارم اونو بگیریم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •