شما دوست عزیز یک زحمتی میکشی میری انجمن رسمی گیم استدیو تو سایت 3dgamestudio اونجا serach می کنی !دوست عزیز از درج پست های نامربوط در این تاپیک خودداری فرماید! باتشکر
شما دوست عزیز یک زحمتی میکشی میری انجمن رسمی گیم استدیو تو سایت 3dgamestudio اونجا serach می کنی !دوست عزیز از درج پست های نامربوط در این تاپیک خودداری فرماید! باتشکر
Last edited by parvizamd; 26-05-2010 at 18:41.
پرویز جان فریمشو بگو تا شاید بتونم کمکی بکنم.برای گرفتن فریم هم از برنامه ی Fraps استفاده کن.
منظورت FRAME RATE هست نمدونم باشه بزودی با D3D_GEAR می گیرمش فعلا امتحان ریاضی عمومی پدرمون درآورده
سلام..
پرویز جان کار به کجا کشیده؟حتما خیلی سرت شلوغ باید باشه..
ولی ما منتظر عکس های جدید از این بازی هستیم..
راستش درگیر امتحان های میان ترم هستم (اشتباه شد)!
Last edited by parvizamd; 27-05-2010 at 16:55.
مشغول امتحان ها هستم تو فکر اینم که چطوری frame rate بیار بالا . هر چی تکنیک بلد بودم به کار بردم
چاره اش فقط LOD هست که آبجکت های در دور دست رو جزییاتشون رو کم می کنه که متاسفانه گیم استادیو نداره.مشغول امتحان ها هستم تو فکر اینم که چطوری frame rate بیار بالا . هر چی تکنیک بلد بودم به کار بردم
یه راه دیگه هم داره می تونی از fog استفاده کنی تا دور دست ها دیده نشه. محدودش رو روی یک مقداری تنظیم کن که نه خیلی مه آلود بشه محیط نه خیلی دور معلوم باشه.
چرا پرنس جان داره lod باید تو med تنزیم بشه راستی پرنس جان افکت آب با حالت آینه ای تو گیم استدیو وجود داره یا نه؟ راستی می گم کی بازی قهرمان تموم میشه ما بریم دنلودش کنیم?![]()
Last edited by parvizamd; 28-05-2010 at 05:23.
شیدر cubemap اینکار رو می کنه ولی فکر کنم رو نسخه ای که داری سازگار نباشه با توجه به شیدرهای که قبلا بهت دادم. نسخه گیم استادیوت رو عوض کن.چرا پرنس جان داره lod باید تو med تنزیم بشه راستی پرنس جان افکت آب با حالت آینه ای تو گیم استدیو وجود داره یا نه؟ راستی می گم کی بازی قهرمان تموم میشه ما بریم دنلودش کنیم?
قهرمان یک ماه دیگه حداقل کار داره . ممکنه تجاری باشه یا تو مجموعه سوم بزارمش .
راستش می خوام برم تو unity البته اگه گیرم بیاد می خوام بعد امتحان ها برم adsl بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)