دوستان این بازی خیلی شبیه duke nukem for ever هست که ساختش به تاخیر افتاده تو یوتو بازی دوک ناکمو ببینید متوحه شباهتها میشید
دوستان این بازی خیلی شبیه duke nukem for ever هست که ساختش به تاخیر افتاده تو یوتو بازی دوک ناکمو ببینید متوحه شباهتها میشید
آره یه سری از ویژگیهاش مثل لقدی که میزنه از اون خدابیامرزی الهام گرفته شده!![]()
دوستان اصلا شما نقدا روخووندین تا بدونین از چی بازی ایراد گرفتن؟؟؟همه سایتا و مجلات متفق القول گفتن گیم پلی این بازی زیباس و به نوعی یه گام مثبت کوچیک به سمت نواوری بوده......خلاصه همه از گیم پلی بازی تعریف کردن............ .
درست نیس تا یه چیزی رو مطالعه نکردیم و در موردش اگاهی نداریم "چرت و پرت" خطابش کنیم..... .(این جمله رو با شما نبودم نیما با اون یکی دوستمون بودم)
چی چی رو خدا بیامرز؟؟؟این بازی قرار ریلیز بشه(فکر کنم امسال) و درسته شرکت سازنده و ایناش عوض شده ولی بهر حال یکی از بهترین run & gun های دنیاس و عاشقان زیادی داره...... .
.
.
Last edited by halflife g; 27-02-2011 at 16:19.
خیلی بازی لذتبخش بود اصلا کاری به داستان و گرافیک ندارم گیم پلیش خیلی خفنه لامذهب : دی
دو بخش Echo و Anarchy رو هم مقداری بازی کردم فعلا تمام Echo ها 3 ستاره شده تا این مُراد بیاد رکوردهای منو بزنه من تحریک شم دوباره بازی کنم هرکدوم رو : دی
Anarchy رو هم تا Rank 21 رفتم دیگه نرفتم . بازی رو Very Hard یه جورایی خیلی گیج کننده میشه . یه جاهایی نمیفهمی از کجا میخوری اما Hard فوق العاده آسون بود و فاصله ی زیادی بین این 2 درجه ی سختی وجود داره
کلا خیلی خوب بود و هست و چسبید بسی
8.5/10
چی؟؟؟......
من به غیر از یکییشون همه echo ها رو 3 ستاره کردم ولی چون آنلاین نبود نامرد ثبت نکرده...... .
بذار یه بار دیگه بازیشون کنم.......سقف رکوردهای موجود رو ببرم بالا...
+
این Anarchy رو من هم تا 20 رفتم ولی بعدش دیگه خسته کننده شد.....انصافا کم کاری کردن توانلاین(البته هرچی فکر می کنم می بینم مد ساختن واسه همچین بازی خیلی خیلی سخته......شاید حق باهاشون بوده)
+
آره نامرد چیز خوفیه......این بازی پیش غذایه عالی بود واسه بازی دوک ناکم......بالاخره ایشون جایگاه بسیار رفیعتری دارن....
.
.
این بازی چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
تعریفشو زیاد شنیدم ؟![]()
گرافیک و گیم پلی ش خوبه ؟ داستانش ؟!![]()
اونا که کارشون درسته! منظورم منتقدای غیر حرفه ای و خونگی بود!دوستان اصلا شما نقدا روخووندین تا بدونین از چی بازی ایراد گرفتن؟؟؟همه سایتا و مجلات متفق القول گفتن گیم پلی این بازی زیباس و به نوعی یه گام مثبت کوچیک به سمت نواوری بوده......خلاصه همه از گیم پلی بازی تعریف کردن............ .
این دوک دوک بشو نیس! با روزای طلاییش فاصله داره! (البته امیدوارم همین طور که شما میگی باشه!)چی چی رو خدا بیامرز؟؟؟این بازی قرار ریلیز بشه(فکر کنم امسال) و درسته شرکت سازنده و ایناش عوض شده ولی بهر حال یکی از بهترین run & gun های دنیاس و عاشقان زیادی داره...... .
100در100! نگیری به قول دوستمون ضرر عظما (املاش درسته؟) کردی!این بازی چه جوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
تعریفشو زیاد شنیدم ؟![]()
گرافیک و گیم پلی ش خوبه ؟ داستانش ؟!![]()
(شاید داستانش فعلا ضعیف جلوه کنه اما تو شماره های بعدی کامل میشه)
آموزش استخراج موزیکهای Bulletstorm در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
Last edited by Yi Yi; 28-02-2011 at 13:55.
بعد از یه دو هفته ای تو ترک بودن دیگه جلوی این نتونستم دووم بیارم و دیروز بالاخره بازی رو نصب کردم و بعد از هزار بدبختی و ادیت فایل های بازی و دانلود و اینا تونستم بازی رو اجرا کنم .
شروع بازی خیلی خوب بود و از همون اول داد میزد که سرعت و هیجان حرف اولو تو این بازی میزنه، دیالوگها هم کنایه ای و به قول شایان فان هستن. از اون اوه ---- ای که موقع برداشتن اولین مینی گان گفت بگیر تا اسمی که برای اون دایناسور گذاشته بود و هیچ وقت نتونست اونو باهاش صدا بزنه!
طراحی مراحل و محیط ها هم خیلی خوب و لذت بخش هستن مخصوصا بعضی جاهای خاص مثل اون قسمتی که تنها راه جلو رفتن نابود کردن اون تخم های بزرگ بود و اتفاقات بعدش یعنی دنبال کردن یه چرخ بزرگ و اینا . اون مرحله ای که تو یه شهرک سینمایی کوچیک بودیم هم خیلی جالب بود و اون کنترل دایناسوره که سیستم نسبتا جدیدی بود...
فعلا تا اواسط چپتر 3 که رفتم همه چی عالی بود، داستان بازی هم طبق اون چیزی که تا الان دیدم در اون حدی نیست که تو خاطره ها بمونه و عالی باشه ولی حداقلش اینه که گیمر رو ترغیب میکنه داستانو دنبال کنه و این به نظرم برای این بازی کافیه... هرچند میشد بیشتر و بهتر روش کار کرد
سیستم اسکیل شات هم بهترین سیستمی هست که با گیم پلی بازی جور در میاد و مشخصه که براش وقت گذاشتن، امیدوارم بتونم تمام کمبوهای مخفی رو کشف و اجرا کنم!
راستی کسی میدونه تو playthrough های دوم و سوم و ... این سیستم ریسیت میشه یا میشه ادامش داد؟
خیلی بازی جالبیه .
معنای واقعی جمله ی " میزنم لگد کشت میکنم " توی این بازی نمود پیدا میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)