آره در مورد آهنگش از چی استفاده میکنید
2 نکته هست که باید بدونید
1- راک استار خودش همیشه از آهنگ های با ابوهت استفاده میکنه باید توی آهنگ حتما صدای یک چیز با ابهت باشه ترجیحا گروه ویالون
2- آهنگ باید 2/5 الا 3/5 دقیقه باشه
آره در مورد آهنگش از چی استفاده میکنید
2 نکته هست که باید بدونید
1- راک استار خودش همیشه از آهنگ های با ابوهت استفاده میکنه باید توی آهنگ حتما صدای یک چیز با ابهت باشه ترجیحا گروه ویالون
2- آهنگ باید 2/5 الا 3/5 دقیقه باشه
سلام
ببخشید من منظور شما رو دقیقاً نفهمیدم ...
جملتون ابهام داره...
البته بسیاری از مردم ایران که با افغانی ها برخورد داشتن ازشون بدشون میاد ... ( خب بعضیا هم ... از افغانی ها سوءاستفاده می کنن )
دلیلش هم اینه که مردم ایران خیلی نژاد پرستن و خیلی خودشون رو قبول دارن ... و دوست ندارن ببینن که یه غریبه باهاشون بی ادبانه حرف بزنه ... به همین خاطر هم این داستان به فکرم رسید ...
تصور کنید که افغانی ها هم برای مقابله با گروه ایرانی ها یه گروه بشن ... اونوقت تو بازی چه جنگی بشه ...
از آثارش هم نفرت بیش از پیش ایرانی ها از افغانی ها و تظاهرات برای اینکه از کشور برن هست ...
Last edited by tommy vercetti; 29-05-2010 at 14:02.
سلام تام جان . افغانی ها رو نگاه نکن با ایرانی ها لج هستند حتی عرب ها (خارج از ایران) .کافیه فقط یک اسلحه بدن بهشون ایرانی جماعت تکیه تکیه می کنن . هر چند اونها عددی نیستند!
درسته ... حرف شما کاملاً درسته ...
اما جی تی ای تهران که یه بازیه شهری و درون شهری است ، می تونه به این مسئله که افغانی ها هم مثل ما دارن یه زندگی مرفه می کنن و البته بعضی از هم وطنا چنین زندگی ندارن و آهش رو می کشن اعتراض کنه و صدای ما مردم رو به بالا برسونه ... شاید کاری بکنن ...
از قدیم گفتن : چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ... (البته ما چراغمون رو درون دستشویی قرار دادیم) ...
اما در مورد همین اعراب که دلاور ترینشون شخصی به نام "عنتره" است ... شماره ای نیستن و ما می تونیم با ساخت بازی ای اول شخص(مثل کال آو دیوتی) اوناروهم در بین مردمی که اصلاً حواسشون نیست ... تخریب کنیم ...
ببخشید از بحث جی تی ای تهران خارج شدم ...![]()
خوبه...به موقع اهنگ که شد اگه مشکلی بود حتما از شما استفاده می کنیم...
در مورد داستان هنوز هیچی معلوم نیست ولی یه نفر از اعضای گروه رو ما مشخص کردیم ...ولی اگه نتونه دیگه داستان با tommy vercetti هست...یعنی تا 180 مرحله چه بیشتر چه کمتر رو باید یکی یکی مراحل رو بنویسی که چه کارهایی باید تو فلان مرحله انجام بشه و ....داستان هم که ....فقط فعلا صبر کن من خبرشو بهت می دم..
رو قسمت اهنگ باید زیاد توجه داشته باشیم ....
البته اهنگ زیاد وقتمونو نمی گیره و باید تو قسمتی که بازی داره لود میشه یه اهنگ 5 یا 6 دقیقه ای بذاریم و بعد مثلا مرحله رو برنده می شیم یه اهنگ بزنه و 2یا 3 دقیقه ای باشه و یه جاهای ریز دیگه که درست می شه...
البته اهنگهای ضبط ماشین و ...جدا هست..
اینم عکس موتور ویو و هوندا بازی ..
شرمنده وقت ندارم نمی تونم از بازی زیاد عکس بگیرم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بس سلام!!!
من از بهترين نرمافزار ها استفاده ميکنم(reason-sonarو کمه هم fl-studio)
همچنين از vst های خوب و refill های عالی استفاده ميکنم.
در مورد 2 نکته ای که فرموديد ، در IV ما شاهد همچين آهنگ سنگينی نبوديم.
ولی اگر قرار شد که من بسازم ، حتماً طبق نظرات دوستان خواهم ساخت!!!
خوب شما از همین الان شروع کن یه کار از خودت نشون بده...
اهنگ هنگام لود شدن بازی رو درست کن ..
راستی نینجا قرار بود تکسچر های مغازه های فارسی رو بفرستی؟
می خرمش عشق سی جی ام . کارت عالیه عماد جان
اصلا برای شما پرویز جون مجانی هست ...پست می کنم.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
اینم عکس پراید:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)