تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 54 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 539

نام تاپيک: روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

--- DSL Information ---
    DSL Driver Version: E.25.41.39
    DSL VPI/VCI: 8/35
    DSL Status: Showtime
    DSL Mode: ADSL2+
    DSL Channel: 64
    DSL Upstream Rate: 851900
    DSL Downstream Rate: 2041300

Down up
    DSL Noise Margin: 8.0 dB 12.65 dB
    DSL Attenuation: 24.0 dB 48.0 dB
    DSL Transmit Power: 17.4 dBm 12.3 dBm

لینکسیس wag54g2
    علتش می تونه این باشه که سیم کشی برق و تلفن کنار هم اند؟
    Attenuation مربوط به آپلود شما بیش از اندازه بالاست اگر سیمکشی برق و تلفن شما یکی هست احتمال اینکه مشکل ایجاد کنه هست وای برای خود من هم که یکی هست تا حالا زیاد مشکلی ایجاد نکرده.
    شما اول تمامی وسایل رو از تلفن بکشید و مودم رو بدون اسپلیتر بزنید به تلفن و دوباره نتیجه رو چک کنید.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    لطفا کمی در مورد ویژگی Enable Quality of service در مودم های tp link توضیح دهید
    آیا این امکان تاثیری در مقادیر SNR و Attenuation دارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مودم 2640u .عدد منفی تو تنظیمات دلیلش چیه؟مشکلی داره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    لطفا کمی در مورد ویژگی Enable Quality of service در مودم های tp link توضیح دهید
    آیا این امکان تاثیری در مقادیر SNR و Attenuation دارد؟
    خیر روی مقادیری که گفتید تاثیری نداره و کاربردش به شکل زیره:

Quality Of Service یک سرویس جهت بهبود کیفیت ارتباطات می باشد. بعنوان مثال در سرویس ها VOIP یا Telephony یا Video Streaming که کیفیت و نظم بسته های اطلاعاتی از اهمیت بالایی برخوردار است از سیستمهای QOS استفاده می شود.

5. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بعد از اینکه شاتل سرعت هارو دو مگ کرد . خطم نمیکشه سرعت دو مگ رو و تو مودم ببینید چی دیدم :نخندیدا : میزان SNR رو نگاه کنید :

به نظرتون این طبیعیه ؟!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعد از اینکه شاتل سرعت هارو دو مگ کرد . خطم نمیکشه سرعت دو مگ رو و تو مودم ببینید چی دیدم :نخندیدا : میزان SNR رو نگاه کنید :

به نظرتون این طبیعیه ؟!!!!!!!!!!!
    اینکه SNR منفی شده می تونه پیش بیاد ولی فورا لینک خط میپره بعدش .
    اینکه SNR شما با این سرعت انقدر افتضاحه غیر طبیعیه چون با توجه به Attenuation شما که 40 هست روی Adsl2+ می تونید تا 10 مگ رو به راحتی روی خطتتون سرویس بدهند.
    شما تمام وسایل رو از روی تلفن بردار و مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید یکبار دیگه وضعیت رو چک کنید.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینکه SNR منفی شده می تونه پیش بیاد ولی فورا لینک خط میپره بعدش .
    اینکه SNR شما با این سرعت انقدر افتضاحه غیر طبیعیه چون با توجه به Attenuation شما که 40 هست روی Adsl2+ می تونید تا 10 مگ رو به راحتی روی خطتتون سرویس بدهند.
    شما تمام وسایل رو از روی تلفن بردار و مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید یکبار دیگه وضعیت رو چک کنید.

متاسفانه هیچی رو خط تلفنم نیست و گمونم مشکل از مرکز مخابراطی یا خطوط داخلی خونمون باشه !! حالا که مجبور شدم و درخواست دادم تا سرعتمو کم کنند و وقتی به 512 کاهش دادن خوب شد و این وضعمه !حیف که از سرعت گذشتم ! اما ایراد نداره بازم برا 128 خوبه و میصرفه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید )
    کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.

میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه

منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )

اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید )
    کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.

میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه

منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )

اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم

با تشکر
    برند مودم تاثیری نداره.برای بازی آنلاین پینگ باید دو و بر 100 میلی ثانیه باشه که فکر نکنم هیچ آی اس پی تو ایران این پینگو داشته باشه.(البته به طور مقطعی یکی دو بار دیدم که برای چند ساعت 80 میلی ثانیه بود ولی بعدش برگشت رو حالت قبلی)تو تاپیک زیر میتونی پینگ و اسم شرکت ها رو پیدا کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.مودم من linksys هست. این قسمت noise که میگین من ندیدم.میشه راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •