تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 224

نام تاپيک: آخرین قیمت انواع iPod ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوستان قیمت iPod Shuffle تو چاره و عموما 80 تومن هست. اما اخیرا یه تبلیغاتی شده یه سایتی به قیمت 20 و خورده ای میده. کسی تجربه کرده ببینه این 20 تومنیه چی هست؟
    این بیست تومنیه اسمش رو Shaffle نوشته نه Shuffle ! که کاملا یک چیز چینی و تقلبیه و حتی تو سایز هم از شافل اصلی بزرگتره ! و اصلا سراغش نرید !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این بیست تومنیه اسمش رو Shaffle نوشته نه Shuffle ! که کاملا یک چیز چینی و تقلبیه و حتی تو سایز هم از شافل اصلی بزرگتره ! و اصلا سراغش نرید !
    ممنون

حالا بنده سوال دارم که این شافل چی داره که قیمتش اینقدر بالا هست با توجه به اینکه حتی صفحه نمایش و اکولایزر هم نداره. آیا واقعا ارزش خرید داره؟ من میخام بیشتر برای ورزش و همچنین فایلهای صوتی آموزشی بگیرم. با این قیمت صرف می کنه؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام... میخواستم بپرسم این ipod shuffle که میفروشن 23000 تومن ، همون اصلی هستش؟

اگه دقت کنید اسمش رو هم درست نوشته ipod shuffle

من برای وصل کردن به پخش ماشینم احتیاج دارم ...

کوچکترین MP3 Player جهان، با طراحی بی نظیر و خیره کننده. دارای پوشش آلومینیومی درخشان در رنگ های متنوع و زیبا با برند معروف Apple، همراه با یک سال گارانتی تعویض
    این موزیک پلیر بعنوان کوچکترین مدل از محصولات اپل در زمینه پخش موسیقی لقب گرفته است. از سال 2005 تاکنون سه نسل از این مدل عرضه شده که مدل کنونی (نسل سوم) آن، کوچکترین مدل میباشد که کمتر از 13 گرم وزن دارد و کوچکتر از یک قوطی کبریت است!
    از ویژگی های بارز این مدل از محصولات اپل، طراحی بی نظیری است که با بدنه اصلی آلومینیومی درخشان در 5 رنگ مختلف، زیبایی آن را دو چندان کرده است.
    دیگر ویژگی های محصول:
    - پخش موزيك MP3 با کیفیت فوق العاده بالا
    - باتري ليتيوم بسيار عالي استفاده 5 ساعت مداوم
    - قابليت ارتقا رم تا 16 گيگابايت
    - داراي بسته بندي اصل
    - داراي گيره متصل شونده به لباس
    - فوق العاده كم حجم ، سبك و زيبا
    - مناسبترين هديه براي آنان كه دوستشان داريد

قیمت: 23800 تومان

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

نه بابا ! پست بالایی گفتم ! این حتی تو سایز هم با آیپاد شافل اصلی تفاوت داره !
    Greight کلا محصولات اپل کمی گرون تر از بقیه هستن ! ولی این اونهمه گرون نیست . چون مثلا اگه شما مدل E2 شرکت Cowon رو ببینید قیمتش : 2 گیگ = 60000 , 4گیگ = 69000 هستش !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا دیگه دوست عزیز الان اینو تو چاره زده دور و بر 75. چیزی که حتی یه صفحه نمایش نداره. چیزی که میکروفون هم نداره.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون

حالا بنده سوال دارم که این شافل چی داره که قیمتش اینقدر بالا هست با توجه به اینکه حتی صفحه نمایش و اکولایزر هم نداره. آیا واقعا ارزش خرید داره؟ من میخام بیشتر برای ورزش و همچنین فایلهای صوتی آموزشی بگیرم. با این قیمت صرف می کنه؟

* این چیزی که عکسش رو گذاشتن تو این صفحه تاپیک که ایپاد شافل فیک هست .
    *عزیز کلا محصولات اپل گرون هست البته برای ما گرون در میاد نه برای خودشون ! ...
    گرونی این شافل هم به خاطر طراحی و کوچک بودنش هست .
    بله کاربردش فقط برای موزیک - پادکست و کتاب های صوتی میباشد + قابلیت voice over هم داره .
    نسل 3 2و 4 گیگ داره و نسل 4 فقط 2 گیگ .
    شما میتونید از محصولات برند cowon یا سونی هم استفاده بکنید .

*در ضمن اون اطلاعاتی هم که بالا گذاشتن خیلی اشتباه داره الان شافل 4 نسل داره ! اون عکس هم مربوط به شافل نسل 2 هست برای سال 2006 !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

باید خدمت دوستان عرض کنم که این ایپاد واقعا ایپاد شافله وقیمتش هم درسته ولی یه نکته ریزی که وجود داره اینه که ایپادی که چاره داره میده ٧٥ تومان نسل ٤هست ولی اینی که دارن میدن ٢٣ تومان نسل ٢ هست که الان تقریبا داره دیسکنتینیو میشه و ٢٣ تومان هم واسش زیاده.که متاسفانه تو سایت ها به دروغ میژنن واسه واردات عمده قیمتش اینجوریه واین یعنی کلاهبرداری محترمانه.البته این دو مدل تفاوت فاحشی با هم ندارن و فقط تو ابعاد نسل ٤ کمی کوچکتر از نسل ٢ هست ودوسال بعد از نسل ٢ معرفی شده.یعنی نسل ٢ سال ٢٠٠٨ و نسل ٤ اواخر ٢٠١٠.فک کنم به ابهامات تاحدی پاسخ داده باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

باید خدمت دوستان عرض کنم که این ایپاد واقعا ایپاد شافله وقیمتش هم درسته ولی یه نکته ریزی که وجود داره اینه که ایپادی که چاره داره میده ٧٥ تومان نسل ٤هست ولی اینی که دارن میدن ٢٣ تومان نسل ٢ هست که الان تقریبا داره دیسکنتینیو میشه و ٢٣ تومان هم واسش زیاده.که متاسفانه تو سایت ها به دروغ میژنن واسه واردات عمده قیمتش اینجوریه واین یعنی کلاهبرداری محترمانه.البته این دو مدل تفاوت فاحشی با هم ندارن و فقط تو ابعاد نسل ٤ کمی کوچکتر از نسل ٢ هست ودوسال بعد از نسل ٢ معرفی شده.یعنی نسل ٢ سال ٢٠٠٨ و نسل ٤ اواخر ٢٠١٠.فک کنم به ابهامات تاحدی پاسخ داده باشم
    شافل نسل قبل که این شکل نبود دوست عزیز ! مگه این شکلی بود ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یکی از نزدیکان بنده یکی از اینها گرفت و من از نزدیک مشاهده کردم. این محصول اصلا نام و نشانی از اپل نداره. کیفیت صدا هم افتضاح. هدفون ها هم که اصلا جای صحبت نداره. کلا درجه ده چین هست شاید هم بدتر. خلاصه اینکه ایشون دنبال شکایت هست.

ضمنا حافظه ی داخلی هم نداشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

شافل نسل قبل که این شکل نبود دوست عزیز ! مگه این شکلی بود ؟
    شما یه سری به apple.com بزن تو قسمت ساپورتش تمامی نسل های شافل موجوده . من منظورم نسل 3 نبوده نسل 2 رو یه نگاهی بنداز ببین شباهتی با نسل 4 نداره؟
    عکسی که تو سایت ها هم هست واتفقا شبیه به نسل 4 هم هست مربوط به این نوعه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •