Lenovo x220 رو کسی خبر نداره که وارد کردن یا نه؟
دوستان من lenovo y560 cor i7 رو شهریور سال گذشته از پاساژ پایتخت خریدم 1290 تومان
فوق العاده ازش راضی هستم میتونم بگم تو این مدت همه کار باش کردم و واقعا خر کاره و امکانات خوبی دره و من توصیه میکنم
تو بازی که اصلن کم نمیاره اما خوب -داغ میشه که اونم با کول پد حله... من تنها ضعفشو ال سی دیش میدونم چون قبل سونی داشتم ...که ال سی دیش کیفیتش بهتر بود اما واقعا راضی هستتم
فقط من ویدوز اورجینال و ریکاوری من از بین رفته اگر کسی خرید یا خریده خواهش یه ریکاوری از سیستمش بمنم بده
منتظر جوابتون هستم.
لنوو x220 فقط چند مورد به صورت شخصی وارد ایران شده. اگر علاقه دارید به این لپتاپ بینظیر! پیشنهادم اینه که به واردکنندگان این لپتاپ سفارش بدید که در حضور شما کانفیگ مورد نظرتونو سفارش بدن و با محموله بعدی وارداتی لپتاپ وارد کشور بشه یا به دبی یا ترکیه برید و اونجا از نمایندگان رسمی شرکت لنوو درخواست کنید. موفق باشین
سلام خدمت دوستان ! بنده طی مکاتبه ای که با شرکت سازگار داشتم در مورد y470 و y570 گفتن که تا یک ماه آینده وارد بازار میشه یعنی اگه از امروز حساب کنی میشه آخرای تیر !!!! بازم خوبه ارزش داره ادم واسه یه ماه دیگه !!!!!![]()
این 570 واسه خودش حکایتی شده 2 ماه منتظریم یه ماه دیگه ام باید صبر کنیم اول قرار بود خرداد بیاد بعد شد تیر الانم اواخر تیر امیدوارم اواخر مرداد نشه
Lenovo x220 رو خیلی تعریف می کنند. حدس می زنید به چه قیمتی در بازار ایران بشه پیداش کرد ؟
سایت چاره با داک قیمتش رو 1900 زده با گارانتی سازگار. میتونید توی سایتش مشخصاتش رو نگاه کنید
دوستان فرق lenovo 570 با 570p چیه ؟
p ها سندی بریج هستند
سلام
از همه ی کساییکه سعی دارند صادقانه به دیگران کمک کنند ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)