از منم همین طور بود ولی با ریست کردن سیستم درست شد شما یه بار برنامه پاک کن ودوباره نصب کن وسیستمت را ریست کن شاید درست شد
درضمن من از این add-on برای موزیلا استفاده میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از منم همین طور بود ولی با ریست کردن سیستم درست شد شما یه بار برنامه پاک کن ودوباره نصب کن وسیستمت را ریست کن شاید درست شد
درضمن من از این add-on برای موزیلا استفاده میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jyjy; 23-07-2010 at 23:49. دليل: ددد
سعی میشود ولی بعضی وقت ها رزولیشن کمتر باعث بوجود آمدن اسکرول بار میشه چون ساختار نمکدون بر پایه ی تصاویر هست و هر تصویری دارای رزولیشنی می باشد پس در یک صفحه نمایش ممکنه کوچکتر باشه و در یکی بزرگتر!!!یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که صفحههات رو طوری طراحی کنی که به ScrollBar افقی احتیاج نباشه
معمولا رزولیشن اکثر گروه های نمکدون 1250x800 می باشد که اگر رزولیشن مانیتور شما از این بالاتر باشد همه چیز بهتر با صفحه نمایش هماهنگ می شود![]()
شما چپ کلیک می کنید اینطور کپی میشه؟....عجیبه....به نظر من به قول دوست خوبمون برنامه به طور کامل پاک کن ( پس از حذف شهر نمکدون حتما به محل نصب برو و کل محتویات باقی مونده از گروه ها رو هم حذف کن )...یک ریستارت بکن...دوباره شهر نمکدون رو نصب کن...مال دوست ما که اینطوری درست شده...دعا می کنیم شاید مال شما هم درست بشه
![]()
مشکل من هم همینه,متاسفانه با حذف ونصب چندین باره درست نشد و دیگه منصرف شدم.
شما از ویندوز 7 استفاده می کنید؟...اگر ویندوزتون xp هست شاید باید مرورگر IE 8 نصب کنید...چون مال من ویندوز 7 با مرورگر IE 8 هست.
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
گروه زردآلو به نسخه ی 3.0 ارتقا یافت...از بخش بروزرسانی دریافت و نصب نمایید
بله,هم تو ویندوز 7و هم xp.هر دو امتحان کردم مرورگرم هم ie8 , هم فایرفاکس.نمی دونم مشکلم کجاست؟شما از ویندوز 7 استفاده می کنید؟...اگر ویندوزتون xp هست شاید باید مرورگر IE 8 نصب کنید...چون مال من ویندوز 7 با مرورگر IE 8 هست.
میشه بگید شما چجوری شکلک های نمکدون را توی پست مورد نظرتون می گذارید؟
کپی,paste میکنی؟
اگه میشه توضیح بدید.![]()
گروه ریزه میزه به نسخه ی 2.0 ارتقا یافت...میتوانید از بخش بروزرسانی دریافت و نصب کنید![]()
قبلا باید از همه کسایی که زحمت کشیدن تشکر کنم خصوصاً labkhand و ask_bl عزیز که چندین بار هم راهنماییم کردن ولی نمی دونم دیگه مشکل کجاس؟
بله,کپی پیست هم کردم با کلید های کیبورد هم امتحان کردم تو مرورگرهای ie,ff هم امتحان کردم ولی ادرس محل ذخیره عکس رو میاره خودش رو نمیاره.
دوست عزیز منم همین مشکل داشتم ولی همنطور که گفتم حل شد.
حالا یه پیشنهاد دیگه شما توی ویندوز 7 و توی موزیلا آخرین ورژن, add-on پایینی را نصب کن ویه بار موزیلا ریست کن ببین درست میشه
درضمن اگه add-on مشابه دیگه ای داری که برای تبدیل موزیلا به ie هست را پاک کن حتما یه بار موزیلا وسیستمت را ریست کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by jyjy; 24-07-2010 at 17:11. دليل: تتت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)