امیدوارم لذت کافی را ببری ؟
امیدوارم لذت کافی را ببری ؟
به لطف شما حتما لذت خواهم برد...
دو بار زنگ زدم 09990 در مورد این مشکل سوال کنم که حل شده یا نه،
هر دو بار هم گفتن که یه سری شکایت داشتیم اما بیشتر نمیتونیم راهنمایی کنیم!
در مورد صورتحساب پیامکشون پرسیدم، فرمودن 990009 هست، هر چی میگم کار نمیکنه باز
حرف خودش رو میزنه! دیگه اعصابم خورد شد، این از شما که آدمو پشمتونم حساب نمیکنید (چرا؟!)،
اونم از پشتیبانی بزرگترین شرکت خدمات سل ایران...
دلمو زدم به دریا و فعال کردم، برای محکم کاری هم یکبار روشن و خاموش کردم (زرشک!) - از اونجایی که نمیتونم صورتحساب انلاین هم بگیرم میشینم تا وقتی که یا قطع بشه یا برم قبضشو مثل آدمیزاد پرداخت کنم.
والسلام،
خوش باشید دور هم.
![]()
فعال کن .مشکلی نیست
من به کامپیوتر وصل کردم سرعتش که خیلی پایینه , دانلودش که در به 2 کیلوبایت هم نمیرسه !!!
موقتیه یا همیشه اینجوری بوده ؟
دوستان من این خط رو تازه گرفتم(919)- دیروز
بعد GPRS هم فعال کردم. ولی وقتی میزنم طرح فعال بشه یه اس ام اس میاد که میگه یه اس ام اس خالی واسه ی تایید به همین شماره بزنید. وقتی اس ام اس خالی رو میفرستم دیگه اتفاقی نمی افته
کلا GPRS خط من مشکل داره چون تازه خریدم فکر کنم. ولی با ایرانسلم راحت میرم توی نت. امکان داره هنوز منو تایید نکرده باشن ؟ (از خود همراه اول)؟
من هم یک ماه رو فعال کردم ولی هنوز واسم sms دوم نیومده و منتظر هستم.
البته من یک دفعه فعال کردم و خوب میشه گفت که خوب هست.
واسه من دو روز پیش فعال کردم بسته ی سوم رو و 10000 تومن ازم کم کردن و 1500 شارژ داشتم امروز دیدم هر کاری می کنم به اینترنت وصل نمیشم رفتم شارژم را دیدم دیدم 0 شده و همش پریده. به اینترنت هم نمیتونم وصل شم. آخه هنوز من 10 مگ هم دانلود نکرده بودم آیا می ارزه برای 10 مگ 11500 پول بدی.
در یک کلام:
همراه اول دزده
الان با همراه آخر آنلاینم - دیشبم 18 مگابایت دانلود کردم، سرعت بین 3.5 الی 5.3 کیلوبایت، این سرعت از دایال آپی که استفاده میکردم بهتره خداییش، البته گوشیم EDGE رو پشتیبانی نمیکنه و نمیدونم واقعا دلیل اینکه گفته میشه با ساپورت EDGE سرعت بیشتر میشه چیه - درسته که EDGE سرعت بالاتر رو پشتیبانی میکنه و کارکردش هم بهینه تر هست اما تا پهنای باند ما محدوده به هیچ کاری نمیاد - همون چهل پنجاه کیلوی GPRS رو پر کنن بعدش به فکر EDGE و HSPA و... باشید.
راستی یه راه حل برای گرفتن صورتحساب میان دوره و پایان دوره این بوده که از 09990 اقدام کنید، اول کلید 9 و بعدش 1 رو بزنید، شماره تلفنتون رو هم وارد کنید... خاک بر سر پشتیبانی که همینقدرم نتونه راهنمایی کنه.
اینکه نوشته که در آینده edge راه میفته .... میشه یه توضیح بدین چی هست و چگونه میشه ازش استفاده کرد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)