این که میگی خودم فلش کنم خطرناک نیس؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
لینک دانلود نیست که این
هر چی میزنم فقط یه صفحه باز میکنه
لینکش رو میزنم باز همون صفحه رو باز میکنه
این که میگی خودم فلش کنم خطرناک نیس؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
لینک دانلود نیست که این
هر چی میزنم فقط یه صفحه باز میکنه
لینکش رو میزنم باز همون صفحه رو باز میکنه
--------------
نه اصلا
به خاطر این گفتم خودت فلش کن که مطمئن بشی
آخه بیشتر کسانی که الان موبایل می فروشن یا تعمیر میکنن از خیلی چیزها سر در نمیارن و با تمام احترامی که نسبت به دمپایی فروشان قائلم اما باید بگم از شغل دمپایی فروشی به شغل موبایل فروشی و تعمیر رو آوردن
موفق باشی
خب من چه جوری باید فلش کنم؟
از یکی از آموزشهای زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی من نمیتونم
اینترنت هم نمیره
میخوام بهش بگم بره
نمیره
همش میگه صفحه یاتفت نشد
تازه تو میدونی چه جوری باید از گوشی استفاده کنم با کامپیوتر برم نت؟
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
میشه آی دی یاهو بدی؟
شاید اینطوری بهتر بتونی کمکم کنی ممنون
من که منظورت رو متوجه نشدم
صفحه مشکلی نداره و باز می شه
بله میشه توسط اینترنت گوشی داخل کامپیوتر استفاده کرد
آی دی یاهو من کنار عکس من جایی که Y نوشته شده موجوده و می تونی با کلیک روی اون آی دی من رو پیدا کنی
داخل پی ام خصوصی بهت آی دی رو می دم چون فکر کنم خلاف قوانین انجمن باشه که آی دی داخل پست نوشته بشه
موفق باشی
ن برنامه smart com gps رو نصب کردم ولی بعد از یه مدت 10 روزه دیگه برنامه درست کار نمکنه وبا کیبوردش دیگر کار نمکنه مثال اینکه شماره 2 کیبوردش برای تعویض نقشه میباشد وبقیه مثل همین دیگر با زدن کلید 2 یا کلیدهای دیگر دیگر هیچ عملی انجام نمیدهد وکار نمیکند ووقت راه حل درست شدنش برکرداندن تنظیمات گوشی به حالت کارخانه وپاک کردن برنامه ودوباره نصب بکنم کسی میدونه مشکلش چیه
ممنون از دوستان عزیز لطفا بهم جواب بدهید برام خیلی مهمه البته نکته دیگر من برنامه مخصوص گوشی c6 رو نصب کرده ام
دوستان گرامی کسی میتونه نحوه باز کردن قاب c6 رو به من یاد بده خیلی فوری است چون داخل گوشی روی lcd خاک رفته و بعضی قسمتها رو خوب نمیبینم اگه کسی اینکارو انجام داده بهم بگه
با تشکر
ممنون میشم سریع بهم جواب بدین
سلام
من چندوقت پیش از یک برنامه ای با گوشیم فیلم گرفتم که خب در ضبط فیلم مشکلی نبود
ولی وقتی اجراش کردم خیلی بد اجرا شد و هی فیلم می ایستاد (یعنی صداش میرفت ولی تصویر استپ میشد)
توی کامپیوترهم ریختم همینجور بود
میخواستم بپرسم چکار باید بکنم
اصلا میشه کاریش کرد یا نه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)