تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 82 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من که خوشحال نشدم هیچی ناراحت هم شدم !!
    از کلیفی هم ناامید شدم! ساخت بیش از سه نسخه یعنی از بین بردن تمام خاطرات زیبای این بازی یعنی بی محتوا کردن نسخه ها برای سود بیشتر یعنی تکراری کردن گیم پلی ناب بازی ، و... یعنی خراب کردن یه عنوان انحصاری دیگه بدست مایکروسافت ( شانس بیاره با این اوضاع نسخه های بعدیش انحصاری بمونه !)

یه چیزی که کلا نمیذاره صنعت بازیسازی هنر لقب بگیره و مثه سینما بشه همین کش دادنهای بیخود و چندین شماره ای کردن بازیهاس............ .

حالا بعضی بازیها کشش دارن چند شماره باشن چون موضوعشون اجازه میده(مثه halo یا آنچارتد) بعضی هاشون هم که هر شماره یه موضوع جداگانه دارن(مثه gta) ولی بازیهایی مثه gears یا killzone یا god of war یا ac و..... این کششو ندارن و به اصطلاح milk میشن(یه فارسی یعنی شورشو درمیارن)

حالا این چند شماره ای شدن یه مورد اسفناک مورد اسفناک بعدی زود به زود بیرون اومد شماره بعدی هستش...... .مثلا از شماره 2 کیلزون تا شماره 3 اون چقدر تغییرات ایجاد شده(در همنه زمینه ها) که بیاییم بگیم یه شماره رفته جلو؟؟؟
    یا مثلا اگه به گیرز2 با انصاف نگاه کنیم میشه گفت گیرز 1.5 بود........ .(البته فک کنم شماره 3 وضعیت بهتری خواهد داشت چون pداقل گرافیکش جهش بزرگی داشته)

در کل منم ناراحت شدم......... .

اگه حساب شده باشه مشکلی پیش نمیاره.
    متال گیر که دیگه مورد تایید همه هست بیش از 20 ساله که به واسطه کوجیما در اوجه.
    متال گیر از همون دسته ای اولی هستش که گفتم(یعنی کشش دار بودن موضوع) البته اونم یه ذره میلک شده ها...... .
    یه مورد مهم دیگه هم فاصله بین اکران چند شماره این بازیه که به سازنده اجازه ایجاد نواوری میده نه مثه kz یا gears که 2 سال 2سال یه نسخه میرن جلو
    .
    ..
    .
    Last edited by halflife g; 23-12-2010 at 21:35.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

از کلیفی هم ناامید شدم! ساخت بیش از سه نسخه یعنی از بین بردن تمام خاطرات زیبای این بازی یعنی بی محتوا کردن نسخه ها برای سود بیشتر یعنی تکراری کردن گیم پلی ناب بازی ، و... یعنی خراب کردن یه عنوان انحصاری دیگه بدست مایکروسافت ( شانس بیاره با این اوضاع نسخه های بعدیش انحصاری بمونه !)
    اگه حساب شده باشه مشکلی پیش نمیاره.
    متال گیر که دیگه مورد تایید همه هست بیش از 20 ساله که به واسطه کوجیما در اوجه.

4. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من تا آخر عمر از دنده جنگی به شدت و با آغوش باز استقبال میکنم : دی

6. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این بازی هماهنگ با کینکت ساخته میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

این بازی هماهنگ با کینکت ساخته میشه؟
    فکر کنم دو نسخه بیاد که یکی از اونها مخصوص کینکت باشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فعلا که reboot کردن مده
    هر موقع کم آوردن تو داستان و دیدن کشش نداره یه ریبوت می کنن و GeoW جدید متولد خواهد شد
    خودمونیم چقدر مسخره شده ها
    اکثر بازی ها دارن ریبوت می شن :دي

10. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه چیزی که کلا نمیذاره صنعت بازیسازی هنر لقب بگیره و مثه سینما بشه همین کش دادنهای بیخود و چندین شماره ای کردن بازیهاس............ .

حالا بعضی بازیها کشش دارن چند شماره باشن چون موضوعشون اجازه میده(مثه halo یا آنچارتد) بعضی هاشون هم که هر شماره یه موضوع جداگانه دارن(مثه gta) ولی بازیهایی مثه gears یا killzone یا god of war یا ac و..... این کششو ندارن و به اصطلاح milk میشن(یه فارسی یعنی شورشو درمیارن)

حالا این چند شماره ای شدن یه مورد اسفناک مورد اسفناک بعدی زود به زود بیرون اومد شماره بعدی هستش...... .مثلا از شماره 2 کیلزون تا شماره 3 اون چقدر تغییرات ایجاد شده(در همنه زمینه ها) که بیاییم بگیم یه شماره رفته جلو؟؟؟
    یا مثلا اگه به گیرز2 با انصاف نگاه کنیم میشه گفت گیرز 1.5 بود........ .(البته فک کنم شماره 3 وضعیت بهتری خواهد داشت چون pداقل گرافیکش جهش بزرگی داشته)

در کل منم ناراحت شدم......... .
    نگاه کنید اپیک کاری نمی کنه تا بازی دچار افت بشه... اصلا محصولی بوده اینا بدن بیرون و پسرفت داشته باشه؟
    حرف بعضیا سند هست که یکی شون همین Cliff جونه
    گفته که تو قسمت سه به بسیاری از سوال ها جواب داده میشه و هنوز چیزای دیگه هست.
    کش دادن داریم تا کش دادن.... اگه تو قسمت سه یه نژاد دیگه اومد وسط چی؟
    نمیشه از الان که نسخه سوم نیومده برا نسخه بعدی نظری داد... حداقل بزارید این بیاد بعد در مورد کشش بازی بگیم.
    +
    من تا آخر عمر از دنده جنگی به شدت و با آغوش باز استقبال میکنم : دی
    آفرین... ااصلا این بازنشسته ها خیلی جیگرن : دی

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    منم موافق مسعودم . و همچنین با شنیدن خبر ادامه بازی بعد از نسخه ی 3 خوشحال شدم. اگر گروهی کارشو بلد باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد تا اینجا که دو نسخه فوق العاده بوده تریلر ها 3 هم نوید یه شاهکارو میده. پس میشه اطمینان داشت که اگه این گروه کار رو ادامه بده باید چیزه خوبی از اب دربیاد.

14. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نگاه کنید اپیک کاری نمی کنه تا بازی دچار افت بشه... اصلا محصولی بوده اینا بدن بیرون و پسرفت داشته باشه؟
    حرف بعضیا سند هست که یکی شون همین Cliff جونه
    گفته که تو قسمت سه به بسیاری از سوال ها جواب داده میشه و هنوز چیزای دیگه هست.
    کش دادن داریم تا کش دادن.... اگه تو قسمت سه یه نژاد دیگه اومد وسط چی؟
    نمیشه از الان که نسخه سوم نیومده برا نسخه بعدی نظری داد... حداقل بزارید این بیاد بعد در مورد کشش بازی بگیم.
    +
    آفرین... ااصلا این بازنشسته ها خیلی جیگرن : دی
    مسعود شماره 2 بازی نسبت به شماره یک برتری خاصی نداشت(یعنی اونقدر برتری تداشت که بشه اسمشو گذاشت شماره 2 بیشتر شماره 1.5 بهش برازنده تر بود) تو میانگین امتیازا هم این مورد بود امتیاز شماره 1 بیشتر بود....... .

گیم پلی گیرز تاب و تحمل فرت و فرت بیرون دادنو نداره......... .

بیشترین حد کششی که این بازی میتونه داشته باشه ساختن یکی دو تا spin off از زندگی مارکوس یا بقیه اعضای گروه و گرنه به عنوان شماره 4 چیزی نداره............ .

+

در مورد کش دادن هم کل موضوع گیرز اینطوریه : شماره 1 که با اون دستگاه سکونتگاه لوکاستا نابود شد.......شماره 2 اینا واسه خاطر تحت فشار بودن مستقیم نفوذ کردن به nexus و رو دست ملکه زدن(چون اونم میخواست واسه نابودی همزمان ادما و لمبنت ها شهرو ببره زیر آب) و شهر جاکینتو رو بردن زیر آب و البته ملکه هم فرار کرد...... .تو شماره 3 با هشداری که پدر مارکوس درباره اینکه نباید شهر رو می بردین زیر آب و بالطبع طبعات اون بازی تموم میشه.......... .

حالا اگه بخوان اینو کش بدن هم باید فاصله بین نسخه ها زیاد باشه تا تنوع گرافیکی و نوآوری بیشتر بشه....... .

البته این نظر منه........ .

+

بازنشسته ها ریش سفیدای فرومن دیگه ......پیر شدن

.
    .
    Last edited by halflife g; 24-12-2010 at 18:28.

16. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مسعود شماره 2 بازی نسبت به شماره یک برتری خاصی نداشت(یعنی اونقدر برتری تداشت که بشه اسمشو گذاشت شماره 2 بیشتر شماره 1.5 بهش برازنده تر بود) تو میانگین امتیازا هم این مورد بود امتیاز شماره 1 بیشتر بود.......
    گیم پلی گیرز تاب و تحمل فرت و فرت بیرون دادنو نداره......... .

بیشترین حد کششی که این بازی میتونه داشته باشه ساختن یکی دو تا spin off از زندگی مارکوس یا بقیه اعضای گروه و گرنه به عنوان شماره 4 چیزی نداره............ .

+

در مورد کش دادن هم کل موضوع گیرز اینطوریه : شماره 1 که با اون دستگاه سکونتگاه لوکاستا نابود شد.......شماره 2 اینا واسه خاطر تحت فشار بودن مستقیم نفوذ کردن به nexus و رو دست ملکه زدن(چون اونم میخواست واسه نابودی همزمان ادما و لمبنت ها شهرو ببره زیر آب) و شهر جاکینتو رو بردن زیر آب و البته ملکه هم فرار کرد...... .تو شماره 3 با هشداری که پدر مارکوس درباره اینکه نباید شهر رو می بردین زیر آب و بالطبع طبعات اون بازی تموم میشه.......... .

حالا اگه بخوان اینو کش بدن هم باید فاصله بین نسخه ها زیاد باشه تا تنوع گرافیکی و نوآوری بیشتر بشه....... .

البته این نظر منه........ .

+

بازنشسته ها ریش سفیدای فرومن دیگه ......پیر شدن
    مراد اینجا رو حرف دل منو زدی.
    این بازی سازهای غربی مخصوصا این جناب مایکروسافت و پشتیبانان اصلا تو مود اسطوره سازی و ادامه انگار نیستن.
    مثلا هیلو 3 تا اومد بعدش odst و هیلو وارز و وریچ!!!
    یا همین گیرز 3 تا پشت سر هم با شماره !!! داستان هر کدوم هم بعد از تموم شدن قبلی !!!
    همش باید از کوجیما مثال زد انگار : تو سه نسل کنسول با شماره رسمی فقط 4 تا متال گیر سالید تولید کرد بقیه اش همش اپین اف و حواشی و ... موقعیت های زمانی متفاوت فلش بک فلش فوروارد

به نظرم ویدئو گیمی که بخواد ماندگار رو به جلو حرکت کنه باید وسط هر شماره جدید چند تا DLC و این خرت و پرتا بده بیرون که وقتی گفت شماره بعدی واقعا شماره بعدی باشه از همه نظر سخت افزار و تکامل و ... حتی زاویه دوربین جدید گیم پلی جدید
    گیرز هم باید همین کار می کرد اصلا بازی می ساخت کارکتر اول دام یا تای یه فلش بک به گذشته اونا بعد مثلا به قبل از زمان زندان مارکوس اینا همه اش کلی سوژه ناب هستم نمی دونم چرا اینجوری از کنارشون ساده میگزرن.
    Last edited by Big-Boss; 24-12-2010 at 19:13.

18. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •